O jus prieme i ta grupe,nes ten lyg parvirtinimo reikia
Taip, prieme. Ir mano nuostabai labai greitai patvirtino, gal pusvalandzio begyje. Dar daug diskusiju ten neskaiciau, bet keleta dienu vis uzeinu patikrint sia grupe ir uzdaviau ten klausima, tai jau 3 dienas ten visiska tyla, tik administratore ideda pora filmuku is interneto ar kokias idejas. O taip tikejausi, kad viskas verda nuo diskusiju. Bet gal tiesiog tokio dienos papuole, nzn.
Labas labas,
aš ne konditerė,tik prijaučianti, todėl atsakysiu Kai pati darau tokią tvorelę,geriau išsilydau daugiau šokolado, nes blogiausiu atveju jį galima vėl sustingdyt ir panaudot.Jūsų atveju imčiau kokius 200 gramų kaip minimum. Dėl patogumo sunku atsakyti- iš dviejų dalių niekada nedariau
As irgi prijaucianti. Bet tortukus savo seimai karts nuo karto kepu ir tik viena kita kazka papuosiu, o siaip vis dazniausiai trupiniai, sokolado glazura...
Na va, jau po pirmo karto. Berods pavyko. Ufff... Islydziau kokius 300 - 310 gr sokolado, tai man jo dar daaaug liko. Bet mano tortas neaukstas (turbut), apie 5 cm, o tvorele dariau - 6 cm, tai va cia, mano nuomone jau padariau klaida, drasiai galejau daryti 7 - 8 cm aukscio tvorele, butu vaizdas zymiai grazesnis. Bet kai pirmas kartas - vis tiek savim didziuojuos. Ir tiesa... gaminau tvorele is dvieju daliu, kazkur perskaiciau, kad naujokam taip gali buti lengviau, o ir tikrai buvo lengva, gal kita karta ir is vienos dalies pavyks.
Aciu uz patarimus! Visgi cia, SM, zymiai maloniau ir linksmiau bendrauti, tik gaila, kad cia labai tuscia. Po visoms.