Ir dar skaliarai eda samu maista ir vaiko ancitrusus kas per zuvys
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 07, 18:16)
Ir dar skaliarai eda samu maista ir vaiko ancitrusus kas per zuvys
Turejai iliuziju, kad zuvys pacios atsirinks kur kieno sampanas? Neee, jos besotes; kai tetis (dvi savaites) priziurejo jau net praplaukt pro sveikai pratirpusius savo vafliukus nebegalejo (is akvo buvo pasidarius manu koses konsistencija), bet vis tiek demonstravo alkanuma
Samus geriau sert pries nakti. Bet Tavo chamam tos tabletkos turetu minimum savaitei uztekt. Samukai dazniau naktiniai sutverimai, bet pasikartosiu - skaliarkes irgi visada budrios jei kas nors valgomo ikrenta. Pofek diena ar nakti. Nu nakti dar yra sansu, kad ir samukai gaus paragaut. O is kitos puses jie tuoj ismoks ir diena is skaliarkiu atiminet. Cia jau toks gyvenimas, kad is bado niekas niekad nenumirsta, o vat apsiest ir nutukt - visuomet prasom
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 07, 19:14)
Turejai iliuziju, kad zuvys pacios atsirinks kur kieno sampanas? Neee, jos besotes; kai tetis (dvi savaites) priziurejo jau net praplaukt pro sveikai pratirpusius savo vafliukus nebegalejo (is akvo buvo pasidarius manu koses konsistencija), bet vis tiek demonstravo alkanuma
Samus geriau sert pries nakti. Bet Tavo chamam tos tabletkos turetu minimum savaitei uztekt. Samukai dazniau naktiniai sutverimai, bet pasikartosiu - skaliarkes irgi visada budrios jei kas nors valgomo ikrenta. Pofek diena ar nakti. Nu nakti dar yra sansu, kad ir samukai gaus paragaut. O is kitos puses jie tuoj ismoks ir diena is skaliarkiu atiminet. Cia jau toks gyvenimas, kad is bado niekas niekad nenumirsta, o vat apsiest ir nutukt - visuomet prasom
Supratau, dekui uz issamu pasakojima.
o ka su tom sraigem daryt, ju visur pilna ir daugeja
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 07, 20:42)
Supratau, dekui uz issamu pasakojima.
Traiskyk. Mes gi nematom tu sraigiu, bet jei taip daugeja... duodu prisikt kur tik pas mane dar neprisikta, kad bus trimitininkai. Jos blogos. Es augalus ir t.t. Yra ir kitokiu naikinimo budu, bet dab Tau geriausias yra traiskomasis. Mazdaug savaite teks pasiraitojus rankove vaiksciot. O atsinesei su augalais. Duodu dar kur nors prisikt jei nusipirkus augalus ne is karto i akva sumerkei, o dar (kaip visur liepiama) pakarantinavai, ar bent apziurejai. Tiesa, ziurint irgi reikia zinot ko ieskai
Beje, Leoniene, jei netikesi kas parasyta pradinukuose,- niu sekmes isradinejant dvirati. Cia 200 metu tie pradziamoksliai kurti!! Ir nieko ten negalima nei pridet, nei atimt
pradinukuose apie jas neatsidaro, nei viena tema. Ir jos akvoj buvo jau iki augalu
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 07, 21:21)
pradinukuose apie jas neatsidaro, nei viena tema. Ir jos akvoj buvo jau iki augalu
Hmmmmm Neatsidaro?????? Dilma jau nesa sikna slept po sofa, kad melyniu maziau butu! Dilma!! Kodel neveikia?? Ir Tavo foksterjeras negrazus, ir Tu stora, ir papai mazi.
Vertetu daug laiko sugaist ir daug Akvariumo temu paskaitaliot. Buta/kalbeta. Bet rezultatas bus vienodas,- traiskyt kai tik pamatai. Sitoj vietoj svarbiausia netinginiaut. Na, kol kas Tau regis tinginyste negresia
QUOTE(cile @ 2015 09 07, 17:43)
Tai kada kraustymasis? Man reiktu kazkada skola grazinti ;-)
Help.. sakykit ar Koridorusas neliestų krevečių? Galiu rizikuot ir pasitikėt juo? Kaip manot?
Nu ARVYDAI pavarei!!! Su tuo maišu išlukštentų aguonų Vos nenumiriau iš juoko
Niekur kitur visam internete tokių prikolų nerasit Užtat ir esu čia
Niekur kitur visam internete tokių prikolų nerasit Užtat ir esu čia
Pas mane krevetės gyvena - ir dauginasi - su rasborom ir tetrom, tik reik kad neperalktų žuvys, o krevetukai turėtų samanų ar kitų tankių augalų. Nors po vasaros kažko tų krevečių sumažėjo gerokai...
Dukra įstojo Kaune studijuot, tai dabar dažnai į Kauną teks atvažiuot, pakontroliuot o tuo pačiu ir naujas Šilainių pardavėjas aplankyt - žinoma, su Arvydo brendžiuku
o čia "baltosios vizijos " pradžia :
]
Dukra įstojo Kaune studijuot, tai dabar dažnai į Kauną teks atvažiuot, pakontroliuot o tuo pačiu ir naujas Šilainių pardavėjas aplankyt - žinoma, su Arvydo brendžiuku
o čia "baltosios vizijos " pradžia :
]
Ei, Lioness, tik не надо ля ля, visos nuorodos apie sraiges atsidaro - vat nepatingėjau ir nuėjau patikrinau . Arvydai, staigiai atsiprašai. Manęs.
Pas mane krevetės gyvena su endlerio gupijom ir 2 otocinclusais. Taika ir ramybė
Pas mane krevetės gyvena su endlerio gupijom ir 2 otocinclusais. Taika ir ramybė
QUOTE(evora @ 2015 09 06, 21:49)
O kur nuotraukos? Labai smalsu paziureti, kaip viskas auga.