Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(ramashka.s @ 2015 09 15, 14:41)
tas papartis gali buti arba bolbitis arba pagal tavo aprasyma labai tinka pteropus windelow, pati tokiu keleta turiu, tavo aprasyma puikiausiai atitinka.

Vakar jau pasiryzau! 3 kur su saknelem pasodinau tarp akmeneliu ir dar koki 10 palikau pluduriuot jei jus kada nors uzsinoretumet. Turetu isisaknyt bepluduriuodami. Ir dar sloike belenkiek liko unsure.gif
Ale syryt jau auga tik 1, o kiti visi pluduriuoja. Neblogai pasodinau!! thumbup.gif
-------------------------
Bolbitis nesidaugina per lapus, skesta ir dar per (neatsimenu koki) trecia parametra neatitinka. O vat Windejovai laaaabai panasus! Bet dvejoniu dar vis islieka: kodel tada sake, kad Kongo? Mane apmaut norejo? bigsmile.gif g.gif Bet gi dovanojo, tai koks tikslas apgaudinet? g.gif biggrin.gif O ir kas nuo to, jei nezinosiu pavadinimo pasikeis? cool.gif

Papildyta:
QUOTE(aisha7 @ 2015 09 16, 09:30)
Arvydai, tie taškiukai grynai grynai balti - pieno/sniego spalvos. Be ūsų, nejuda. Viena radau net ant sraigės nugaros prilipusį, keli ant akmenukų. Pakrapščius jie sutriuška.

Hmm.. nu bet ten forume rimtai tą bėda svarstė, kad įsisiurbia krevetei į nugarą ir jai ambo.. smile.gif tai ir aš sunerimau biggrin.gif

PAZIUREK PER LUPA!!!!!
P.S. Paduros netraska ir ju taip lengvai nepagausi. Bus kriauklavezis. Bet ir tie juda, tik labai letai.
-----------------------------
O tas anas forumas kartais ne kosmaru myletoju?? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pas mane per viena diena net 3 gyvunai atsirado. Ejau pieno pirkt ir prisistate tas kuris labai megsta pienia ir murkti, teko isileisti i troba. ir dar burbulas be gyvybes negraziai atrodo, tai ten 2 taskuoti samukai atsirado 4u.gif
p.s. katinuka zadu i geras rankas perleisti. nes mane is namu ismes biggrin.gif - norintys kelia rankas
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 09 16, 14:44)
pas mane per viena diena net 3 gyvunai atsirado. Ejau pieno pirkt ir prisistate tas kuris labai megsta pienia ir murkti, teko isileisti i troba. ir dar burbulas be gyvybes negraziai atrodo, tai ten 2 taskuoti samukai atsirado 4u.gif
p.s. katinuka zadu i geras rankas perleisti. nes mane is namu ismes biggrin.gif - norintys kelia rankas

Budrioji gatavo kaimyno akis uzmate, kad ir mano bliudely kazkas mazo plaukioja. Vakar besikuopint ir man kazkas smekstelejo! (Bet nepanasus i balta arkli) schmoll.gif Tai gali but tik ceriukai. Jei taip ir yra - grazinsiu skola! ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 16, 14:39)
Budrioji gatavo kaimyno akis uzmate, kad ir mano bliudely kazkas mazo plaukioja. Vakar besikuopint ir man kazkas smekstelejo! (Bet nepanasus i balta arkli)  schmoll.gif  Tai gali but tik ceriukai. Jei taip ir yra - grazinsiu skola!  ax.gif  4u.gif

negali but biggrin.gif tai samams ant pietu bus. nu kur tave nesiojo tie arkliai anksciau biggrin.gif
mainom ceri i miau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 16 rugsėjo 2015 - 14:48
QUOTE(Eri` @ 2015 09 16, 15:44)
negali but biggrin.gif tai samams ant pietu bus. nu kur tave nesiojo tie arkliai anksciau biggrin.gif
mainom ceri i miau 4u.gif

O gal mainomes miau i M I-A-UŪŪŪŪŪŪ ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 16, 19:21)
O gal mainomes miau i  M I-A-UŪŪŪŪŪŪ ?  bigsmile.gif

biggrin.gif:D:D cia reikejo suprast kad ne apie miau kalba ?
beje reik varda sugalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 09 16, 21:44)
biggrin.gif:D:D cia reikejo suprast kad ne apie miau kalba ?
beje reik varda sugalvot biggrin.gif
snapback]

Butu juodas tai sakyciau Tip-topObama, o dabar nei sis niei tas tai tegul buna BerluSkoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 16, 20:56)
Butu juodas tai sakyciau Tip-topObama, o dabar nei sis niei tas tai tegul buna BerluSkoniu  biggrin.gif

originalu. o gal zinai kas priglaustu si kilmingaji? biggrin.gif
Atsakyti
Eri, Arvydu pavadink mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 09 16, 22:44)
Eri, Arvydu pavadink mirksiukas.gif  biggrin.gif

Galima drasiai teigt, kad tas katinas namucius jau susirado, dab telieka tik kleckus patikrint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 16, 23:06)
Galima drasiai teigt, kad tas katinas namucius jau susirado, dab telieka tik kleckus patikrint  rolleyes.gif

ne ne, katinas ieskos namu, nes as nenoriu likti be namu.. biggrin.gif mane is namu ismes su visu zoo sodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2015 09 16, 10:30)
Arvydai, tie taškiukai grynai grynai balti - pieno/sniego spalvos. Be ūsų, nejuda. Viena radau net ant sraigės nugaros prilipusį, keli ant akmenukų. Pakrapščius jie sutriuška.

Hmm.. nu bet ten forume rimtai tą bėda svarstė, kad įsisiurbia krevetei į nugarą ir jai ambo.. smile.gif tai ir aš sunerimau biggrin.gif

Pas mane irgi tokiu mazu taskeliu yra. Tokie kieti kaip sraiges namelis. Tai as manau kad jos yra sraigiu kiausineliai. Tik neapsisprendziu kuriu,nes turiu 3 rusis.
Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2015 09 17, 08:27)
ne ne, katinas ieskos namu, nes as nenoriu likti be namu.. biggrin.gif mane is namu ismes su visu zoo sodu biggrin.gif

Jei jau apie katinus prakalbom tai as turiu tris mielus mazus kaciukus dovanu kas norit ax.gif

O kad butu i tema dar turiu gupiju mailiaus dovanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 17 rugsėjo 2015 - 10:17