Liepos pabaigtuvės

Nuo viršaus kairės
Loccitane migdolinis dušo aliejus, mini pakuotė man patinka, nes ilgam pakanka, kainuoja padoriai, juolab ne kasdien ją ir nadoju, tai mini man pats tas dydis...
Loccitane vyšnių kvepaaliukų butelaitis, super skanūs
Emu aliejus labai patiko, naudodavau tik nakčiai ant hidrolato, oda ryte lygi, pailsėjus, aksominė.
Kažkokio
MATRIX kremuko mėginukas, labai patiko, puikiai įsigferia, jaučiasi teigiamas poveikis odai, ilgam užteko, pakuotė pasilikau, bandysiu ieškot pilnos pakuotės internete ir domėtis kaina, nes šį dovanų įdėjo iherb'as
Hugo Boss kvepaliukų mėginys, patiko, nebrokyčiau ir viso buteliuko
Garnier micelinis pranoko visus iki šiol pigesnius bandytus
KN švytrūnų vandeniukas, jau nežinau kažikelintas buteliukas hidrolato iš KN
Persikų kauliukų aliejus, kažkoks ukrainietiškas, bet labaiu tiko makiažo valymui, blakstės ūgtelėjo, paakių oda palygėjo.
Siberika plaukų vitamininis purškiklis, kažkiek duodavo švelnumo, slidumo plaukam, gan neblogas.
Paul Mitchell serumas plaukams, superinis, čia 25ml miniukas, įsigyjau 250ml bambaliuką, nes labai įtiko mano plaukams
French Touch šampūnas su Vit B, senumo reto, išknisau spintelės dugne, galvoju bandysiu jei nenupliksiu, bet rezultatas nustebino, praktiškai kondicionieriaus nereikėdavo, kas mano atveju beveik neįmanomas dalykas

Nors ir pasenęs belekaip, bet sunaudojau iki lašo, pirkčiau dar, bet kaži ar kur gaučiau jo
Na ką, traukiu toliau visokius likučius, lašiukus ir miniukus, intensyviai optimizuoju kašiką, nes tikrai užkniso žiauriai užverstos buteliais lentynos. Kolkas sekasi neblogai, tik tempai gan lėtoki

Pirkt stengiuos tik tada, kai jau tikrai kažkas baigiasi iki dugno, kolkas lentynose laisvos vietos randasi labai lėtai, bet svarbu einu ta linkme

kada nors galėsiu ir aš pasidžiaugt protingai optimaliu kosmetikos kašikėliu