Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 09 06, 09:46)
Neprimk draugiskos kritikos uz apmetyma pomidorais. Tikrai daug kur dar esi "grybauskaite", bet, regis, girdi kas sakoma tai neabejoju, kad pavyks uzsistartint  lotuliukas.gif
Neprisipirk nesamoningu augaliuku!! Tau dabar reikia RAGALAPIO, elodejos, kriptokorinos, valisnerijos ir dar nana galima paimt. Psio. Ir jokiu lotosu ar ko tai panasaus  schmoll.gif  Isvardinau startinius augalus kurie turbut nepus ir per metus padarys nebloga klimata jau rimtesniam darzui.
Dar pazingeidauk del fono. Su fonu akvas staigiai ir drastiskai pagrazes  lotuliukas.gif  As kai skupus tai pats pasigaminau, bet ir pardese visai neblogu buna. Dilma lab faina turejo, dar kazkas... Praktiskai neskubek: mergicos patars kur gaut. Siaip tai gan brangi ta cirata tai nutarus pirkt jau reikia jamt gera, o ne kas pirmas papuole. Fonas beveik amzinas, tai ka isigysi ta ir matysi visa likusi iiiilga gyvenima.
--------------------------------------
Ir mesk is galvos visokius narus, laivus ir t.t. (Arba ne cia papuolei). Del dziauko koki mikimauza isidet galima (kad mumis paerzintum), bet tik fotkei. Isisamonink pagrindine tiesa: AKVARIUMAS YRA GYVAS!!! Tuo remiantis paskui jau viskas savaime sekasi  drinks_cheers.gif

Fona as uzsiklijavau, tamsiai melyna, bet jis nesandariai prilipes, kai keliu dangti, papuola vandens, tai mane jau uz...pradeda, jauciu lupsiu von smile.gif FB radau grupuote, ten dalina zole, tai bandysiu prasyt. O dabar pradziai du augalus nusipirkau
Atsakyti
Šamas
user posted image
Gal pagelbesit, pamirsau pavadinimus situ
user posted image
user posted image
Zvejai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 06, 16:08)
Šamas
user posted image
Gal pagelbesit, pamirsau pavadinimus situ

Vidury skaliarijos. Pirmas ir trecias bus samai labiausiai panasus i ancitrusus ("lipuckes") bet kazkokie biski blatnesni. Kaip startui per rimtas zuvis issirinkai. Dves. Kita syki pirksi tas kur iki euro biggrin.gif
Ketvirtoj potkej kate thumbup.gif Gal man dvejinas, bet panasiau netgi i 2 kates.
Si karta fotkes jau ciotkai ikelei! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 06, 16:23)
Vidury skaliarijos. Pirmas ir trecias bus samai labiausiai panasus i ancitrusus ("lipuckes") bet kazkokie biski blatnesni. Kaip startui per rimtas zuvis issirinkai. Dves. Kita syki pirksi tas kur iki euro  biggrin.gif
Ketvirtoj potkej kate  thumbup.gif  Gal man dvejinas, bet panasiau netgi i 2 kates.
Si karta fotkes jau ciotkai ikelei!  lotuliukas.gif

Nu ****, man sake, kad cia paprasciausios, ne lepios ir t.t. nesakyk 'dves" o gal ir ne schmoll.gif jo, pavadinimai butent tokie...atsiminiau dabar, kates DVI bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 06, 17:57)
Nu ****, man sake, kad cia paprasciausios, ne lepios ir t.t. nesakyk 'dves" o gal ir ne  schmoll.gif  jo, pavadinimai butent tokie...atsiminiau dabar, kates DVI  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Sumesk klumpes su manim (aba pardavejais) - is kalejimo neiseisi. biggrin.gif
Patarimas toks: palisk po saltu dusu; nustok liepsnot ir 2 dienas prie akvo is viso nekisk nagu!!! Paziuret galima, bet tik is toli. Ijunk ta pusrutuli kuris atsakingas uz pojuti KANTRYBE.
Rimts! Jau dabar degi, o tuoj perdegsi, sudegsi ir is viso net pelenu i urna/amfora (tiksliau ledu bambaliuza) neprisemsim. Ramiai. Tau visai gerai sekasi, bet vat kazi ar valiosi 2 dienas iskentet NIEKO nedarydama?? g.gif
P.S. Galima krapstyt nosi, kasytis bamba ir kaire ausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 06, 17:23)
  Gal man dvejinas, bet panasiau netgi i 2 kates.

QUOTE(Lionesss @ 2015 09 06, 17:57)
kates DVI  bigsmile.gif

O as tris matau cool.gif
---------------
O skaliarkes joa, 50:50, kad gali krist..nu bet gal pasiseks. Ir dar but gerai to isgirtojo ragalapio bent kuriam laikui ikist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 09 06, 21:05)
O as tris matau  cool.gif
---------------

O as 9-ias + keleta skulpturu, tik nenoriu issiduot kiek promiliu jau prarijau ir kur likusios uzxavintos biggrin.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Laduski. Perfrazuosiu sios savaites "Savaite" (labai krutas zurnalas tik jus centu ant jo neturit, o as konteinery radau). Durniams sekasi! thumbup.gif
***... jau pamirsau ka pefrazuot norejau unsure.gif Kiaulyste; bet yra sansu, kad dar mazumele atsiurbes prisiminsiu ir tada jau bus ZIAAAUUURIAI juokinga drinks_cheers.gif
P.S. Vienintele liga kuri man negraso mirtimi tai yra kuklumas. Regis Cercilis kazkokiam opozicionieriu yra pasakes: "Jus, sere esate labai kuklus ir turite tam rimto pagrindo". Cia irgi citata is konteinerio mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 09 06, 20:05)
O as tris matau  cool.gif
---------------
O skaliarkes joa, 50:50, kad gali krist..nu bet gal pasiseks. Ir dar but gerai to isgirtojo ragalapio bent kuriam laikui ikist  smile.gif

Butu gaila,nes jos man tokios idomios ir juokingos. Priplaukia prie pat stiklo ir ziuri i mane. Jau nebijo..
O samas akis varto biggrin.gif
O kode jos tokios lepios skaliarkes? Del ko krenta?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 06, 21:55)
Butu gaila,nes jos man tokios idomios ir juokingos. Priplaukia prie pat stiklo ir ziuri i mane. Jau nebijo..

Sunku paaiskint, bet Cile teisi. Is esmes visos skaliarkes ne is tu vezliu kur po 100 metu gyvena. Taviskes lyg ir trispalves, tai irgi isveistos ir todel dar lepesnes.
Be to primesk, kad siaip ar taip tai yra ciklines zuvys!! Kol mazos jos taikios, bet su klimaksu prisimena is kokio ezero pagautos, o tada jau vamzdiec ir visai fliorai ir faunai. Tikekis, kad mirs dar iki klimakso.
Taip, ciklai yra gudrus. Turbut intelektualiausi is to ka turim. Jie ir akytes (kur kas geriau uz samus) moka pavartaliot, ir maistelio pasiprasinet, ir savo vaikucius nuostabiai saugo... Sitoj vietoj lygiu jiems kaip ir nera... Bet kitu vaikuciu netoleruoja schmoll.gif Sakyciau barbusai (eseriai) galetu apsigint, bet jie gi patys savo ikriukus sulesa. Net mazi skaliarai sueda viska kas tik juda ir kas telpa i ziabtus. O paskui zoles rauna. Kiek pajegia. Priklausomai nuo issilavinimo ir dydzio. Ne todel, kad alkani, o is neturejimo ka veikt). Nu ir ka gali pagaut irgi viska sueda, (tame tarpe ir vienas kito pelekus) bet kadangi jie puikiai orentuojasi menulio sviesoj tai velniai zino ar dar ko nors nepraris. Kartais ir akmenukas papuola... unsure.gif
Skaliarkes neblogos zuvytes startui + labai grazios, bet jos tikrai ilgai neuzsibuna. O dar kai isigijai is Akvazoo tai ka bepasakysi.
Atsakyti
Labas:)

ateina ruduo. akvariumistų laikas smile.gif) - reik peržiūrėt, ar liko ko gyvo po karščių, atostogų ir mamos priežiūros ( tavo žuvys visą laiką alkanos doh.gif )
Turiu viziją jau vienam akvariumui - su baltom žuvim, bus matyt , kas gausis.
Einu dabar paskaityt, ko per vasarą prirašėt.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 06, 20:55)

Jūsų skaliarai trispalviai. O jautrūs vandens pokyčiams. Dėl sukilusių nitritų šį pavasarį praradau beveik visus. Paaugę pradeda dalintis įtakos zonas, patinai pešasi dėl teritorijos, patelių, o kartais ir dėl bjauraus agresyvaus charakterio. Tad įsigijus didesnį skaičių-visada aišku, kad liks tik trečdalis arba net pusė. Bet gali ir labai pasisekti, tikėkimės, kad jūsų ranka laiminga ir tikrai visi liks gyvi.

---------------------------------------

Nu ****, baigiu save užgraužti, kad kažkur toli nuo Vilniaus, Kauno gyvenu. Štai pradeda žmonės kurti naujus akvukus, žolikių reikia, o pas mane jų yra, tik kad toli perduoti. Vakar ragalapis iškeliavo į šiukšlyną ir jau antrą kartą. Širdis plyšta, kad augaliuką pasmerkiu mirčiai, bet nebeturiu kur dėti. Toks augimas, kad dvi pardės nespėja suvartoti. Dabar vėl reik retinti geresnes žoles-kaip tik būtų idealu naujiems akvams.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 06, 16:08)

Su žolėm daug gražiau,bet reikėjo pirkt tas,kur arvydas minėjo,nes šitos vargu ar augs,lepios palyginus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 07 rugsėjo 2015 - 05:33