Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(aisha7 @ 2015 09 07, 14:43)
Pagrindinis klausimas - ar yra kokios žuvys, kurias būtų saugu auginti su krevetėmis?

Pas mane su red cherry, red nose, yellow, amano krevetem gyvena stikliniai samai, varines tetros, neonai, danijos, samukmai oto. Manau, kad daugiausiai problemu krevetem (apmazina red cherry prieaugli) kelia danijos. Toks vaizdas, kad stikliniai samai, degant akvariumo sviesai, kreveciu baidosi. Jie tokie baigstus. Nebent nakti atsigriebia...
Internete su krevetem siulomos tokios zuvytes: Microrasbora galaxi, Iretherina werneri, amandos, rasbora espei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 07 rugsėjo 2015 - 22:47
QUOTE(Dilma @ 2015 09 07, 22:21)
Ei, Lioness, tik  не надо ля ля, visos nuorodos apie sraiges atsidaro - vat nepatingėjau ir nuėjau patikrinau beee.gif. Arvydai, staigiai atsiprašai. Manęs.

Pas mane krevetės gyvena su endlerio gupijom ir 2 otocinclusais. Taika ir ramybė 4u.gif

Tuoj pabandysiu darbe 4u.gif gal netas grybavo namie, taip buna...
Ei, parodykit savo akvas? 4u.gif
Papildyta:
sitas turejau omenyje, temos viduje
Kaip naikinti piktybines sraiges? - 2009/02/04
naujai paleistame akvariume daugybė melanijų - 2008/11/14
Kas valgo sraiges - 2008/01/30
uzkniso sraiges - 2007/11/25
kas per sraige - 2007/10/19
Sitos neatsidaro
Pas mane tos Melanijos kaip supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 09 07, 23:21)
Ei, Lioness, tik  не надо ля ля, visos nuorodos apie sraiges atsidaro - vat nepatingėjau ir nuėjau patikrinau beee.gif. Arvydai, staigiai atsiprašai. Manęs.

Pas mane krevetės gyvena su endlerio gupijom ir 2 otocinclusais. Taika ir ramybė 4u.gif

Ciprasau, ciprasau, CIPRASAU. O as avansu nebuvau ciprases? blink.gif bigsmile.gif
--------
Koridoru visokiu buna, bet visumoj jie nera didziausi kreveciu priesai. Kitas lazdos galas,- krevetes dziobina visi kas tik pagauna ir apzioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 08, 08:13)
Tuoj pabandysiu darbe  4u.gif  gal netas grybavo namie, taip buna...
Ei, parodykit savo akvas?  4u.gif
Papildyta:
sitas turejau omenyje, temos viduje
Kaip naikinti piktybines sraiges? - 2009/02/04
naujai paleistame akvariume daugybė melanijų - 2008/11/14
Kas valgo sraiges - 2008/01/30
uzkniso sraiges - 2007/11/25
kas per sraige - 2007/10/19
Sitos neatsidaro
Pas mane tos Melanijos kaip supratau  doh.gif

Kaip cia pasakius... Paspeliot? Tai as jau paspeliojau del trimitininku! Melanijos yra GEROS ir gyvuliuoja jos grunte tai DAUG nelabai ir pamatysi. Jos panasios i medvarzcius. Spalvu buna nuo balto iki juodo, bet dazniausia aba pilkos, aba rudos. Labai panasios (tik trumpesnes) ir neigiamos kudrinukes.
Girdz, Liovacka, Tu gi prasicinkinai ikelinet potkes! Davai pademonstruok apie ka snekam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 09 07, 22:56)
Nu ARVYDAI pavarei!!!  biggrin.gif  Su tuo maišu išlukštentų aguonų  lotuliukas.gif  Vos nenumiriau iš juoko  thumbup.gif 
Niekur kitur visam internete tokių prikolų nerasit  tongue.gif  Užtat ir esu čia  4u.gif

ACIU! drinks_cheers.gif Sunkiausia (be draugiu, be venu ir be smegenu) buvo sugalvot i kokia tema ikelt. Tai nutariau pazvygint tas susiraukslejusias spekulentes. Ot gali ir bamtelt uz tokius issidirbinejimus; bet ARVYDAS - DRASI SALIS! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 08, 07:47)
Girdz, Liovacka, Tu gi prasicinkinai ikelinet potkes! Davai pademonstruok apie ka snekam  biggrin.gif

photobucket.com bigsmile.gif
Ten viskas labai easy 4u.gif kai turesiu ka paridyt, pademonstruosiu, o dabar kol kas palikau akva ramybeje, kaip tamsta ir liepete 4u.gif zuvys lapus eda, samas darba dirba ir tvarka. Paziuriu, pakalbu su jais, anie akis pavarto ir norma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 08 rugsėjo 2015 - 09:06
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 08, 10:05)
photobucket.com  bigsmile.gif 
Ten viskas labai easy  4u.gif  kai turesiu ka paridyt, pademonstruosiu, o dabar kol kas palikau akva ramybeje, kaip tamsta ir liepete  4u.gif  zuvys lapus eda, samas darba dirba ir tvarka. Paziuriu, pakalbu su jais, anie akis pavarto ir norma smile.gif

Paprasyciau snekuciuojantis su manim jokiu protingu zodziu nevartot schmoll.gif
Regis dab apie sraiges snekam? Tai prie ko cia tie photopsyxoyutubai? bigsmile.gif Matot koks gudrus (ikales) esu! lotuliukas.gif
Musu akvu fotkes turbut is pirmo puslapio pasiekiamos. (Kompu loxas esu tai man negresia paziuret). Bet, kad damos nepaaiskina (o ten dar ir kazkoks slaptazodis gali but) tai cia jau akivaizdus klimaksas. VISOMS! rolleyes.gif
Skaliarkes neturetu est augalu. Nebent augaliukai nespejo isisaknyt, o jau puna. Visais atvejais zuvytes bando atsikratyt ar sergancio draugelio, ar siaip kokios nors negeroves. Namucius sluojasi kaip moka. Nemazai sansu, kad savaime susireguliuos. O lipuckes ne augalus eda, bet viska kas ant lapu nuseda. Tos nuosedos vadinasi dumbliais. Situ gerybiu neisvengsi schmoll.gif Kol kas Tu ju nematai, bet samukai ten gyvena tai ju akuliorai geresni lotuliukas.gif Cia viskas taip ir turi but! Gerai, kad be reikalo nebekisi naguciu!! lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki gal kas kaune turi pigiau nei per skelbimus zuviuku????? domina nuo paprastu iki grazesniu smile.gif nes tik vienas barbusas plaukioja 54ltr akvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2015 09 08, 12:33)
sveiki gal kas kaune turi pigiau nei per skelbimus zuviuku????? domina nuo paprastu iki grazesniu smile.gif nes tik vienas barbusas plaukioja 54ltr akvoj biggrin.gif

Galim keisti tu man viena barbusa, as tau kruva gupiju smile.gif nes kartu turbut nelabai sugyventu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 09 08, 11:45)
Galim keisti tu man viena barbusa, as tau kruva gupiju smile.gif nes kartu turbut nelabai sugyventu  smile.gif

Sugyvena. Barbusai tik vienas kita vaikos, o kitos zuvys jiems kaip ir pofek. Kol nepraalksta, zinoma biggrin.gif As irgi mazyciu gupkiu prideciau, bet cia irgi is Waivaivaidoseles akvariumu tai gautusis tas pats incertas. O vat jeigu (uz seksualines paslaugas; kas reiskia visiskai nemokamai+malonumas) pasiimtum tuos jau gerokai prasmirdusias zolynelius.... Buciau didziai dekingas. Gal net antra bucki duociau rolleyes.gif Jooo, net zmonikei nekyla rankos ispilt kur dar uzuzuzvakar priklausytu verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 08, 08:13)

Ei, parodykit savo akvas?  4u.gif

forumo akvariumai
Atsakyti
Zodziu, nusipirkau dvi Botias, kad sraiges valgytu ir pan. na, nuvaziavau i parde, parode , issirinkau kurios patiko. Grizau, paskaiciau Botia klounas, akva turi buti nuo 200 litru. Nakum nakum...parduot man dabar jas, padovanot stoli...jei jos auga iki 30 cm...bet pardese irgi geruminiai dirba, mato zmogus neraukia, paklaustu, kiek litru akva, pasakytu...nusiviliu savim ir zuvininkyste
Atsakyti