QUOTE(ramashka.s @ 2015 09 15, 14:41)
tas papartis gali buti arba bolbitis arba pagal tavo aprasyma labai tinka pteropus windelow, pati tokiu keleta turiu, tavo aprasyma puikiausiai atitinka.
Vakar jau pasiryzau! 3 kur su saknelem pasodinau tarp akmeneliu ir dar koki 10 palikau pluduriuot jei jus kada nors uzsinoretumet. Turetu isisaknyt bepluduriuodami. Ir dar sloike belenkiek liko
Ale syryt jau auga tik 1, o kiti visi pluduriuoja. Neblogai pasodinau!!
-------------------------
Bolbitis nesidaugina per lapus, skesta ir dar per (neatsimenu koki) trecia parametra neatitinka. O vat Windejovai laaaabai panasus! Bet dvejoniu dar vis islieka: kodel tada sake, kad Kongo? Mane apmaut norejo? Bet gi dovanojo, tai koks tikslas apgaudinet? O ir kas nuo to, jei nezinosiu pavadinimo pasikeis?
Papildyta:
QUOTE(aisha7 @ 2015 09 16, 09:30)
Arvydai, tie taškiukai grynai grynai balti - pieno/sniego spalvos. Be ūsų, nejuda. Viena radau net ant sraigės nugaros prilipusį, keli ant akmenukų. Pakrapščius jie sutriuška.
Hmm.. nu bet ten forume rimtai tą bėda svarstė, kad įsisiurbia krevetei į nugarą ir jai ambo.. tai ir aš sunerimau
Hmm.. nu bet ten forume rimtai tą bėda svarstė, kad įsisiurbia krevetei į nugarą ir jai ambo.. tai ir aš sunerimau
PAZIUREK PER LUPA!!!!!
P.S. Paduros netraska ir ju taip lengvai nepagausi. Bus kriauklavezis. Bet ir tie juda, tik labai letai.
-----------------------------
O tas anas forumas kartais ne kosmaru myletoju??