Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 09 09, 11:25)
O Lentvary VISI pila! Ir VISI turi po nuskendusi laiva, nara su burbuliukais pili ir automobili (kuri dar imanoma susiremontuot)  biggrin.gif  Atsilikus, Dilmute, kazkokia esi. Pencininke. Lentvary akvariumas pratempia dugiausiai dvi savaites  biggrin.gif  tongue.gif  biggrin.gif
P.S. O nebandei savo rotveilerio akvariume bateflajum plaukt ismokyt?  bigsmile.gif

Škia, reikia tobulintis mastau.gif
Nea, nebandžiau. Jin vandens nemėgsta. Tik žuvų maistą kartais. Užtai FB mačiau, kad jorkus akvariumuose laiko. Pradžioj - be vandens.

QUOTE(evora @ 2015 09 09, 12:31)

Kaip nekeista, visi gyviai žvalūs ir sveiki, netekčių nėra. Net keista.
Ilgai galvojau kodėl čia taip man sekas, o paskui prisiminiau, kad kiekvieną savaitę vis įlašinu po 3-5 lašus gerųjų bakterijų. Tai darau išvadą, kad jos čia ir bus aptvarkiusios normaliokiškas akvos gyvavimo sąlygas.

Aišku, galima ir pasiginčyti.

O aš manau, kad netekčių nėra todėl, kad nėr sveikatos nagus į akvariumą kišt biggrin.gif
Atsakyti

Aišku, galima ir pasiginčyti.

Gincyciaus, bet Taves vis tiek nebeperauklesi tai mat juos biesas ax.gif
Pusiau uzstartintas akvas 2 savaites is viso nieko nedarant be problemu pats savaime isgyvena. Jei manai, kad del lasiuku... Nu ka as zinau... Tegul taip ir buna jei viskas tvarkoj lotuliukas.gif
Evora, kas su sveikacike?? Negi VEL hemarojus atsinaujino? bigsmile.gif Man irgi po biski lenda; tai Tu pirmoji isbandyk, o paskum patarsi ant kokio kaktuso reik sest biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam reikia red cherry kreveciu kaune?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 09 09, 12:43)
Škia, reikia tobulintis mastau.gif

Galiu padovanot kelialapi vienam (aba dviem) asmeniui su sunim i Grigiskes! Sesiems metams lotuliukas.gif Netoli Lentvaris, gaidynas ir Valdovu rumai nepertoliausia verysad.gif
Nu ir as ten netoli Gedimino pilies (Pravieniskese) sedesiu. Teleloto islosiau!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl tų bakterijų.
Kai nežinojau tokių-buvo gerai akve ir be jų. Ir dabar vieni profai tik su jom akvanauja, kiti senoviniu konservatorišku būdu ne prasčiau verčiasi ir vargo nemato.

Bet nutiko taip, kad jau 2 savaitės kaip pasiligojusi esu, nuo adatų venos kaip pas narkašą, o nano akvuke virš mėnesio filtras nekeistas, visas apmaumojęs žalėsiais. Vandens puodelį šliukštelnu, jei atsimenu ir jėgų užtenka, maisto įmetu, kartais apšvietimą įjungiu ir visa priežiūra.  Dar patikrinu ar yra gyvų žuviukų, nes tikrai jau turėjo šitoj kemsynėj  bent pusė į geresnį pasaulį iškeliauti.
Kaip nekeista, visi gyviai žvalūs ir sveiki, netekčių nėra. Net keista.
Ilgai galvojau kodėl čia taip man sekas, o paskui prisiminiau, kad kiekvieną savaitę vis įlašinu po 3-5 lašus gerųjų bakterijų. Tai darau išvadą, kad jos čia ir bus aptvarkiusios normaliokiškas akvos gyvavimo sąlygas.

Del bakteriju...pardavineju as jas, bet nenaudoju...Gal ir netrukdo, bet manau puikiai galima ir be ju issiverst...bent jau isivaziavusiam zoliniam bliude.
Del tu ligu ir akvu neprieziuros...paskutini karta saviskius 30-45 ir 60 ltr akvukus tvarkiau liepos gale...zuvu nemazai, augalu irgi, na ir gyvena jie ten visi gana padoriai...tfu tfu tfu biggrin.gif

QUOTE(waidoshele @ 2015 09 09, 13:05)

Eri, nesigundai bigsmile.gif ?
--------------------------
Lentvario bajeriai pramuse thumbup.gif
Papildyta:
Sandia, mes jau savaite kaip naujoj Norfoj, tiesa, as pati atostogauju. Tai ta elenute tebunie dovana arba mainas uz graziaja ruda kripta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 09 09, 12:05)

man man
po to kai nudvese visi padarai, galima vel rizikuot biggrin.gif bet as turiu diiiiideliiii itarima, kad nuo vandens. nes tik pakeiciau krevetem ir gaidziui ir visi trys uzlinko. nors gyveno atskirai
QUOTE(cile @ 2015 09 09, 15:52)
Eri, nesigundai  bigsmile.gif ?

aisku kad gundaus, tik kad ne visa para prie kompo sedziu, tai pamatau tik grizus namucio :::smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 09, 11:59)
Gincyciaus, bet Taves vis tiek nebeperauklesi tai mat juos biesas  ax.gif

Evora, kas su sveikacike?? Negi VEL hemarojus atsinaujino?  bigsmile.gif  Man irgi po biski lenda; tai Tu pirmoji isbandyk, o paskum patarsi ant kokio kaktuso reik sest  biggrin.gif

Fu, kaip nelyriška...hhhHEMOROJUS verysad.gif
Tikrai reiktų tave ant kaktuso pasodinti, kad baigtum apie jį kliedėt. Vis dėlto actekai protingai darė, kai nepatinkančias ypatas ne ant kuolo čingischaniškai maudavo, o vietiniu kaktusu pasinaudodavo.

Sveikacikė sušlubavo padirbėjus po atostogų savaičikę. Kadangi esu žmogus artimas menams, tai nervai neatlaikė biurokratinių rėmų, į kuriuos administracija pabandė įmontuoti. O kaip žinia retas meniškos natūros žmogus durnyno ar savižudybės išvengia, kas praktiškai dailininkų, muzikų, poetų gyvenimiškomis istorijomis įrodyta. Tad nerviniu pagrindu sušlubavo širdelė, užpuolė ,,33' (kas tikrai nepanašu į hemorojaus diagnozę), galvos plyšimas, kaulų laužymas, temperatūra iki 38,9 ir bejėgiškas gulėjimas lyg padvėsusios rudeninės musės. Aišku + isteriškas nenoras eiti į priklausomą darbo vietą.
Poniškos ligos, bet labai neponiška savijauta.
Bet dėkui, kad rūpiniesi artimo savijauta-iškart palengvėjo, lyg po ampulaitės į numylėtą vietą.

Sveikatėlės ir tau wub.gif

Savaitės gale nersiu į akvas tvarkos daryti-jei neišplauksiu temelėje-neminėkit bloguoju.
Atsakyti
Hemorojus + marazmas. Baik cirkus! Maunies triusikus ir varai art, mamyte drinks_cheers.gif .
Tekstas patiko, bet nuotaikos tai neperlabiausiai. Su tokiu poziuriu nesunku ir pasiemus virve po traukiniu nusiskandint verysad.gif Saulius Bukauskas ("Respublikos" korespondentas) bariuky (tik man) pasake, kad sianakt pasikars, o as maniau dziaukas; bet rytoj Sauliaus nebebuvo. Dab itin jautriai reaguoju i visokius zajavus atimt sau gyvasti. Nu ir siaip su tom svetimom gyvybem man sunkiai sekasi. Dar nuo gaisrininko laiku. Dieve mano kaip nesiseke!! Geriausias Lietuvos ugniagesys buvau, o 17 lavonu ir tik 2 isgelbeti zmones. ZIAURU! Kartais naktim apsiasaroju jei zmona nemato... As visu ju vardus geriau negu savaji atsimenu unsure.gif Atleiskit, Angeliukai, padariau viska ka galejau! Tiesiog nepasiseke ir dabar labai skauda. Nepajegiau Jusu istemt. Kaltas. Susitiksim... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 09, 21:48)
Hemorojus + marazmas. Baik cirkus! Maunies triusikus ir varai art, mamyte drinks_cheers.gif .
Tekstas patiko, bet nuotaikos tai neperlabiausiai. Su tokiu poziuriu nesunku ir pasiemus virve po traukiniu nusiskandint  verysad.gif  Saulius Bukauskas ("Respublikos" korespondentas) bariuky (tik man) pasake, kad sianakt pasikars, o as maniau dziaukas; bet rytoj Sauliaus nebebuvo. Dab itin jautriai reaguoju i visokius zajavus atimt sau gyvasti. Nu ir siaip su tom svetimom gyvybem man sunkiai sekasi. Dar nuo gaisrininko laiku. Dieve mano kaip nesiseke!! Geriausias Lietuvos ugniagesys buvau, o 17 lavonu ir tik 2 isgelbeti zmones. ZIAURU! Kartais naktim apsiasaroju jei zmona nemato... As visu ju vardus geriau negu savaji atsimenu  unsure.gif  Atleiskit, Angeliukai, padariau viska ka galejau! Tiesiog nepasiseke ir dabar labai skauda. Nepajegiau Jusu istemt. Kaltas. Susitiksim...  verysad.gif

Nu, tik neverk dėl manęs pirma laiko. Iš principo esu nepajudinamai nusistačiusi prieš bet kokias savižudybes. Man priešingai-kuo blogiau, tuo atsiranda tvirtesnis nusistatymas nepasiduoti. Tik va šį kart organizmas pavedė, nors ariu darbe kiekvieną dieną ir tinginio lapelio atsisakiau.

Tikrai, kad visko naktimis prisapnuoti gali, kai tiek daug netekčių, kaip pats patyrei. Bet juk ne ponas Dievas esi-ne viskas nuo tavęs priklausė. Liūdna, kad taip tenka kankintis, bet juk esi žmogus, ne akmuo, dėl to ir skauda. Pasidžiauk, kad išgelbėjai, kiek išgelbėjai.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 09 09, 23:36)
Nu, tik neverk dėl manęs pirma laiko. Pasidžiauk, kad išgelbėjai, kiek išgelbėjai.

"Taigis, taigis kaipgis. Vis man ir man. O pati ka beveiksi?" biggrin.gif
Atsakyti
Aš vėl pas jus su klausimu biggrin.gif ( jaučiuosi išnaudotoja.. ) Pas krevetes radau - PLANARIJAS ( košmaras.. ) Internetas liepia naikinti kažkokia spec. chemija.. Sveikas protas liepia pasiklausti protingesnių žmonių, gal kas realiai yra su tuo susidūrę..Na, sąžinė dar sakė pasiklausti nuomonės savo kačių, TAČIAU pastaruoju metu jos nelaiko mane protinga būtybe ( nu žinoma, žuvies pirštelius akve auginti ir joms neduoti.. ) tai jos į debatus išvis nesileido biggrin.gif
Gal aš per daug šeriu krevetes? Gal netinkamai šeriu? Šeriu pirktiniu maistu - rašo vienas paspaudimas penkiom krevetem. Duodu kas antra diena po du paspaudimus - krevečių apie dvidešimt.
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2015 09 11, 10:02)
Aš vėl pas jus su klausimu biggrin.gif ( jaučiuosi išnaudotoja.. ) Pas krevetes radau - PLANARIJAS ( košmaras.. ) Internetas liepia naikinti kažkokia spec. chemija.. Sveikas protas liepia pasiklausti protingesnių žmonių, gal kas realiai yra su tuo susidūrę..Na, sąžinė dar sakė pasiklausti nuomonės savo kačių, TAČIAU pastaruoju metu jos nelaiko mane protinga būtybe ( nu žinoma, žuvies pirštelius akve auginti ir joms neduoti.. ) tai jos į debatus išvis nesileido biggrin.gif
Gal aš per daug šeriu krevetes? Gal netinkamai šeriu? Šeriu pirktiniu maistu - rašo vienas paspaudimas penkiom krevetem. Duodu kas antra diena po du paspaudimus - krevečių apie dvidešimt.

Kai žuvų nėra, tai ir planarijos pasirodo smile.gif Įleiskite kokių mažų žuvyčių, pvz Microrazbora galaxy ar gupijų mailiaus ir suvalgys tas planarijas.
Pas mane irgi buvo planarijų CRS'ų akve, tai gydžiau su NO PLANARIA. Planarijų neliko ir krevečių beveik neliko biggrin.gif blink.gif Tai va. Dabar auginu ten dvi Microrazboras (kurios veisiasi laimingai), dvi CRS krevetes ( o buvo 12) ir Sakūras. Planarijų nėra.
Galit ir mažiau maitint jei augalų akvariumė yra jos turės kuom maitintis mirksiukas.gif
Atsakyti