Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daliashein @ 2016 12 14, 17:08)

thumbup.gif Jau kooooks kacius wub.gif
Bet mūsiškiai nevalgytu - tai kurią kaciaus dalį dabar pjaut? blink.gif galvytę ar letenytę? unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2017 01 16, 12:35)
sveikos merginos,matau kad temele apmirus,bet turiu klausima,kepu ne vieni metai,darius slapia beze irgi,visada gaudavosi be jokiu problemu,paskutiniai 4-5 bandymai visiskas fiasko,arba beze lieka skysta kiek beplaktum arba susiplaka i lengva putele,vos ne kylancia i ora,is kurios nieko nepadarysi ir net torto neaptepsi,nes ji tokia koreta.Ka darau ne taip?gal kam taip yra buve ir gali patarti?

labai seniai bedariau beze.. jei skysta lieka, gal patenka koks lašas vandens į indą ar trynio į baltymą? Tuomet neišsiplaka.
Ar gal perkaitinot? Taip pat cukraus/baltymų proporcijas išlaikyt reikia.
Dar pamenu, kad ne visoks cukrus tinkamas buvo. Geriausiai tiko Panevėžio.
Atsakyti
Labas rytas!
Atbėgu šaukdama SOS! Pagalbos! Skubiai, čia ir dabar! help.gif
Jau savaitė kaip naršau ir morališkai ruošiuosi gamint veidrodinę glazūrą (pirmą kar, bet ... nesinori krist veidu į purvą ax.gif ) Receptų prisirinkau kalną, patarimų - irgi belekiek. Kai kurie prieštarauja vieni kitiems. wacko.gif Pasimečiau grynai. Gal specęs čia galutinai patars notworthy.gif
1. ar pradedantiems tikrai geriau pradėt nuo glazūros be kondensovkęs? Sako, ji geriau pavyksta, bet kad ji be skonio (bent jau kur aš radau tame recepte)
2. Ar tikrai vietoj gliukozės sirupo galima medų imt? Kokiu santikiu?
3. Koks pagrindas tokiai glazūrai tinkamas? Prisipirkau grietinėlės palkimui, bet kažkoks negeras kirminas kirba, kad nelabai su ja gerai gali būt dėl drėgmės... unsure.gif ar ne? Ten, kur skaitinėjau, receptai toookie jau įmantūs... O man šiam savaitgaliui užteks naujienų ir su "veidrodžiu". Yra ir be torto veiklos. ax.gif
4. Ar tikrai prieš užliejant reikia tortą gerai užšaldyti? Tai kaip tada, kai jis ims atsileidinėti... rasoti... nu niaaaaasuprantu... unsure.gif
Palei viską, jau turėjau būt pasidarius, nes rašo, kad parą reik palaikyt pagamintą glazūrą... kituose receptuose - nerašo... OMG! Laikas bėga, o aš ant vietos cry.gif
HEEEEEEEEEELP!
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2017 04 21, 09:24)
Labas rytas!
Atbėgu šaukdama SOS! Pagalbos! 
HEEEEEEEEEELP!

verysad.gif
???????
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2017 04 21, 09:24)
Labas rytas!
Atbėgu šaukdama SOS! ...

Nu nepatarėt - nu ir nereik
Nu ir pati pasidariau, va... beee.gif
Žinoma, klaidų neišvengiau, o-bet-tačiau... gavos geriau, nei galėjau tikėtis iš pirmą kart daromo tokio a-la sudėtingo daikto.
Vadinas, ir aš galiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2017 04 22, 09:54)
Nu nepatarėt - nu ir nereik
Nu ir pati pasidariau, va... beee.gif
Žinoma, klaidų neišvengiau, o-bet-tačiau... gavos geriau, nei galėjau tikėtis iš pirmą kart daromo tokio a-la sudėtingo daikto.
Vadinas, ir aš galiu  tongue.gif

Tsi kad visos sulindę į kažkokias fb grupes.Nieko čia neprisišauksi,tiesiog reik imt logiškiausią receptą ir bandyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2017 04 22, 11:04)
Tsi kad visos sulindę į kažkokias fb grupes.Nieko čia neprisišauksi,tiesiog reik imt logiškiausią receptą ir bandyt... ax.gif

Taip dabar visosfb grupei:))
Ui kiek ten visokiu grozybiu ,patarimu aiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2017 04 22, 15:31)
Taip dabar visosfb grupei:))
Ui kiek ten visokiu grozybiu ,patarimu aiai mirksiukas.gif

Tai jau taip. Tik kad nemėgstu aš FB dry.gif Net nežinau, kodėl ir kuo anas nusikalto... Nu nemėgstu ir gana verysad.gif Gal kad chaoso ten per daug... Bet ko gero teks prisiverst :/
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2017 04 23, 21:18)
Tai jau taip. Tik kad nemėgstu aš FB  dry.gif Net nežinau, kodėl ir kuo anas nusikalto... Nu nemėgstu ir gana verysad.gif  Gal kad chaoso ten per daug... Bet ko gero teks prisiverst :/

tai va,kas man irgi labai nepatinka-chaosas. SM viskas būdavo sistemoj kažkokioj... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos , nežinau ar geroje temoje rašau reikia torto šachmatų lentos su figuromis Kaune:) 10- metei šachmatininkei svarbaus jubiliejaus proga smile.gif gal kas padės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marie: 24 balandžio 2017 - 20:35

Parašykite bent vieną FB puslapį, kuriame diskutuojate apie tortų gamybą ir puošimą. Labai noriu pasisemti patirčių, nes laukia keletos tortų gamyba, o čia žiūriu visai jau nykuma :unsure:

Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2017 06 22, 12:14)
<p>Parašykite bent vieną FB puslapį, kuriame diskutuojate apie tortų gamybą ir puošimą. Labai noriu pasisemti patirčių, nes laukia keletos tortų gamyba, o čia žiūriu visai jau nykuma unsure.gif
</p>

Musu daug sitame psl,daug viski nuo foto iki receptu,pararimu 4u.gif
Mes konditeriai
Atsakyti