Sena tema uzdaryta,tad nusprendziau pasidalinti savo patirtim del vaiku vestuvese. Daugiau nei pries pusmeti mus i vestuves pakvietie musu vaiku aukles seima. Vyresnioji jos dukra isteka. Aukle kartais pasisamdom,tam kad galetume redsykiais nueiti i kina ar restorana dviese. Tai nutinka ne dazniau nei viena karta i menesi. Visur kitur einam su vaikais. Tad gave pakvietima i vestuves,sutinkamnose dalyvauti. Gavom meganetuka su priminimu,kad ta diena nieko kito neplanuotume. Aukle su dukra ir busimu vyru mus lanke namie ir sia tema buvo kalbeta ir buvo laukiami sveciai. Laikui begant gavom ir oficialu kvietima. 2 men iki vestuviu,uzlekiu pas aukle atiduoti pinigeliu uz vaiku prieziura ir ji netycia man pradeda pasakoti,kad dukters pussesere neturi kam palikti mazo vaiko,tad ji nusprende vyra palikti su mazuoju ir ateiti i vestuves su vyresniuoju sunum,kuriam apie 10 metu. Auklyte soke nuo tokio sprendimo

As nesupratau kame beda,o ji man isaiskina,kad jie nenori matyt vaiku vestuvese

Tada suprantu koks poziuris i musu vaikus. Mes kaip ir planavom eiti be vaiku,bet situacija pasikeite ir vaikuciu nebeliko kam kam priziureti. As tevu nebeturiu,o vyro tevai uzsienyje gyvena. Tad likus vos kelioms savaitems,pranesu kad mes neturim kam palikti vaiku,tai man yra pasiuloma is jaunosios puses,kad bent vienas is musu ateitu i baliu. Mano visi pazistami ir as pati esam sokiruoti tokiu pasiulimu. Aukle,kuri dirba pas mus vien del to,kad nera kam daugiau vaiku ziureti,kviecia mus i vestuves be vaiku

Nesuprantu ka zmones sau galvojo kviesdami mus tuomet. Musu vaikai jau nemazi 5 ir 8 metai,kuo jie gali trukdyti. As manau,kad vestuves yra seimos svente,tu juk kuri seima ir ruosiesi planuoti vaikus,kaip galima tapi nekorektiskai elgtis net pries savo gimines,pareiskiant,kad nenoriu kad ateitum su vaiku,tuolab kad jaunajai jau 31 metai. Suprantu dar 18-20 - metes tokius norus. O tokiuose metuose jau nemazai kas turi vaikus,tai negi juos metysi bile kur ir niekur nesivesi. Patys tuokemes kai turejom vaiku ir musu bei mano draugiu vaikai dalyvavo musu vestuvese,o jei buciau uzsiminus,kad vaikai nepageidaujami,tai esu tikra tai butu draugystes pabaiga. Manau,kad kikeviena pora turi teise pati nuspresti eiti su vaikasi ar be,bet sakyti,kad tavo vaikai nepageidaujami yra tiesiog nemandagu. Tuomet manau is viso nereikia kviesti tokiu zmoniu,kurie turi vaiku,nes tikrai mes pasijutome labai izeisti. Ir kadangi mes net su sia pora niekda artimai nebedravom,tai toks ispudis,kad mus pakviete tiesiog del papildomo voko,jei net siuloma ateiti tik vienam is musu. Ir taip kategoriskai issireiksti del vaiku,tikrai gali tik zmones neturintys vaiku ir net neturintys ju tureti ir matyt dar net nesiisvystes joks instinktas meilei vaikams.