Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

user posted image
Tiko ir patiko. Kartotinas.

user posted image
Ambroozija SAULĖ veido prausiklis-kaukė brandžiai odai

Labai patiko. Naudojimui paruoštas produktas, lengvai tepasi ir nusiplauna. Naudojau labiau kaip kaukę. Kartosiu.
Atsakyti
Natura Siberica dušo želė su vitaminais: labai patiko, periodiškai pakartoju, maloniai kvepia, gerai putoja, odos nesausina.
user posted image
Aras balzamas po skutimosi jautriai odai: MB išbrokavo (jam tokio tipo priemonė turi graužti doh.gif ), o aš mielu noru sunaudojau. Tikrai smagus, nuramindavo sudirgusią odą, kvapas švelnus ir greitai išnykstantis. Nekartosiu, "pasiskolinsiu" iš MB ax.gif Šiaip priekaištas pakuotei, likus geram trečdaliui pompa sunkiai paimdavo produktą.
user posted image
Atsakyti
Batiste sausas šampūnas - įpratau nuolat turėti, nes katrais praverčia, kai reikia atgaivinti plaukų apimtį ir purumą.

VIVI Alyvuogių šampūnas ir kondicionierius - šampūnas putoja gana neblogai, švariai išplauna plaukus, bet ilgiau panaudojus, man jie per daug apsunko. Kondicionierius mano ilgiems plaukams nelabai tiko, kad jie nesiveltų ir atrodytų padoriai, po plovimo aš turiu naudoti silikonines priemones. Labai patiko šios linijos kvapas- natūralių obuolių smile.gif

Margarita dušo želė su svarainiais - perku nuolatos, specialiai supilstyti į skysto muilo indus virtuvėje ir vonioje. Nes man nesausina rankų odos ir labai patinka kvapas.

Dove dušo želė su mandarinais ir tiare gelėmis - iš pigių supermarketinių dušo želių Dove bene labiausiai patinka, nes renkantis dušo želė man svarbiausia tekstūra ir aromatas. Jų kvapai patrauklūs, maloni kreminė tekstūra, kuri man odos nedirgina ir nesausina. Būtent šios kvapas greitai įkyrėjo, nes kvepia ne mandarinais, o saldainiais. Nusipirkau vėl, tik kito aromato.

user posted image

Estee Lauder Fleur de Lys Shimmer Powder - ji iš 2009 pavasario Fuchsia Now kolekcijos. Labai patikęs, mylimas ir dažnai naudojamas produktas, būtent dėl šaltos fuksijos spalvos. Vis dar ieškau jai pakaitalo.

Sensai Total Finish ir CP Total Finish kompaktinės pudros - šiuo atveju esu didelė konservatorė, manau, kad už Sensai kompaktines pudras nieko geresnio nėra, nesvarbu kokios būklės būtų mano veidas, su šiomis pudromis jis atrodo idealiai. Patinka viskas- tekstūra, atspalviai, dengimas, komfortiškas pojūtis, refill sistema.

Sensai EB01 antakių pieštukas - antakiai atrodo natūraliai, neturi šilto atspalvio, puikiai laikosi, nepaveda visą dieną, labai patogus šepetukas.

Chanel Stylo Yeux Waterproof Pomme De Pin 921nr. - labai graži juodai ruda spalva, kreminis, patogu brėžti, nes iš karto ryški spalva, puikiai išlieka visą dieną.

HM Great Grey pieštukas - gerai pigmentuotas, minkštas, kreminis, patogu brėžti, bet neatsparus- antroje dienos pusėje man jau išplaukia, gali atsispausti.

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau šilko kokonus veido valymui, maitinimui ir drėkinimui. Pirkau pilną pakuotę brandžiai odai su capuacu sviestu ir medumi, bei gavau dovanų kokonus su kakavos sviestu ir baltuoju moliu, mėtinį kokoną ir kokoną su sviestu ir arnika. Neblogai valė odą, tempimo pojūčio nebuvo, jei ilgiau pamirkai vandeny. Labiausiai patiko su sviestu ir arnika. Mėtinis truputį šaldė bei reikėjo kremo po jo. Kitus naudojant tempimo nesijautė, oda pamaitinta, švaresnė. Manau, kad kartočiau su sviestu ir arnika bei su kakavos sviestu ir baltuoju moliu. Kad kimštų poras – nepastebėjau.

user posted image
Atsakyti
Ibiza B4 plauku sepetys - pirkau senokai ji, nes buvo prisireike apvalaus sepecio. Aprasymas labai grazus, tipo butent sis skirtas labai ploniems (fine hair) ir dazyties/pazeistiems plaukams. Atsiliepimai irgi geri, tai susigundziau. Nu bet po pirmo sukavimosi supratau, kad didele nesamone jis, nes plaukus bile kaip suvele, grynai isivele sepetys i plaukus ir vos istraukiau as ji. Plius sereliai labai astrus, nemalonu ir skauda liest, o jei kur netycia po nagu serelis iduria, tai isvis apsiverkt galima... Nezinau ar kitaip butu, jei plaukai trumpi butu, bet mano ploniems ilgiems plaukams visiskai netiko.... Gerai, kad susisviete protas pabandyt ji grazint i parduotuve - rado mano pirkini, tai be problemu atgal paeme.
user posted image

Herbivore Lapis balansuojantis aliejus - nepatinka man aliejai veidui, bet sio aprasymas sugunde. Pats aliejus idomaus kvapo, bet man jis patiko, konsistencija gana lengva, ant odos malonus, oda svelni ryte buna (naudojau tik vakarais). Bet man pradejo kimst poras ir jautesi tie skaudus giluminiai spuogeliai. Gal buciau rizikavus ir naudojus toliau su mintim, kad 'oda valosi ir grazeja', bet man nuo daugelio alieju veidui taip buna, o ir turejom i kelione isvaziuot savaitgali, tai nesinorejo rizikuot. Zodziu, meciau alieju, uzsiemiau intensyviu kaukiu dejimu ryte ir vakare ir savaitgali sventej grazia oda atbuvau. Risu su aliejais veidui visam laikui (kunui tai visai patinka man aliejai).
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 gegužės 2016 - 01:45
Laaabai patiko 4u.gif viską naudojau: šampūną, balzamą, kaukę, kremą.
Mano balinti stori ir ilgi, sausi besigarbanojantys, purūs, nepaklusnūs, veliasi - va tokie plaukai biggrin.gif
Baigiau. Kartosiu gal kai bus -40proc. :
user posted image
http://evaistine.cam...8...a&results=6
Atsakyti
user posted image
-Alba Botanica acnedote sveitiklis: mano megstamiausias kuno sveitiklis, tai jau nebezinau kelintas jis pas mane. Nuolat vonioj stovi.
-Deep Steep skystas muilas: naudojosi taupiai, kvapas skanus, bet stiprokas, o kadangi turiu ir ranku krema sio kvapo, tai kiek ir atsibodo. Pirkau ziema, tai buvo gerai, bet dabar noretusi lengvesnio kvapo. Na o kaip muilas geras ir pirkciau vel sios firmos.
-The Natural Dentist balinanti dantu pasta: balinimo nepastebejau, bet dantis vale gerai, skonis svelnus, malonus, tad kartociau. Isvis man si firma patinka, burnos skalavimo skysciu jau n sunaudojus.
-Egyptian Magic universalus kremas: geras, bet tokio tipo kremu daug firmu turi ir kaina daug geresne, tai nemanau, kad pirkciau pilna pakuote butent sio.
-Gillette Venus peiliukai: viskas gerai su jais ir neturiu prie ko prikibt, bet man vistiek smagesni visokie mandresni su n peiliuku, ypatingais muilais ir tt....

user posted image
-Shikai pilkinantis sampunas: jau nebepirmakart ji perku. Su violetiniais sampunais sunkoka kai reikia rast geros sudeties, tai naudoju si, nors ir nera 100% tobulas. Manau mano dazai dekingi, nes neigaunu geltonumo, bet profilaktiskai pilkinanti sampuna panaudoju, bet jei stipresnio efekto reikia, tai sis gali netikt.
-Earth Science plauku kauke: naudoju kaip kondicionieriu jau ne vienerius metus. Nuoalt perku ir nezadu nustot thumbup.gif
-Madison Reed Crema spalvos plauku balzamas: sis balzamas skirtas sviesintiems plaukams nuimt geltonuma (kaip ir pilkinantys sampunai ar tonikai). Efektas labai geras, iskart atsalde plauku atspalvi, bet naudojimas man skausmingas. Uztept buvo lengva, paskui teko palaukt gal pusvalandi ar pan, na o tada isskalaut... Va sita dalis man skausminga, nes nors ir turi silikonu jis (tikejausi, kad slidus plaukai bus), bet plaukai toookie sausi buvo, kad net pirstu ikist neisejo i plaukus blink.gif Zodziu, bandziau visaip is aplink skalaut, bet pats vidurys plauku vistiek balzamuotas liko ir prieit neimanoma, nes vienas didelis kaltunas ant galvos doh.gif Teko keliskart det balzama, kad pralistu pirstai per plaukus normaliai. Su sios firmso dazais irgi tas pats buvo, tai nors ir patinka galutinis efektas, bet 20 min praleist vien isskalaujant produkta man nesamone....

user posted image
Kruva kvepalu megineliu (Tom Ford visiskai ne mano kvapas, tai pauostytas ir ismestas, Bulgari visai nieko, bet ne is tu, kur reikia turet, o likusieji visi tik ok) ir Burberry London 100ml: ilgai man ju uzteko ir jau 2 ar 3 buteliukas buvo, tai kolkas darysiu pertrauka.

user posted image
-Avene terminis vandenukas: niekaip neiprantu naudot as juos, kad ir kiek pratinciausi, tai matyt nereikalingas daiktas man. O ir patirtis nekokia su tais purskikliais, ypac siuo, nes neissinaudoja iki galo. Dar like gal puse ar bent trecdalis ir niekaip neisnaudosiu, nes is visu jegu ispaudus purkstuka minimali srovele purskia. Ir iki sio lvisi tureti neissinaudojo iki galo, kai kuriu visai nemazai likdavo ir kratant dar jauciasi daug, o nebepurskia.
-Andalou vienkartine kauke: labai patiko tekstura, nes lyg gerai isplaktos kaukes (tokia mousse), veidukas svlenus po jos liko, na o apie didesni kaukiu poveiki man sunku pasakyt kazka, ypac kai vienkartines jos.
-Dickinson hamamelio serveteles: sios firmos tonika naudoju jau ilgokai, pries tai kitos firmos hamamelio tonika naudojau. Na bet serveteles labai smagu kelionej, nes neuzima vietos, nebaisu, kad issilaistys ir siaip patogu naudot.
-Montagne Jeunesse kaukes: daugiau maziau man jos visos patinka, o svarbiausia, kad patogus naudojimas kelionese.
Atsakyti
Tikrai London Burberry nuostabus 4u.gif
Bet dabar pavasariui-vasarai nuo šito alpėju, nerealusis mano biggrin.gif user posted image
Atsakyti
John Frieda Secret Agent plaukų kremas po plovimo

user posted image

Dauguma Frieda išbandytų produktų nenuvylė, kelias naudoju iki šiol, tačiau šis bene vienintelis mano nuomone- visiškas niekalas.
Buvau pamiršusi kad jį turiu rolleyes.gif Nieko nedaro - nei tiesina, nei glotnina, nei blizgina. Tas pats kas nieko.

Live Clean Argan Oil šampūnas ir kaukė

user posted imageuser posted image

Labai teigiama prasme nustebinusios priemonės, ypač kaukė, po kurios plaukai tiesūs, slidūs.
Nebematau jos pirkti Eurokos, bet gal neatidžiai žiūrėjau..
Norėčiau pakartoti kada nors, sudėtis irgi atrodo labai gera.

Atsakyti
Shiseido aliejus veidui buvau gavus dovanų, tai sunaudojau, bet visgi suprantu, kad veido aliejai ne mano odai
user posted image
Atsakyti
Šiandien ryte paskutinį lašiuką išpaudžiau verysad.gif bet jau užsisakiua naują.
Super drėkina, oda atrodo žymiai geriau, greit susigeria ir maloniai kvepia.
user posted image
Jau n-tasis baigtas ir kartotinas, geriau nesu nieko radus, tik loccitanas gali su juo konkuruoti.
user posted image
Laaabai nepatiko tušas, nors Max factor tušai mano mėgstamiausi. Labai nepatogi plunksnelė, sulipindavo blakstienas, tekdavo jas "peršukuoti", kad nebūtų sulipusios ir aplipusios tušu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 04, 18:14)
user posted image
-Alba Botanica acnedote sveitiklis: mano megstamiausias kuno sveitiklis, tai jau nebezinau kelintas jis pas mane. Nuolat vonioj stovi.

Kokį poveikį daro ir kodėl taip mėgstamas? rolleyes.gif
Atsakyti