-
Alba Botanica acnedote sveitiklis: mano megstamiausias kuno sveitiklis, tai jau nebezinau kelintas jis pas mane. Nuolat vonioj stovi.
-
Deep Steep skystas muilas: naudojosi taupiai, kvapas skanus, bet stiprokas, o kadangi turiu ir ranku krema sio kvapo, tai kiek ir atsibodo. Pirkau ziema, tai buvo gerai, bet dabar noretusi lengvesnio kvapo. Na o kaip muilas geras ir pirkciau vel sios firmos.
-
The Natural Dentist balinanti dantu pasta: balinimo nepastebejau, bet dantis vale gerai, skonis svelnus, malonus, tad kartociau. Isvis man si firma patinka, burnos skalavimo skysciu jau n sunaudojus.
-
Egyptian Magic universalus kremas: geras, bet tokio tipo kremu daug firmu turi ir kaina daug geresne, tai nemanau, kad pirkciau pilna pakuote butent sio.
-
Gillette Venus peiliukai: viskas gerai su jais ir neturiu prie ko prikibt, bet man vistiek smagesni visokie mandresni su n peiliuku, ypatingais muilais ir tt....

-
Shikai pilkinantis sampunas: jau nebepirmakart ji perku. Su violetiniais sampunais sunkoka kai reikia rast geros sudeties, tai naudoju si, nors ir nera 100% tobulas. Manau mano dazai dekingi, nes neigaunu geltonumo, bet profilaktiskai pilkinanti sampuna panaudoju, bet jei stipresnio efekto reikia, tai sis gali netikt.
-
Earth Science plauku kauke: naudoju kaip kondicionieriu jau ne vienerius metus. Nuoalt perku ir nezadu nustot
-
Madison Reed Crema spalvos plauku balzamas: sis balzamas skirtas sviesintiems plaukams nuimt geltonuma (kaip ir pilkinantys sampunai ar tonikai). Efektas labai geras, iskart atsalde plauku atspalvi, bet naudojimas man skausmingas. Uztept buvo lengva, paskui teko palaukt gal pusvalandi ar pan, na o tada isskalaut... Va sita dalis man skausminga, nes nors ir turi silikonu jis (tikejausi, kad slidus plaukai bus), bet plaukai toookie sausi buvo, kad net pirstu ikist neisejo i plaukus

Zodziu, bandziau visaip is aplink skalaut, bet pats vidurys plauku vistiek balzamuotas liko ir prieit neimanoma, nes vienas didelis kaltunas ant galvos

Teko keliskart det balzama, kad pralistu pirstai per plaukus normaliai. Su sios firmso dazais irgi tas pats buvo, tai nors ir patinka galutinis efektas, bet 20 min praleist vien isskalaujant produkta man nesamone....

Kruva kvepalu megineliu (Tom Ford visiskai ne mano kvapas, tai pauostytas ir ismestas, Bulgari visai nieko, bet ne is tu, kur reikia turet, o likusieji visi tik ok) ir
Burberry London 100ml: ilgai man ju uzteko ir jau 2 ar 3 buteliukas buvo, tai kolkas darysiu pertrauka.

-
Avene terminis vandenukas: niekaip neiprantu naudot as juos, kad ir kiek pratinciausi, tai matyt nereikalingas daiktas man. O ir patirtis nekokia su tais purskikliais, ypac siuo, nes neissinaudoja iki galo. Dar like gal puse ar bent trecdalis ir niekaip neisnaudosiu, nes is visu jegu ispaudus purkstuka minimali srovele purskia. Ir iki sio lvisi tureti neissinaudojo iki galo, kai kuriu visai nemazai likdavo ir kratant dar jauciasi daug, o nebepurskia.
-
Andalou vienkartine kauke: labai patiko tekstura, nes lyg gerai isplaktos kaukes (tokia mousse), veidukas svlenus po jos liko, na o apie didesni kaukiu poveiki man sunku pasakyt kazka, ypac kai vienkartines jos.
-
Dickinson hamamelio serveteles: sios firmos tonika naudoju jau ilgokai, pries tai kitos firmos hamamelio tonika naudojau. Na bet serveteles labai smagu kelionej, nes neuzima vietos, nebaisu, kad issilaistys ir siaip patogu naudot.
-
Montagne Jeunesse kaukes: daugiau maziau man jos visos patinka, o svarbiausia, kad patogus naudojimas kelionese.