Ir vel ateinu su kruva pabaigtuku - sikart bandziau ne pagal kategorijas skirstyt, o pagal patikima, t.y. patinka, neutralu ir nepatinka.
Taigi, patikusieji:

-
Hugo Natuurals cukrinis kuno sveitiklis: esu turejus kazkada senokai begale jo, bet tiesiog nusibodo tie patys produktai, tai vis kazka kito rinkausi. Dabar vel prie ju grizau ir vel patiko, butinai kazkada kartosiu.
-
Eubiona kivi ir ramuneliu plauku sampunas: pirkau atostogaudama LT, nes daug geru atsiliepimu jam girdejau. Labai patiko kvapas, plaukai po plovimo slidus, graziai krentantys likdavo, nors man atrodydavo, kad kazkiek per daug suglotnina, t.y. labiau palei galva eina, o ne pakile. Nors netrukde man sitas dalykas ir mielai kartociau esant galimybei (cia neturiu kur jo nusipirkt).
-
Alba Botanica 'acnedote' kuno sveitiklis: n-tasis ir kolkas nemanau, kad kazkada nebepirksiu jo. Man nepamainomas jis.
-
Milk+Honey kuno kremas: jau antra toki sunaudojau ir mielai vel naudociau. Kvapas nerealus, drekina puikiai

Vienintelis minusas, kad neina iki galo isnaudot produkto - matosi, kad nemazai dar like, bet kremas toks tirstas, kad iskratyt/iskrapstyt ta likuti praktiskai be sansu... Netrukdytu tas, bet kaina jo namaza, tai gaila taip nesunaudot.
-
EcoTools kempinele veidui: labai svelni, per naudojimo laika nesuplyso ar pan, bet pasikeiciau i balta (jautriai odai), nes sia jau ilgokai naudojau. Ta balta gal kiek svelnesne (o gal tik vos minkstesne), bet is esmes nejauciu as tarp ju skirtumo, tikrai nera kazkuo ypatingesne sviesi.
-
Meow Meow Tweet levandu dezodoranto miniukas: labai labai patiko ir jo vietoj mazos pakuotes visu 3 kvapu sios firmos dezodorantai.
-
Everyday Minerals pudra: sikart jojoba linijos 'cream' spalva, bet ne sunaudojau, o tiesiog sumasiau likuti su semi-matte '2n' spalva. Sita kombinacija man tobulai tinka, nors siuo metu kai idegus pamaisau dar su kita tamsesne pudra.
-
Whole Foods mini ranku kremas, persiku kvapo: vietinio naturalaus/organisko supermarketo brando kremukas, kuris kaip atitikmuo L'occitane kremams. Labai skalsus, labai gerai drekinantis, nepalieka demiu (kas ypac aktualu dirbant su popieriais). Turejau ziemini rinkinuka ir jis taip patiko, kad pavasari saldesniu kvapu rinkinuka nusipirkau (nors ir nelabai tokio stipraus drekinimo reikia).
-
Kiss My Face lupu balzamas: jokiu priekaistu neturiu, balzamas lengvas, bet gerai drekina, neisskysta, kvapas/skonis malonus, neerzinantys, nestiprus.
-
Sula lupdazis: berods kanadietiska si firma. Nezinau kodel taip trumpai tebuvo prekyboj si firma pas mus, bet teko kelis produktus naudot ir tikrai patiko. Si lupdazi turejau ilgokai, nes spalva gana ryski, tai nenaudojau daznai - tenka likuti ismest vien del to, kad ilgai stovejo ir lyg pakeite skoni, nors mielai isigyciau vel, jei tik kur rasciau.
-
MAC ir
Marc Jacobs tusu miniukai: pastaruoju metu visai nebeperku tusu, nes naudoju miniukus. Ir nebeisranki tuo klausimu tapau, nes praktiskai visi itinka, o jei nelabai itinka, tai pamiksuoju kelis, t.y. dazausi ne 1, o 2 tusais ir isgaunu norima rezultata. Abu sie tusai patiko, MAC kiek sausesnis buvo, bet tikrai grazias, tankias ir ilgas blakstienas su jais isgaudavau.
-
Zoya top coat'as: patiko, bet metu likuti, nes sutirstejo. Siaip mylimiausi top ir base coat'ai man yra Zoya arba Mineral Fusion. Gal net sakyciau base coat is Zoya, o top coat is Mineral Fusion, nors paaiskinimo kodel kaip ir neturiu...
Neutrali nuomone:

-
Dr. Hauschka paakiu kremas: naudojau ,sunaudojau ir lyg neturiu ka blogo pasakyt, bet netraukia kartot. Isvis sios firmos produktai manes netraukia.
-
Weleda 'skin food' universalus kremas: as ji naudoju pedoms arba rankoms kai reikia didesnio drekinimo.
-
In Love purskiamas kondicionierius
-
Oral B tarpdanciu siulas
-
Soapwalla dezodoranto miniukas
Nepatiko:

-
Fresh lupu balzamo miniukas: pats balzamas smagus, malonaus skonio, bet laabai minkstas, tai ne isnaudojau, o tiesiog nuluzo jis man
-
Nars 'pago pago' lupdazis: kartais labai patiko, kartais nepatiko jis man, bet labiausiai erzino pavieniai blizguciai esantys jame. Kuri laika stovejo nenaudojamas, tai lyg pakeites kvapas, nors ir siaip man jis nelabai patiko, todel metu lauk.
-
Earth Science naktinis kremas: man per sunkus buvo. Ant odos malonus ir odyte labai svelni likdavo, bet kita diena giluminiai spuogeliai kilt pradedavo...
-
Giovanni plauku eliksyras: nesupratau jo paskirties, nes isivaizdavau kaip nenuplaunama kondicionieriu, bet jis ir kaip plauku formavimo priemone veikia

Zodziu, man tesuriebalindavo plaukus ir tiek, todel net nenaudojau.
-
In Love priemone plauku atgaivinimui: kaip suprantu is esmes lyg ir sauso sampuno paskirti turetu atlikt, bet man plaukams trukdavo gaivumo ir tik tam kartui suveikdavo. Sios priemones principas toks, kad supurski plaukus, tada ranksluosciu pradziovini ir kaip sveiziai plauti, nors man nepavyko tobulai ja panaudot.
-
Clarins toniko miniukas: gavau dovanu, o kadangi nenaudoju nenaturaliu veido prieziuros priemoniu, tai si sunaudojau valyt kosmetini staliuka ir pan.
-
Nars lupu piestukai-dazai: raudona spalva tobula, matine, bet nesausinanti, o kita spalva man per perlamutrine buvo, nepatiko pati spalva. Kadangi retai raudonai lupas dazau ir tam naudoju L'oreal ilgai isliekancius dazus, tai kaip ir nereikalinga daugiau piremoniu (plius noriu atsilaisvint lupu priemoniu stalciuka ir sunaudot tikrai patinkancius produktus)
-
Revlon lupu blizgis: labai grazi tamsi raudona/uogu spalva, bet velgi retai naudojama, tai metu lauk.
-
Uoga Uoga blizgis:nepatiko spalva, trumpai laikosi ant lupu ir visiskai netraukia naudot. Dar ir skonis nelabai (nelabai ir naudojau as ji ,tai net nezinau ar pakites ar ne nuo isigijimo), todel iskeliauja i siuksliadeze. Noriu naudot tai, kas patinka, o ne nepatinkancius produktus kol visi gerieji stovi ir genda...