1.
Originel & Essentiel tirštas sviestas dušui. Tai viena tų priemonių skirtų ne tik nusiprausti, bet ir sudrėkinti odą. Konsistensija kaip kambario temperatūros sviesto. Putoja nedidele tiršta puta, labai švelniai kvepia apelsinmedžiu. Odą padrėkina, bet ne stebuklas, kartais vistiek man ir kūno kremo norėdavosi. Labai patogi atsidaranti, o ne atsukama pakuotė, naudojosi taupiai. (Jei įdomu, pirkta Elevitoje)
2.
Green Pharmacy kūno kremas su žaliąja arbata. Patiko, kaip ir kito iš šios serijos, nes lengvai geriasi drėkina, maloniai ir natūraliai kvepia.
3.
Biotherm Age Fitness power 2 paakių kremo miniukas. Rašo, kad atpalaiduoja ir yra skirtas pirmiesiems senėjimo ženklams. Na galiu pasakyti, kad labai lengvas, bet pakankamai drėkinantis, lengvai susigeriantis ir malonus, bet kaina nefaina

4.
Aubrey balansuojantis šampūnas ir kondicionierius. Nežinau, gal aš tiesiog nepratus prie natūralių šampūnų, bet mane erzino, kad visiškai neputoja, šampūnas labai skystas ir neskalsus, plaudavau galvą per du kartus. Galutinis efektas visai fainas, plaukai lengvi, purūs, neišsausinti. Kvapas savotiškas, primena kažkokius prieskonius. Gal ir kartočiau kada
5.
Dove Essential rankų kremas. Nepatiko, nes palieka plėvelę, pernelyg lengvas ir jokio ilgalaikio drėkinimo. Dar ir pakuotė per siūlę atsivėrė.
6.
Garnier mineral Action control antiperspirantas. Savo darbą atliko gerai, tik man nepatiko kaip jo kvapas dienos eigoje pakisdavo.
7.
Faberlic Air Stream veido musas. Naudojau kaip prausiklį veidui kas vakarą duše. Nepatiko, nes turi mažų šveičiamųjų dalelių ir mažai putoja, primena pienelį, nelabai skalsus. Bet ir ne tragedija, tik savotiškas toks.
8.
L'oreal volume million lashes extra black tušas. Klasikinį auksinį naudoju su džiaugsmu ir vis kartoju, geresnio nerandu. Šis turėtų skirtis tik spalvos intensyvumu, to nelabai ir pastebėjau, bet užtat atsispaudžia ant akių vokų dienos bėgyje, vis reikia į veidrodį pasižiūrėti ir pasivalyti, todėl nebus kartojamas.
9.
Biocell kaukė veidui. Patinka, nes suteikia drėgmės ir poilsio gulint tą pusvalandį

10.
Mixa 24 h raminantis kremas veidui, sausai odai. Pati tokio nebūčiau pirkusi, laimėjau ir visai sėkmingai sunaudojau kai pavasarį buvo truputi pasausėjusi oda. Tirštas, bet nelabai skalsus, tepant atrodo sunkus, bet gerai susigeria, tikrai neblogai drėkina, bet vos užtepus jaučiamas kažkoks tempimas, kuris paskui pranyksta. Nepatiko, kad su kvapu, keista, nes skirtas jautriai odai.
11.
Rasa beauty drop veido kremas. Šlamštas, nes labai traukia odą, po jo būtinai norisi dar kažkuo papildomai odą drėkinti.