Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dzerse @ 2015 08 25, 15:04)
Sveiki gyvi. Iškišu savo nosytę iš pogrindžio ax.gif . Vis tyliai paskaitinėju, kaip kam sekasi, kokie atradimai, kokie praradimai. Pagal metų laiką labai pasijautė aktyvumas ir čia temelėje. Trumpai drūtai: į savąjį bliūdą  kišdavau rankas tik pakeist vandenį ir kažkiek prasiurbt dugną, po kelių mėnesių džiunglės, kad žuvys vos bepaplaukia, tai pasiraitojau rankoves ir kibau... Kaimynei atiduotas 5 litrų gerokai prikimštas kibiriukas su augalais ir vaizdelis šiai dienai ax.gif

Į per vidurį esantį valisnerijų kupstą prašau nekreipt dėmesio, jis pažadėtas žmogučiui, tai liko gabaliukas nejudintas. Laukiu, kol sužels palei sienelę paparčiai ax.gif .

Dab jau susidaro ispudis, kad siek tiek tustoka. Priaugs, nes siaip visko ko reikia lyg ir yra lotuliukas.gif Tik, zinok, rudeni vel suleteja augimas.
Kodel nebandai irangos sudeliot i viena kampa ir uzmaskuot? Kam 2 skersi sildytuvai?
Sakyciau nevykusiai itaisytas termometras. (Cia amzina moteru klaida kaip ir vazuojant atbulom vaira visiskai i priesinga puse sukt. Bet taip sugeba isimtinai tik moterys) wub.gif Siulyciau termometra priklijuot prie sonines sieneles, paslept, pasukt ir, jei jau labai reiks,- galima bus paziet pro sona. (Tik Eri tiki, kad vienoj akvo pusej temperatura skiriasi 7 celcijais nuo kitur) biggrin.gif
Nu ir galinio fono reiktu. Dab atrodo ilgas kaip arkliu maniezas. Bet siaip tai pavydziu ir dydzio, ir grozio, ir efekto drinks_cheers.gif Liuks! lotuliukas.gif Uzskaitom!
P.S. O kur raudonai melynas naras ir bordava pilis?????? bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nei naro, nei pilies neturiu verysad.gif . Buvau tik amforą įdėjus gyvačiukams kaip slėptuvę, bet nepatiko, mieliau slepiasi po titnagu, tai ir išėmiau. Šildytuvai likę dar nuo žiemos, šiaip labai ant jų mėgsta ancitrusai tupėt, tai taip ir kabo, dabar kai augalų mažiau, tai ir matosi, o taip jau buvo užaugę, kad dar ir įsižiūrėt turėjai, kur jie. O kas dėl termometro, tai dėl augalų gausos negaliu jo baisiai užkišt, pastoviai stebima, todėl taip arti įdėtas dėl patogumo, nes per karščius tenka griebtis vėsinimo, kai temperatūra pakyla virš +30 tongue.gif , o tas laikiklis-čiulptukas sukietėjo ir nebesilaiko prie stiklo.
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 08 25, 16:55)
Nei naro, nei pilies neturiu verysad.gif , o tas laikiklis-čiulptukas sukietėjo ir nebesilaiko prie stiklo.

Pavedei del pilies verysad.gif (Net nuskendusios padvodkes pas jumis nera) verysad.gif biggrin.gif
Neprivalai teisintis, bet ciulptukas neprudus kainuoja, o, be to, labai panasu galima pritaikyt numelzus gumyte nuo "Ferario" stabdziu biggrin.gif
Viskas ciki, Dzerse! Grazu! Kai priaugs (ir jei nepamirsiu) dar zemaugiu augaliuku "seklyciu" pirmam planui duosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano princas žemiškesnis, tai ir nėr pilies, o padvodkę kažkur kieme užkasė, tai reguliariai praeina su pypsiku, vis bando rast atsitiktinai, nes pamiršo koordinates užsirašyt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 08 25, 17:32)
Mano princas žemiškesnis, tai ir nėr pilies, o padvodkę kažkur kieme užkasė, tai reguliariai praeina su pypsiku, vis bando rast atsitiktinai, nes pamiršo koordinates užsirašyt doh.gif .

biggrin.gif lotuliukas.gif Uzkasinejant padvodkes tikrai reikia siokio tokio atidumo, nes paskui agurkai toj vietoj gali but kreivi. biggrin.gif
Primink, kad zemaugiu prisizadejau. Pa mane su atmintim dabar... kaip cia pasakius g.gif ...
Atsakyti
Visiskai aptingom. Jau net tingu dvi knopkes kaspaust ir mane NX pasiust verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 08 28, 17:14)
Visiskai aptingom. Jau net tingu dvi knopkes kaspaust ir mane NX pasiust  verysad.gif

O as sprendziu dilema, kad noriu barbusus perkelt is vieno akvariumo i didesniji. Bet ten gyvena krevetes su gupijom. Tai va mastau ar geriau krevetes parduot ar palikt kad butu suvalgytos g.gif kazkaip lyg ir gaila ju. O gupijas augint atsibodo,neidomios man jos.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 08 28, 16:39)
O as sprendziu dilema, kad noriu barbusus perkelt is vieno akvariumo i didesniji. Bet ten gyvena krevetes su gupijom. Tai va mastau ar geriau krevetes parduot ar palikt kad butu suvalgytos  g.gif  kazkaip lyg ir gaila ju. O gupijas augint atsibodo,neidomios man jos.

PARDUOT? Ka moka? bigsmile.gif
Suaugusiu kreveciu barbusai sues tik puse kur zioplesnes, bet laukt prieauglio - jokiu sansu schmoll.gif
Tai kuom gupkes nusikalto? Na jos pilkutes; tokios ne super/duper elitines, bet visai tinka ir man, ir tam jusu akvui kur po lova biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 08 28, 17:51)
PARDUOT? Ka moka?  bigsmile.gif
Suaugusiu kreveciu barbusai sues tik puse kur zioplesnes, bet laukt prieauglio - jokiu sansu  schmoll.gif
Tai kuom gupkes nusikalto? Na jos pilkutes; tokios ne super/duper elitines, bet visai tinka ir man, ir tam jusu akvui kur po lova  biggrin.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Akvariuma istraukem i vaizdingesne vieta, tai reik ir kazko graziau. Gupijos gal ir nenusikalto, bet ner kur barbusu deti. Laukiam papugeliu pagausejimo tai barbusus planuojam iskelti is mazesnio akvo.
Atsakyti
Zmona ziuri kazkuria Santa Barbara-Kaulai 41126 serija tai as panasiu metu privalau nusmigt. (Mano filmas prasideda jei per pirmasias 2 sekundes saudantis malunsparnis aba bent jau tankas pasirodo. Geriau titruose ivyktu atominis bumbtelejimas. Blogiausiu atveju tiktu Pamela Anderson, bet irgi turi but dar su silikonu aba bent jau su uz stringu uzkistu mauzeriu).
Tai ka norejau pasakyt?? g.gif
Ai... Tuoj sugalvosiu!
Nuuu... liudnoka verysad.gif Vat ir duok paskui bobsems auksine zuvele! tongue.gif
"Cic,vobla!" Pasake rusas, kai zuvele ispilde nora del juros alaus. Net antro noro nesugalvojo. Zinot tie rusai... Jokios fantazijos... Rosiju umom nieponiat schmoll.gif
------------------
Priminkit prasom kas kiek laiko reikia siurbt, kaip tai daryt ir su kiek promiliu dar imanoma. Nieko nebeatsimenu! verysad.gif Rankos tirta. Juodai! Labiausiai tiketina, kad mano raineles apdumblejo, bet zmona (geria kur kas saikingiau ir tik kazka (man skupelina) is Liudviko XIV kolekcijos) irgi sako, kad jau darosis zalia akyse. (Net koja traukia. Akivaizdu, kad insultas ne uz kalnu)). Gal tikrai ka nors vertetu pratrint? g.gif O tai su kuom tada?? bigsmile.gif
P.S. Jau 3 kartus buvau pas psichiatre ir kaskart pas kita. Dvi siek tiek padejo, bet musu kaimiuksty baigesi ir sukalbamos psixiatres, ir psixes verysad.gif
P.S.(2) Psichiatru prasyciau prymygtinai nesiulyti schmoll.gif
Vat tokie nelinksmi mano ispudziai kai jus nieko nerasot verysad.gif Ir dar dziaukites, kad nepaminejau kur ir ka DABAR kaitinat! 4u.gif
Atsakyti
Ar tik nearteja pilnatis??? Pas mane darbuose tai itin jauciasi (del klientu; sakes kokie klausimai!!)( ir bendradarbiu mergicu tos dienos. Man irgi pasitaiko, bet nebutinai kaltas menulis; neprognozuojamai kraujuojam, o koleges zymuosi ir ant mazo, ir ant didelio kalendoriuko, nes pirmom dienom buna piktos ir elementariausiu uzduociu nesugeba atlkt). Menulis sviecia ir man: menstruacijas/klimaksa/viduramzio krize pranasauja. Bandysiu uz ko nors uzsikabint! Soriukas, jei grybauju. Cia tik is taupumo ir todel, kad tik dabar suzinojau, kad grybai maziau kirmyja esant JAUNAM menuliui biggrin.gif
tongue.gif O juk kazkada senu senovej ir man pasiseke nesukirmyjusia voveruska rast ax.gif
Atsakyti
Stai ir suabejojau ar tikrai buvo geras sumanymas sukt internacionalini versla g.gif Taip ir neprasideda schmoll.gif Anglai laukia amerikieciu; vokieciai - turku; ispanai visada zada pradet rytoj; italai teisinasi, kad mama neleidzia; musulmonai negali dirbt penktadieniais; zydai - sestadieniais; krikscionys - sekmadieniais; rusai - pirmadieniais; o graikai is viso niekada, nieko... isskyrus, kad du kartus i diena pencijos pasiimt ateina verysad.gif
Atsakyti