Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Avon Foot Works Cooling Crackling Mousse - esu girdėjusi nemažai pagyrų Avon kojų priežiūros linijai, todėl pamačiusi vėsinančias putas, nedvejodama nusipirkau ir po poros panaudojimų, lygiai taip pat nedvejodama, metu lauk. Arba man pasitaikė kažkokios brokuotos, arba tai tiesiog visiškas šlamštas. Vėsinimas trunka lygiai 3s, net nespėji putų įmasažuoti, o jau efekto jokio. Papildomai jos nieko nedaro, nedrėkina, nemaitina, neminkština odos, kvapas bjaurus, o kadangi net nevėsina- nematau prasmės naudoti.

Forster&Johnsen Love dušo želė - supyliau virtuvėje į skysto muilo indą, taip susinaudos, nes praustis man ja nesinori, pernelyg stiprus cheminis kvapas, ryški rausva spalva ir žvilga perlamutru, sudėtis nekokia, sausina odą. Privalumai kad labai tiršta, reikia mažo kiekio, gerai putoja.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ir vel ateinu su kruva pabaigtuku - sikart bandziau ne pagal kategorijas skirstyt, o pagal patikima, t.y. patinka, neutralu ir nepatinka. 4u.gif

Taigi, patikusieji:
user posted image
-Hugo Natuurals cukrinis kuno sveitiklis: esu turejus kazkada senokai begale jo, bet tiesiog nusibodo tie patys produktai, tai vis kazka kito rinkausi. Dabar vel prie ju grizau ir vel patiko, butinai kazkada kartosiu.
-Eubiona kivi ir ramuneliu plauku sampunas: pirkau atostogaudama LT, nes daug geru atsiliepimu jam girdejau. Labai patiko kvapas, plaukai po plovimo slidus, graziai krentantys likdavo, nors man atrodydavo, kad kazkiek per daug suglotnina, t.y. labiau palei galva eina, o ne pakile. Nors netrukde man sitas dalykas ir mielai kartociau esant galimybei (cia neturiu kur jo nusipirkt).
-Alba Botanica 'acnedote' kuno sveitiklis: n-tasis ir kolkas nemanau, kad kazkada nebepirksiu jo. Man nepamainomas jis.
-Milk+Honey kuno kremas: jau antra toki sunaudojau ir mielai vel naudociau. Kvapas nerealus, drekina puikiai thumbup.gif Vienintelis minusas, kad neina iki galo isnaudot produkto - matosi, kad nemazai dar like, bet kremas toks tirstas, kad iskratyt/iskrapstyt ta likuti praktiskai be sansu... Netrukdytu tas, bet kaina jo namaza, tai gaila taip nesunaudot.
-EcoTools kempinele veidui: labai svelni, per naudojimo laika nesuplyso ar pan, bet pasikeiciau i balta (jautriai odai), nes sia jau ilgokai naudojau. Ta balta gal kiek svelnesne (o gal tik vos minkstesne), bet is esmes nejauciu as tarp ju skirtumo, tikrai nera kazkuo ypatingesne sviesi.
-Meow Meow Tweet levandu dezodoranto miniukas: labai labai patiko ir jo vietoj mazos pakuotes visu 3 kvapu sios firmos dezodorantai.
-Everyday Minerals pudra: sikart jojoba linijos 'cream' spalva, bet ne sunaudojau, o tiesiog sumasiau likuti su semi-matte '2n' spalva. Sita kombinacija man tobulai tinka, nors siuo metu kai idegus pamaisau dar su kita tamsesne pudra.
-Whole Foods mini ranku kremas, persiku kvapo: vietinio naturalaus/organisko supermarketo brando kremukas, kuris kaip atitikmuo L'occitane kremams. Labai skalsus, labai gerai drekinantis, nepalieka demiu (kas ypac aktualu dirbant su popieriais). Turejau ziemini rinkinuka ir jis taip patiko, kad pavasari saldesniu kvapu rinkinuka nusipirkau (nors ir nelabai tokio stipraus drekinimo reikia).
-Kiss My Face lupu balzamas: jokiu priekaistu neturiu, balzamas lengvas, bet gerai drekina, neisskysta, kvapas/skonis malonus, neerzinantys, nestiprus.
-Sula lupdazis: berods kanadietiska si firma. Nezinau kodel taip trumpai tebuvo prekyboj si firma pas mus, bet teko kelis produktus naudot ir tikrai patiko. Si lupdazi turejau ilgokai, nes spalva gana ryski, tai nenaudojau daznai - tenka likuti ismest vien del to, kad ilgai stovejo ir lyg pakeite skoni, nors mielai isigyciau vel, jei tik kur rasciau.
-MAC ir Marc Jacobs tusu miniukai: pastaruoju metu visai nebeperku tusu, nes naudoju miniukus. Ir nebeisranki tuo klausimu tapau, nes praktiskai visi itinka, o jei nelabai itinka, tai pamiksuoju kelis, t.y. dazausi ne 1, o 2 tusais ir isgaunu norima rezultata. Abu sie tusai patiko, MAC kiek sausesnis buvo, bet tikrai grazias, tankias ir ilgas blakstienas su jais isgaudavau.
-Zoya top coat'as: patiko, bet metu likuti, nes sutirstejo. Siaip mylimiausi top ir base coat'ai man yra Zoya arba Mineral Fusion. Gal net sakyciau base coat is Zoya, o top coat is Mineral Fusion, nors paaiskinimo kodel kaip ir neturiu...

Neutrali nuomone:
user posted image
-Dr. Hauschka paakiu kremas: naudojau ,sunaudojau ir lyg neturiu ka blogo pasakyt, bet netraukia kartot. Isvis sios firmos produktai manes netraukia.
-Weleda 'skin food' universalus kremas: as ji naudoju pedoms arba rankoms kai reikia didesnio drekinimo.
-In Love purskiamas kondicionierius
-Oral B tarpdanciu siulas
-Soapwalla dezodoranto miniukas

Nepatiko:
user posted image
-Fresh lupu balzamo miniukas: pats balzamas smagus, malonaus skonio, bet laabai minkstas, tai ne isnaudojau, o tiesiog nuluzo jis man doh.gif
-Nars 'pago pago' lupdazis: kartais labai patiko, kartais nepatiko jis man, bet labiausiai erzino pavieniai blizguciai esantys jame. Kuri laika stovejo nenaudojamas, tai lyg pakeites kvapas, nors ir siaip man jis nelabai patiko, todel metu lauk.
-Earth Science naktinis kremas: man per sunkus buvo. Ant odos malonus ir odyte labai svelni likdavo, bet kita diena giluminiai spuogeliai kilt pradedavo...
-Giovanni plauku eliksyras: nesupratau jo paskirties, nes isivaizdavau kaip nenuplaunama kondicionieriu, bet jis ir kaip plauku formavimo priemone veikia g.gif Zodziu, man tesuriebalindavo plaukus ir tiek, todel net nenaudojau.
-In Love priemone plauku atgaivinimui: kaip suprantu is esmes lyg ir sauso sampuno paskirti turetu atlikt, bet man plaukams trukdavo gaivumo ir tik tam kartui suveikdavo. Sios priemones principas toks, kad supurski plaukus, tada ranksluosciu pradziovini ir kaip sveiziai plauti, nors man nepavyko tobulai ja panaudot.
-Clarins toniko miniukas: gavau dovanu, o kadangi nenaudoju nenaturaliu veido prieziuros priemoniu, tai si sunaudojau valyt kosmetini staliuka ir pan.
-Nars lupu piestukai-dazai: raudona spalva tobula, matine, bet nesausinanti, o kita spalva man per perlamutrine buvo, nepatiko pati spalva. Kadangi retai raudonai lupas dazau ir tam naudoju L'oreal ilgai isliekancius dazus, tai kaip ir nereikalinga daugiau piremoniu (plius noriu atsilaisvint lupu priemoniu stalciuka ir sunaudot tikrai patinkancius produktus)
-Revlon lupu blizgis: labai grazi tamsi raudona/uogu spalva, bet velgi retai naudojama, tai metu lauk.
-Uoga Uoga blizgis:nepatiko spalva, trumpai laikosi ant lupu ir visiskai netraukia naudot. Dar ir skonis nelabai (nelabai ir naudojau as ji ,tai net nezinau ar pakites ar ne nuo isigijimo), todel iskeliauja i siuksliadeze. Noriu naudot tai, kas patinka, o ne nepatinkancius produktus kol visi gerieji stovi ir genda... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 12 rugpjūčio 2015 - 05:38
Planeta Organica Jamaika - man patinka tik cukriniai ir druskiniai kūno šveitikliai, šis su cukrumi, kokosų ir papajų aliejumi, dėl to nuostabaus pina colada kvapo smile.gif Labai patogus naudoti, nes vientisos tekstūros, nereikia kiekvieną kartą prieš naudojimą permaišyti, aliejai po šveitimo lengvai nusiplauna ir nelieka riebios plėvelės ant kūno (man taip buvo su keletu Collistar šveitiklių). Tikrai patiko ir norisi išbandyti visas Planeta Organica šveitiklių rūšis.

Eveline Advanced Volumiere - blakstienų nestiprina ir augimui įtakos neturi, bet tai tikrai neblogas blakstienų tušo pagrindas, jos storesnės, ilgesnės, ryškesnės. Sunaudojau jau trečią pakuotę.

Estée Lauder Michael Kors Very Hollywood kolekcijos pieštukas - neįsivaizduoju kaip tokios kokybės produktas pateko į selektyvinės kosmetikos stendą, išmesti nesinorėjo, nemėgstu taip elgtis, bet naudojimas buvo tikra kankynė doh.gif Mano vokai nėra itin kaprizingi, nei užkritę, bet su šituo pieštuku sudėtinga- plaukia, atsispaudžia, reikia nuolatos žvilgčioti į veidrodį ir taisytis.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Essence tušai, kuriuos gavau testavimui. Kadangi jau jų nenaudosiu, atsisveikinu ir su jais. Surikiavau iš kairės nuo labiausiai patikusio, pirmąjį mielai kartočiau dar keletą kartų tikrai.
Atsakyti
Macadamia plaukų kaukė. Į jos vietą tokia pati. Patiko, kad neapsunkindavo plaukų, tačiau tuo pačiu plaukai švelnesni ir atsigavę (mano plaukai greitai riebaluojasi, nėra labai sausi).
user posted image
(nuotrauka ne mano)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 14 rugpjūčio 2015 - 14:52
user posted image
Carmex tube vyšninis lūpų balzamas gyveno mano rankinėje, visumoje patiko, nes suteikia žvilgesio ir drėkina lūpas, be to apsaugo nuo saulės. Naudojosi tikrai skalsiai. Kartot nemanau, kad kartosiu, nes netiek patiko. Vietoj jo dabar nešiojuose Essence lūpų blizgį, artimiausiu metu įsigysiu Savex lūpų balzamą, kuris turėtų būt geresnis nei Carmex.
L'Oreal nagų lakas, spalva Scarlet wamp. Tobula spalva, patiko ir mažas kiekis, tikriausiai pirmasis iki galo išnaudotas nagų lakas. Dabar lakuoju tik kojų nagus, tai man praktiškai užtenka vieno nagų lako. Vietoj jo IBI mini raudonas nagų lakas.
Atsakyti
MaxFactor Creme Puff Blush Nr.25 Alluring Rose - mylimiausi vasaros skaistalai, gražus nude su auksiniu shimmer'iu, gerai pigmentuoti, gerai dengiasi, pasiskirsto, lengvai retušuojasi. Rekomenduoju, o aš pati planuoju įsigyti dar vienus- Lavish Mauve arba Nude Mauve.

L'Oréal Elvital Extraordinary Oil balzamas - stipriai maitina, drėkina, minkština ir glotnina plaukus, balzamas labai patinka, su pertraukomis sunaudojau jau 3 pakuotes, nuolat naudoti negaliu, nes per daug apsunksta plaukai. Labai ryškus kvapas, išliekantis ant plaukų.

Avon kreminė dušo želė Andalusian Bliss - skystoka, bet puikiai putoja, tiek su kempine, tiek be, susidaro tirštos putos, odos nesausina, ji švelni, glotni, o labiausiai patiko dušo želės kvapas wub.gif Vien dėl jo nusipirksiu dar vieną, šį kartą jau 500ml pakuotę.

Green Pharmacy dušo želė su alyvuogių aliejumi ir ryžių pieneliu - kreminė, bet skystos konsistencijos, odos nesausina, kvapas neutralus. Paprasta nuobodi dušo želė, kurią naudoti visai malonu, minusų neturi, bet pirkti vėl nesinorėtų.

Atsakyti
user posted image
user posted image

Essence šepetėliai akių makiažui, nebenaudojami, tai atsisveikinu
Essence skystos pudros šepetėlis, jau atitarnavęs savo, keičiu nauju
Fantee drėgnos servetėlės naudojai daugiausiai nešvariom rankom valyti
Kempinėlė veidui, jas dažnai perku veido kaukėms nuvalyti
Atsakyti
garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - tobuliausia blondiniska spalva wub.gif Vienintelis dalykas, kurio neplanuoju keist i naturalu produkta, nes naturalesniu sviesiu dazu neradau. Tiksliau radau nebloga varianta, bet vistiek ne toks sviesus atspalvis gaunasi, o su Garnier tobulai sviesiai, jokio geltonumo. thumbup.gif Na aisku dar ir ta spalva man tinka ir naturaliai atrodo - daug komplimentu gaunu, kad grazi plauku spalva ir dar paklausia ar naturalus.
user posted image

Aubrey 'seabuckthorn' nenuplaunamas kondicionierius - nepatiko schmoll.gif Pradzioj ant dregnu plauku purksdavau, bet isdziuve likdavo lyg riebaluoti, na tokie neslidus, lyg dar vos dregni. Tas pats buvo ir kai per nakti riebiai pritepus palaikiau ir ryte isploviau. Bet subaigiant tepiau palygint nedaug ir laikiau per nakti - va tada visai patiko. O sakau 'tepiau', nes jo konsistencija ne vandeninga, o kaip kokio praskiesto pienelio, tai atsukdavau, pildavau i delna ir tepdavau ant plauku. Kartot nekartosiu tikrai.
user posted image

andalou naturals 'lemon sugar' veido sveitiklis - man patiko ir ne pirmakart naudotas, bet kolkas turiu pora kitu sveitikliu, kuriuos reikia sunaudot, o tada ziuresiu kartot si ar kazko kito dairytis. Bet kuriuo atveju, tai ji tikrai labai rekomenduoju.
user posted image

one love organics 'brand new day' sveitiklio meginelis - siaip tikrai labai patiko, gundausi pilna pakuote, bet bandau save itikint, kad jo nereikia, nes nepatinka man tokia konsistencija. Sveitiklis milteliu pavidalo ir reikia ji sumaisyt su vandeniu (ar kuo tik nori). Save jau pazistu ir kiek tokiu produktu sugundydavo, tai tiek paskui guledavo stalciuj nelieciami doh.gif Patiko sitas sveitiklis tuo, kad svelnus, bet gerai nusveicia, oda lieka minksta, neissausinta.
user posted image

jmo 'rose & apricot' dieninis kremas - didesniu emociju jis man nesukele, toks eilinis, paprastas, nesunkus kremukas kasdienai. Pirkau, nes vietiniam supermarkete ispardavinejo jmo kai kuriuos produktus, tai kaina itin gera buvo, o man kazko tokio paprasto ir norejosi. Vienintele problema, kad nepilnai issinaudoja sis kremukas, lieka ant dugno dar kazkiek, tai netingedama ir atsukus pakratydavau, ir siaudeliu istraukdavau, bet nusibodo zaist, tai metu.
user posted image

mychelle 'hydrating cactus mask' veido kauke - pirmakart naudojant labai uzperstejo oda, liko paraudus kuri laika, tai ilgai stovejo stalciuj nelieciama. Rodos kazkada dar rankoms panaudojau kelias minutes palaikydama, o dabar isspaudziau likuti ir riebiai sutepiau ant veido (kas netilpo keliavo i kriaukle). Antrakart naudojant odos nejautrina, bet MyChelle produktai manes isvis nelabai traukia, pora tik labiau patikusiu dalyku yra.
user posted image

sante 'blonde' spalvos antakiu piestukas - tobulas wub.gif Jau antra supiesiau. Vienintelis minusas, kad man gana greitai susinaudoja, bet turbut cia visu piestuku problema, nes per buku nesinorint dazytis tenka drozt, o tada kazkiek produkto issimeta... Bet kuriuo atveju, bandau sunaudot kita turima antakiu priemone ir is sandeliuko trauksiu vel sita piestuka.
user posted image

dusty girls tusas - na nesinaudoja jis man niekaip.... blush2.gif Dazo gana naturaliai, bet mielai naudociau ir toki kai norisi tik paryskint blakstienas, bet man jame truksta juodumo - atrodo brauki brauki ir tos blakstienos tokios svelnios spalvos palieka. Pradzioj kazkiek labiau tepliojo virsutini voka, besidazant vis virs blakstienu linijos issitepdavau, nors dabar lyg ir nebedaro to.
user posted image

whole foods 'sweet pea' kvapo (vidurinis) mini ranku kremas - tobulas kremas, nuostabus kvapas ir geras drekinimas thumbup.gif Dar man labai svarbu, kad pasitepus ir koki popieriu imant darbe neistepliotu, tai jie nepalieka demiu. Jie kaip atitikmuo L'occitane kremams, tik siu sudetis gera.
user posted image

Papildyta:
zoya 'get even' base coat'as - ismetu likuti, nes pradejo tirstet ir nelabai jau padeda skiedimas. Be to, turiu paprasta Zoya top coat'a, kuris man labiau patinka. Na realiai nematau kazkokio didelio skirtumo kaip jie padengia naga, o ir baltas nelieka baltu, bet paprastas labiau patinka.
user posted image

mavala 'la paz' spalvos nagu lakas - metu likuti, nes labai sunku iskrapstyt (nors sakyciau dar koks 1/3 likes), o ypac kai lakuoju koju nagus juo, nes kol antrai nago pusei paimu lako, tai pirmoji jau dziut pradejus buna. biggrin.gif Spalva labai grazi, bet pats lakas man tik ant koju patiko - ant koju tobulai laikosi (na visi man taip kokias 2-3 savaites ant koju atlaiko), o ant ranku nebetaip graziai ir dengiasi, ir laikosi nebe tiek gerai. Siaip smagus lakas, bet norisi apmazint turimu laku kolekcija, o po to pirkt labiau orientuojantis i geresne sudeti.
user posted image

essie 'rock the boat' - ilgai noretas, ilgai dvejotas, bet pagaliau isigytas. O dabar ismetu po vieno lakavimosi... Tiesa, lakavausi pirmakart pavasari ar dar seniau (nebepamenu kada ji nusipirkau). Visokios pastelines, melynos, geltonos, zalios, orandzines ir dar kelios spalvos nelabai manes traukia nagu lakuose - jei ant kitu ir grazu paziuret, tai pati nesijauciu savimi su tokia spalva. Bet si kazkuo patrauke, tai ir isigijau ir kiek pamenu visai smagiai atnesiojau. Na o siryt butent noredama kazko kitokio ir isimeciau sia i darba. Tik, kad po keliu perbraukimu nusivaliau ir nusprendziau nezaist. Lakas nesidengia lygiai, pradeda gana greitai dziut, tai maciau, kad su kokiais 2 sluoksniais neissisuksiu ir teks bent 3 tept, bet suabejojau galutiniu variantu. Butent laiko pagailo, kad lakuot/dziovint tiek ilgai, o paskui jei nebus grazu, teks viska nuvalyt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 08 20, 02:19)
andalou naturals 'lemon sugar' veido sveitiklis - man patiko ir ne pirmakart naudotas, bet kolkas turiu pora kitu sveitikliu, kuriuos reikia sunaudot, o tada ziuresiu kartot si ar kazko kito dairytis. Bet kuriuo atveju, tai ji tikrai labai rekomenduoju.
user posted image

Tik nušveičia ar ir poras pravalo?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 08 20, 10:52)
Tik nušveičia ar ir poras pravalo?

Kaip ir neturiu problemu su porom, tai sunku pasakyt (o ir nelabai isivaizduoju ta pravalyma ar visoki padidejima/sumazejima poru kai tas neaktualu). Manau bandant kapstytis giliau ir galvojant kaip veikia, tai bent kazkiek pravalo - juk nusveicia oda ir pasalina kas ten susikaupe buna, o del to ir gali kimstis poros. Nu zodziu, nenoriu nusigrybaut ir prifilosofuot daug, bet manau bet kuris sveitiklis pravalo poras.
Atsakyti
kokia puiki tema 4u.gif
Labai labai AČIŪ Ms.Blondei už tiek informacijos 4u.gif
Nulėkiau į Bioteką (Klaipėdos g.) ir nusipirkau tą John Masters Organics "Citrus" kondicionierių, kur galima nuplauti, galima ir ne plauti. Bandysiu, išgyrė ir konultantė (tik brangus gyvatė biggrin.gif (aišku sąlyginai) 16,80eur) bet gal ilgam užteks.

Pati savo ruožtu įkeliu geriausią visų laikų tušą, nors naudojus visokiausius ( ir Lancom, ir YSL ir kt. ) bet šis lenkia visus, grįžtu vis prie jo, šone turi būti parašyta 100 % black būtent šis (NE smoky eues) ar kt.

user posted image
user posted image
Atsakyti