QUOTE(cile @ 2015 08 19, 08:56)
Kad ner ka protingo pasakyt...su jom idomiai - buna mazam akve veisiasi be proto, kone demografinis sprogimas..o buna kad normaliam zoliniam bliude po truputi nyksta. Is suprask kas jom netinka Pas mane is keliolikos burys buvo uzsiveises, paskui pradejo nykt. O va pazistamas ju turi tiek, kad periodiskai pardavineja ir kame reples nesuprasi.
Butent! Pas mane irgi kokios 10 teplaukioja, nors gaves 5 is Kubilinos per pusmeti Marijos zemes akvariumistkoms turbut pora simtu isdovanojau. Ir mazeja Regis niekas nepasikeite isskyrus, kad pora mazu gupiju (idant blusytes isgaudytu) suleidau. Galima butu manyt, kad gupkes ir sueda, bet reliai mazet dar iki zuvu atsiradimo pradejo; be to matyciau, jog pilvus kasosi , o dab tuscios plaukioja. Raudonos. Gal patineliai isgaravo? Bet nzn ar ikrus auginasi tik esant patinui ar jau tik paskui tas apsiseklinimas ivyksta.
Tu, Cile, bent genetini fonda paivairini, o pa mane gi nixai visi broliukai ir sesytes. Galimas daiktas, kad pati gamta kazkokiu budu stabdo kraujomaisa! Tada ir nebesiveisia. Logiskai mastant reiktu atsviezint, bet irgi klausimas ar nepareis man paciam nuosavi anukai/proanukiai
Labiausiai sumazejo kai 3 savaites nesertos liko. Ir neaisku kiek jos be maisto gali isbut. Zuvis zinau - dvi savaites liuosai, o 3 - jau persudyta. Gi zaliojo dumblio pilna akviuka po vasaros radau, tai teoriskai krevetkos turejo tik pariebet, o vat nifiga
Tai tokie pastebejimai-pasvarstymai. Nieko tikro pasakyt negaliu, bet kazkas tokio panasaus...
---------------------------------
Cile, kur (cekaviausia tai su kuom? ) nuatostogavai, kad taip ilgai buvai pradingus? Kas ciuckius priziurejo?