daug pabaigtuku pritaupiau, tai bandysiu arba trumpai paminet, arba tik patikusius aprasysiu, tai jei kazkas is neminetu placiau domina, klauskit

nagu lakai visi ismetami del spalvu - nesilakuoju tokiom, o pirkta su mintim, kad va toki ar anoki manikiura pasidarysiu, bet kai ne mano spalvos, tai taip ir nesidarau.... Golden Rose violetiniai po pora kartu panaudoti ir Sephora by OPI bei Priti NYC - sitos is naudotinesniu spalvu buvo, nors irgi nera megstamos. Bandau issigrynint nagu laku kolekcija, tai metu ir visus nenaturalius, ir prastai laikancius, ir panasias spalvas turimus ir tt. Na siam sarase tik Priti NYC geros sudeties ir super laikantis, greitai dziustantis ir tt, bet spalva be rysio

-
Garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - ntaji karta naudojami, neradau jokios tobulesnes spalvos nei kirpyklose, nei parduotuvej. Na ir nebeieskau jau naujienu, nes siais dazant visada tobulai gaunasi, o ir komplimentu plaukai sulaukia begales.
-
Aubrey purskiamas kondicionierius - superinis ir keliskart kartotas. Gaila, kad mazu pakuociu nebera prekyboj, bet siuo metu didele naudoju.
-
Vivi plauku kauke - labai patiko, uzteko gana ilgam. Tiesa, naudojau kaip kondicionieriu, ilgai laikiau tik porakart, bet nebuvo kazkuo ypatingiau nei trumpai laikant. Man tik metalines tuteles nepatinka (ne tik sioj kaukej, bet aplamai), nes kol isnaudoji, tai arba prakiura kur nuo lenkimo, arba nepatogu isspaust ir pan. Visai kartociau sia kauke.
-
JMO 'citrus & neroli' detangler'is - nebezinau jau kelintas buvo, superinis jis man ir tikrai dar ateityje naudosiu. Kelionese imu tik si (sutaupyt vieta tasej) ir naudoju kaip nuplaunama ir nenuplaunama. Dabar turiu JMO 'bare' detangler'i, tai irgi abiem budais naudoju ir irgi puikus, nors nerolio kiek lengvesnis.

-
Aura Cacia arbatmedis - cia vienas is tu produktu, kur nuolatos vonioje turiu. Tik paprastai organiska renkuosi.
-
Waxelene universalus kremas (vazelino pakaitalas) - patiko kaip ir dauguma tokio tipo produktu, tik uztrukau sunaudot, nes nebereikia didelio drekinimo karstuoju metu. Kartociau, bet rinkciausi mazesne pakuote.
-
Hugo Naturals kuno sveitiklis - kartotas po keliu metu pertraukos. Tikrai puikus produktas, kainos/kiekio santykis geras, tai manau ir vel kazkada prie jo sugrisiu.
-
Alba Botanica 'acnedote' kuno sveitiklis - n-tasis, neisivaizduoju savo duso proceduru be jo.
-
Andalou ranku kremas - butent sio kvapas kiek maziau patiko, bet pats kremas labai geras: lengvas, skalsus ir gerai drekinantis.

-
Vivi kmynu kremas - lyg ir nieko labai gero ar blogo pasakyt negaliu, bet jis is tu, kad noretusi pakartot.
-
Evian ir
Avene vandenukai - nera butinybe mano kosmetinej, bet vis nusiperku. Kai pritrukstu toniko ir vietoj jo panaudoju. Kolkas neturiu jiems pakaitalo ir bandysiu apsieit.
-
Dr Tung's tarpdanciu siulas - kolkas labiausiai patikes is visu turetu, tai jau kartojamas.
-
The Natural Dentist dantu skalavimo skystis - nuoplatos si naudoju.

-
100% Pure antakiu priemone - nebezinau kiek jau ju sunaudojau, super patinka, o ir spalva man tinka. Kolkas bandau Lily lolo antakiu priemone sunaudot ir pora antakiu piestuku, bet prie 100% Pure butinai grisiu.
-
Everyday Minerals pudra - naudoju semi-matte '2N' arba jojoba 'cream', nors dabar ipratau tas dvi spalvas maisyt (o dabar atradus dar Dusty Girls pudra, kurios sviesiausia spalva man tamsoka, tai dar ir ja imaisau), tai jau ne nezinau isnaudojau ar tik su kitom sumaisiau sios likuti

Bet kuriuo atveju man kolkas nr1 si pudryte.