Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(ramashka.s @ 2015 09 15, 12:35)
sveiki dar karta, blin dingusi buvau ilgam. taip darbais apsikroviau kad neturejau laiko net pasto pasitikrint, o ka jau kalbeti apie forumo sekima.
As pati esu is Vilniaus, priimsiu visas imanomas zoles, priimsiu sraigiu ir gal kreveciu dar.

O aikste stebi? bigsmile.gif Akvuose kaip ir futbole,- vien texnikos neuztenka: reik dar ir matyt, ir girdet, ir niuxa turet mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
tas papartis gali buti arba bolbitis arba pagal tavo aprasyma labai tinka pteropus windelow, pati tokiu keleta turiu, tavo aprasyma puikiausiai atitinka.
Atsakyti
QUOTE(ramashka.s @ 2015 09 15, 14:41)
tas papartis gali buti arba bolbitis arba pagal tavo aprasyma labai tinka pteropus windelow, pati tokiu keleta turiu, tavo aprasyma puikiausiai atitinka.

Dekiui 4u.gif Panasus. Meginsiu giliau pasigoglint.
Kaip augint man pasake ir nieko te stebuklingo, bet megstu pries saudamas vardo pasiklaust biggrin.gif ACIU!
Atsakyti
Labu smile.gif sakykit ar yra koks būdas nupilti akvos vandenį ( na siurbiant dugną ) neprisigėrus vandens? biggrin.gif Nu blyn.. jau atsibodo biggrin.gif O dar tos planarijos sad.gif sad.gif neapsigyvens jos pas mane kai aš to vandens vis gurkštelnu?? Nu gal kvailas klausimas, bet man jos tokios fuuuuui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2015 09 15, 20:08)
Labu smile.gif sakykit ar yra koks būdas nupilti akvos vandenį ( na siurbiant dugną ) neprisigėrus vandens? biggrin.gif Nu blyn.. jau atsibodo biggrin.gif O dar tos planarijos sad.gif sad.gif neapsigyvens jos pas mane kai aš to vandens vis gurkštelnu?? Nu gal kvailas klausimas, bet man jos tokios fuuuuui biggrin.gif

nu rimtai as gal nemoksa kokia, bet siurbiant niekad nepavyksta prisitraukt to vandens burnon.
svarbu istraukt iki virsaus akvos, o tada zemyn kibiran pats bega. nereik jo traukt iki skrandzio
Atsakyti
[quote=Eri`,2015 09 15, 21:52]
nu rimtai as gal nemoksa kokia, bet siurbiant niekad nepavyksta prisitraukt to vandens burnon.
svarbu istraukt iki virsaus akvos, o tada zemyn kibiran pats bega. nereik jo traukt iki skrandzio
[/quote
-------------------
thumbup.gif Tokie gebejimai labai praverstu vagiant benzina biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=arvydas.,2015 09 15, 21:27]
[quote=Eri`,2015 09 15, 21:52]
[/quote
-------------------
thumbup.gif Tokie gebejimai labai praverstu vagiant benzina biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
[/quote]

thumbup.gif Išmokauuu, neprisigėriauuu biggrin.gif Bet su bendzinu dar nerizikuočiau biggrin.gif

Dar klausimas.. ant stiklo akvos radau nemažai baltų kietų lyg tokių sakykim taškelių ( trakštelėjo bandant nuvalyti ) -- kas tai?? Krevečių ikriukai? Planarijų ( feee ) kiaušiniai?
Bandžiau internete ieškot nieko neradau.. O planarijas tik rašo kaip chemija naukinti.. O kur rado video kaip su buteliuku tai gal ten didesnėm planarkėm, o pas mane jų daaaug ir vienoj krūvoje ( jau jas susiurbiau kiek galėjau ) lyg būčiau uodo trūklio šaldyta gabaliuka imetus ir jis ištirpęs..
Atsakyti
Aš asmeniškai nusiurbinėju su paprasta ta šlanga paplatintu antgaliu. Anksčiau irgi traukdavau burna, kol pasibandžiau kitaip ir naudoju ši metodą iki šiol. Merkiu platųjį galą į vandenį statmenai, iš paskos tolygiai ir likusią šlangos dalį, bet reikia saugot, kad platusis galas nepakiltų į paviršių ir "nepagautų" oro. Taip sumerkiu į akvariumą iki pat šlangos galiuko(pro kurį jau turi išbėgt vanduo), likus apie pora centimetrų, su nykščiu užspaudžiu galą ir taip užspausta šlangą nukreipiu ištraukdama į kibirą. Tiesiog proncipas, kad vandens pagalba, kai merki tolygiai šlangą, oras išstumiamas lauk ir jo vietą užima vanduo, užspaudi pirštu, kad traukiant šlangą oras vėl nepatektu ir liktu jame vanduo, tada nukreipi į kiek žemiau pastatytą kibirą, patrauki pirštą nuo galo ir vanduo bėga thumbup.gif .
Atsakyti
Aš tai su tokiu nusiurbinėju ir nereik man su burna liestis niekur doh.gif
Labai patogus, o ir pigiai kainavo.
user posted image
Atsakyti
Na aš jau išmokau panardinti visą tą šlangą pirmiau smile.gif BET manau nusipirksiu tokį. Aš jį mačiau, bet kažkaip pagalvojau kaip tik , kad nebus l. geras biggrin.gif apsirikau, eisiu atsiprašysiu jo ir nusipirksiu smile.gif

P.s. visiems ačiū už atsakymus ir sugaištą laiką smile.gif Netingiu Google kapstytis, tik va kad arba info nėra arba ta info net man kelia įtarimų, tai norisi iš protingų žmonių nuomonės sulaukt smile.gif

P.s.s. internete vienam forume rašė, kad planarijos žudo krevetes.. sad.gif čia rimtai??
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2015 09 16, 08:24)
P.s.s. internete vienam forume rašė, kad planarijos žudo krevetes.. sad.gif čia rimtai??

Pajuokavo aba pakliedejo smile.gif
O tie "balti kieti taskiukai" gali but kazkas is kriaklaveziu serijos. Paimk padidinimo stikla ir paziurek i ta "meduza". Viduj turetu matytis toks stikla griauziantis keistas padarelis. Jis eda dumblius, bet atrodo nepergraziausiai.
Pas mane tokie savaime dingo. Tiesa, nemazai ir sutraiskiau.
Arba paduros. Tada matysis usiukai ir reiks trumpam ileist kokia nors zuvyte. Tik paduros laaabai mazos ir nebutinai baltos, o anie didesni ir beveik permatomi. 4u.gif
Atsakyti
Arvydai, tie taškiukai grynai grynai balti - pieno/sniego spalvos. Be ūsų, nejuda. Viena radau net ant sraigės nugaros prilipusį, keli ant akmenukų. Pakrapščius jie sutriuška.

Hmm.. nu bet ten forume rimtai tą bėda svarstė, kad įsisiurbia krevetei į nugarą ir jai ambo.. smile.gif tai ir aš sunerimau biggrin.gif
Atsakyti