Labas rytas!
Atbėgu šaukdama SOS! Pagalbos! Skubiai, čia ir dabar!
Jau savaitė kaip naršau ir morališkai ruošiuosi gamint veidrodinę glazūrą (pirmą kar, bet ... nesinori krist veidu į purvą
) Receptų prisirinkau kalną, patarimų - irgi belekiek. Kai kurie prieštarauja vieni kitiems.
Pasimečiau grynai. Gal specęs čia galutinai patars
1. ar pradedantiems tikrai geriau pradėt nuo glazūros be kondensovkęs? Sako, ji geriau pavyksta, bet kad ji be skonio (bent jau kur aš radau tame recepte)
2. Ar tikrai vietoj gliukozės sirupo galima medų imt? Kokiu santikiu?
3. Koks pagrindas tokiai glazūrai tinkamas? Prisipirkau grietinėlės palkimui, bet kažkoks negeras kirminas kirba, kad nelabai su ja gerai gali būt dėl drėgmės...
ar ne? Ten, kur skaitinėjau, receptai toookie jau įmantūs... O man šiam savaitgaliui užteks naujienų ir su "veidrodžiu". Yra ir be torto veiklos.
4. Ar tikrai prieš užliejant reikia tortą gerai užšaldyti? Tai kaip tada, kai jis ims atsileidinėti... rasoti... nu niaaaaasuprantu...
Palei viską, jau turėjau būt pasidarius, nes rašo, kad parą reik palaikyt pagamintą glazūrą... kituose receptuose - nerašo... OMG! Laikas bėga, o aš ant vietos
HEEEEEEEEEELP!