Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(žydrynė @ 2015 09 02, 12:59)
Šioje temoje labai dažnai klausinėjama apie žuvų ligas,čia geras straipsnis,trumpai ir aiškiai:
http://forum.aquariu...ariumuose-ligos

Nuuu neeee schmoll.gif Tai tera "Kikos" vadybininko pasvarstymai. Nesunku pastebeti, kad visos ligos sprendziamos "specifiniais vaistais", o kitokiu siukstu nevalia duot kaip ir torto thumbup.gif Irgi alaus unsure.gif Kol nebuvo "Kikos" tokiu specifiniu vaistu is viso neimanoma buvo gaut, bet akvus (zinoma per verksma ir dantu griezima) vis tik turejom.
Mazu neprimetat kiek tie spec. vaistukai kainuoja? Galiu drasiai teigt, kad visas burys zuvu tiek nevertas schmoll.gif (Iskaitant ir dideli gabala rukyto ungurio prie... aba 2 voblas ant sesiu) drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Be to ir simptomu aprasymas (lyginant su talmudu)...- uzsikask po lapais, gnyda! Dziaukas, o ne vertingas tekstas biggrin.gif Pradinukems gaaallll ir tiktu; bet tik dar negimusioms nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 02, 14:59)
Nuuu neeee  schmoll.gif  Tai tera "Kikos" vadybininko pasvarstymai. Nesunku pastebeti, kad visos ligos sprendziamos "specifiniais vaistais", o kitokiu siukstu nevalia duot kaip ir torto  thumbup.gif Irgi alaus  unsure.gif  Kol nebuvo "Kikos" tokiu specifiniu vaistu is viso neimanoma buvo gaut, bet akvus (zinoma per verksma ir dantu griezima) vis tik turejom.
Mazu neprimetat kiek tie spec. vaistukai kainuoja? Galiu drasiai teigt, kad visas burys zuvu tiek nevertas  schmoll.gif (Iskaitant ir dideli gabala rukyto ungurio prie... aba 2 voblas ant sesiu)  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Be to ir simptomu aprasymas (lyginant su talmudu)...- uzsikask po lapais, gnyda! Dziaukas, o ne vertingas tekstas  biggrin.gif  Pradinukems gaaallll ir tiktu; bet tik dar negimusioms nestuke.gif

tai gydyt galima kuo nori,nieks neverčia pirkt iš Kikos biggrin.gif
man tai normaliai tie simptomai apibūdinti bendram išprusimui ir supratimui,įvardinti kiekvienos ligos sukėlėjai,o talmudus ne visi turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 02 rugsėjo 2015 - 16:25
QUOTE(žydrynė @ 2015 09 02, 17:22)
tai gydyt galima kuo nori,nieks neverčia pirkt iš Kikos biggrin.gif
man tai normaliai tie simptomai apibūdinti bendram išprusimui ir supratimui,įvardinti kiekvienos ligos sukėlėjai,o talmudus ne visi turi

Vienodai kaip Ostapo Berta Marija Sankta Bender Bejus buvo janycaru (tarp kitko jie visi budavo kastratai) palikuonis, tai as - tiksliai nezinau, bet gali but nuo Cezario, Marko Antonijaus, Kleopatros, Palemonienes, Marijos Antuanetes, Petro I, Petro XXVI aba siaip kokios nors kilmingos curvos. g.gif Bet kuriuom atveju mano gimtoji kalba - lotynu! Tik nifiga nesuprantu kas tuose tekstuose parasyta schmoll.gif Vienodai kaip lenkas is Lenkijos nesupranta ka kalba lenkai is Nemencines. (Bet vat butent situos tai as kur kas geriau suprantu thumbup.gif drinks_cheers.gif ). Argi negalima butu manus vadint PVZ "pse manais"?? Ir t.t. ("Juz byla, pani, zebrovac?" bigsmile.gif "Gaidziukas necpeva, tseba papjauti. Puidzem do turgus kupim naujas gaidziukas".
Regis kai kam jau reik "specifiniu vaistuku", bet sito gero jau turiu visai padoriai garaze nuo piktos akies uzsislepes. TIK NEISDUOKIT KUR!!! drinks_cheers.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Hmm.. dabar gal kvailai paklausiu.. smile.gif Pirkau krevetes iš žmogučio ir samanas - ir radau samanose emigrantą biggrin.gif Endlerio gupiuką, dar mažyyyti kelių mm biggrin.gif Tai dabar klausimas ar tas mano emigrantas gali su krevetėm gyvent? Nes skaičiau , kad gupės smalsios ir būna "ragauja" viską. Ar jau departuot į kitą šalį ( akvariumą ) man tą emigrantą?

O jei gali gyventi ar jam vienam nebus nuobodu tarp krevečių? biggrin.gif

P.s. Eri rašot, kad gaila žuvytės, bet išlaidaut nežadat - ar tikrai tada gaila tos žuvytės? Gal tikrai tada jau geriau nebekankinkit jo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisha7: 02 rugsėjo 2015 - 20:50
QUOTE(aisha7 @ 2015 09 02, 21:42)
Hmm.. dabar gal kvailai paklausiu.. smile.gif Pirkau krevetes iš žmogučio ir samanas - ir radau samanose emigrantą biggrin.gif Endlerio gupiuką, dar mažyyyti kelių mm biggrin.gif Tai dabar klausimas ar tas mano emigrantas gali su krevetėm gyvent? Nes skaičiau , kad gupės smalsios ir būna "ragauja" viską. Ar jau departuot į kitą šalį ( akvariumą ) man tą emigrantą?

P.s. Eri rašot, kad gaila žuvytės, bet išlaidaut nežadat - ar tikrai tada gaila tos žuvytės? Gal tikrai tada jau geriau nebekankinkit jo sad.gif

Mazas gupiukas krevetkom nuostoliu tikrai nepridarys.
O siuom retu atveju Eri vis tik teisi g.gif
Atsakyti
gaidys tai ne tas atvejis kada verta leist pinigus....
butu didysis akva ir ne vien zuvyte o bent 10... - o cia jis man per pora valandu ir nusimarino tadien. tai nebuciau ne spejus kazko padaryt.
p.s. maisto zuvu liko biggrin.gif reiks i vilno vezt itariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 09 03, 07:43)

p.s. maisto zuvu liko biggrin.gif reiks i vilno vezt itariu biggrin.gif

biggrin.gif eeee... Vilnijoj visi lenkai, o tai yra PROFESIJA! Situ turguj net neverta bandyt apmaut schmoll.gif Pas Kauno spekuliantus irgi nekazka is zuvu maistelio uzdirbsi. O vat Klaipedoj!! Te uoste lab praturtejus "16-a divizija" belenkiek uz belenka moka thumbup.gif Isivaizduoji: krevete uz 3 bambalius!! Ir tai cia dar per AKCIJA! drinks_cheers.gif
Tiesa, kai jau buvau nutares parduot, is manes Tevynes visiskai nieks nenupirko. Gal per daug uzsiplesiau? g.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Tai ikveptas Evoros nutariau pardavinet dalimis: kibiras - litras. Pradesiu nuo mamos komposto. Sitas labai tinka i pogrunti, gelems ir siusiot i ji labai patogu lotuliukas.gif Turiu nemazai, bet esu lietuvis, skias zeme man brangi, tai be bambalio (aba bent 100 gramu) net sneket nepradesiu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 03, 08:55)
biggrin.gif  eeee... Vilnijoj visi lenkai, o tai yra PROFESIJA! Situ turguj net neverta bandyt apmaut  schmoll.gif 

a man i turgu nereik - turiu 72 litrus gyvasties biggrin.gif kuri amzinai alkana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 09 03, 22:33)
a man i turgu nereik - turiu 72 litrus gyvasties biggrin.gif kuri amzinai alkana biggrin.gif

Sian ciustinsiuos tai galeciau Tau tikra (jau su uodega) gupinuka sumeskeriot ir neaisku kokios seksavos pakraipos mazyte. Geriau butu patelka is kur nors kitur prasimanyt, bet jei bliudas tuscias... ax.gif Ir gerokai padziuvusiu flenciuku atliks. Miniatiuros. Lyg ir Sali uzsiprase, bet su ja neina sukontaktuot (gal kokia cielka po antro aborto? blink.gif g.gif ), o ismest irgi gailoka. Maziukai ten bus, bet vis tiek i pliusa 4u.gif
---------------
Lape nuolat begiodavo pas misko daktara eziuka, kad jai celka uzsiutu. Eziukui atsibodo tai istate refarsliusa. (Uztrauktuka). mirksiukas.gif
Atsakyti
Eri, zmona namuose tai ne kaip iprasta du, o tris kart Rusijos himna pabelsk lotuliukas.gif Ir, kad viena koja cia, o kita jau ant peties. Ir pazastis nusiperoksidink. Smirda. tongue.gif
Jo, tai flenciuku priroviau. Gal net krevete pagauciau; nors sian prastai kimba. Tik reiktu zinot, nes man su tuo "TV" atidarymu dafiga problemu. Skelbimuose paskelbiau LNKTYNES, bet kol kas tylu verysad.gif Negi teks vel...
----------------
Vyras atsibunda gilioj nakty ir bamba:
- Ot buvo zmones: Marksas, Darvinas, Leninas... Gyveno, puoselejo, puoselejo, puoselejo savo moksla ir paskui mire, bet liko: marksizmas, darvinizmas, leninizmas... Kazi kas liks kai as numirsiu??
Tuo momentu prasimerkia zmona:
- Ko nemiegi, Onanai?
Atsakyti
Sveikos, ilgai ilgai svajojau ir visai netiketai nusipirkau is pazistamos su viskuom. Tik be zuvelioku. Zodziu, dabar ieskau spinteles, tada ieskosiu zuvu. Gal kas netingi pradziamoksli parasyt, ar siaip kokiu patarimu. Zinoma, info pilna, skaitau, bet "gyvai" isgirsti patarimai kas kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 04, 20:53)
Sveikos, ilgai ilgai svajojau ir visai netiketai nusipirkau is pazistamos su viskuom. Tik be zuvelioku. Zodziu, dabar ieskau spinteles, tada ieskosiu zuvu. Gal kas netingi pradziamoksli parasyt, ar siaip kokiu patarimu. Zinoma, info pilna, skaitau, bet "gyvai" isgirsti patarimai kas kita  4u.gif

Smagu! As jau (po rugsejo pirmosios) 3 kaimynes su darbsciom subinem ikalbinau akva laikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zinoma juokauju ir zinoma miela, jei dar vienas ligonis musu palatoj atsiras thumbup.gif
Pradziamokslis gan neblogai suburtas ir pirmam sitos temos puslapy. Verta uzmest aki mirksiukas.gif O gyvai atsakyt tai to tik ir laukiam, bet, kad Tu nieko neklausi ir neaisku is kokio kaimo esi? g.gif
Tai viduramziais budavo zuvyte uz sokoladuka! Dabar jau uz sekasa!! (Priklausomai nuo zuvies kokybes reik deretis ir del skyles. Bet pas mane vis tiek pigiausia. Nepavojinga. Panasiai kaip tele-du) biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti