QUOTE(zuviukasnemo @ 2015 07 26, 19:01)
čia daug kas dirba su šlapia beze sakykit aš visada nerimauju šiek tiek dėl sąliginai žalio baltymo,na jis būna kažkiek kaitintas bet abejoju kad pakankamai ar nera buve kad kažkas susirgo dėl salmoneliozės ar dar kažko ?
Visada naudoju pasterizuotus kiausiniu baltymus . Kiek zinau lietuvoje jau irgi tokius gamina. Dar vienas pliusas ,kad nereikia sukti galvos kur padeti tiek tryniu.
QUOTE(zuviukasnemo @ 2015 07 26, 19:01)
čia daug kas dirba su šlapia beze sakykit aš visada nerimauju šiek tiek dėl sąliginai žalio baltymo,na jis būna kažkiek kaitintas bet abejoju kad pakankamai ar nera buve kad kažkas susirgo dėl salmoneliozės ar dar kažko ?
Naudoju paprastus kiaušinių baltymus, kai neturiu ekologiškų kiaušiniu, perku Rido firmos. O šiaip rimi jau yra pirkti baltymų, tik vis galvoju, kur reikėtų dėti likutį, nes ten lyg ir 1kg pakis yra.
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 07 27, 08:43)
Naudoju paprastus kiaušinių baltymus, kai neturiu ekologiškų kiaušiniu, perku Rido firmos. O šiaip rimi jau yra pirkti baltymų, tik vis galvoju, kur reikėtų dėti likutį, nes ten lyg ir 1kg pakis yra.
pasidaryti orinuku, morengini torta arba paprasciausiai pasidaryti kiausiniene,maisant su normaliais kiausinais. Labai gera baltymu doze pusryciams
QUOTE(amorosa @ 2015 07 27, 09:34)
pasidaryti orinuku, morengini torta arba paprasciausiai pasidaryti kiausiniene,maisant su normaliais kiausinais. Labai gera baltymu doze pusryciams
O kur tuos orinukus po to dėti? torto irgi kaskart nedarysi tik dėl to, kad reikia suvalgyti baltymus ir šiaip, aš kiaušiniams alergiška tai kiaušinienė netinka aišku idėjos geros, bet manau pardavinėja labai didelį kiekį, nes jei reikia tarkim tik 2 baltymų... Esu kažkur skaičius, kad galima užšaldyti, ar kuri bandėt?
Sveikos. Gal yra is Panevezio kepejeliu, kurios rugojucio 9 d. turetu galimybe iskepti krikstynu torta?
Pirmą kartą naudosiu trafaretą, ten tepamas icing'as, kokio tirštumo jis turėtų būti?
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 07 30, 19:32)
Pirmą kartą naudosiu trafaretą, ten tepamas icing'as, kokio tirštumo jis turėtų būti?
Kiek galima tirštesnis. Aš taip pat prieš kelias savaites išbandžiau, tai kur jau antrą aukštą dėjau, tai geriau išėjo, nes dar patirštinau. O kai skystesnis buvo, tai "tempėsi" kartu su trafaretu kampai. Gal ant kepimo popieriaus, ar kilimėlio pasibandytkit
QUOTE(Blykstė @ 2015 07 24, 16:08)
Bandau Jūsų patarimais naudotis ir naudoju šįkart Klingai želatiną. Bet man taip keistai, jau pusvalandį bringsta, su Dr.Oetker man sustingdavo ir apvertus nė lašas neišbėgtų, o su šita tokia tiršta gavosi, apvertus išbėgtų. Čia taip turi būti ar geriau iš naujo želatiną užpilti? Kiekius naudojau pagal instrukciją
As Klingai zelatina brinkinu ne maziau 1val
Labas kepejeles,
gal kuri galetu pagelbeti?Drauges dukrai reik padaryti torta klaunu ir balionu tematika.Prase be pastilazo,valgomo, ir dar su mmdensais.Visai galva neverda koki daryt.Gal kuri turit kokia ideja?
mergaitei 8 metai
Aciu
gal kuri galetu pagelbeti?Drauges dukrai reik padaryti torta klaunu ir balionu tematika.Prase be pastilazo,valgomo, ir dar su mmdensais.Visai galva neverda koki daryt.Gal kuri turit kokia ideja?
mergaitei 8 metai
Aciu
Atsiprašau KLOUNŲ