Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Patarkit smile.gif Norėčiau padaryti nude ar naked cake smile.gif Niekur nerandu kaip puošti gyvomis gėlėmis,ta prasme ,kaip jas ten sudėlioti,kad būtų higieniška ir jos nenuvystų g.gif Man taip gražu jie....Gal žinot kuri ar darėt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Trys tortukai 1-ojo gimtadienio proga. Tortukai (kepti vaikučiui turinčiam alergiją kviečių glitimui) iš kukurūzų miltų be glitimo, sorų miltų be glitimo ir iš pūstų burnočio sėklų sumaltų į miltus.
Tortukas vaikučio fotosesijai
user posted image
Tortukas ASORTI su valgoma nuotrauka
user posted image
Tortukas MEDUTIS su spanguolių uogiene
user posted image
Atsakyti
Prasau pagalbos niekaip nesusigaudau angaliu dydzuose,noriu uzsisakyti internetu o ten tik skaiciukai ir raideles gal ira kokia lentele dydziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(singrida25 @ 2016 05 14, 11:37)

Gal sioje, nekomentuojamoje temoje rasite ka nors sau naudingo. Berods, ten apie antgalius buvo kalbeta.
Atsakyti
Kur visos dingo???))
user posted image
Atsakyti
Labas, kepejėlės,
nedingom smile.gif Jūsų, ulitka, kaip visada, labai gražūs tortai, tiesog idealūs 4u.gif
Įkeliu savo, gaila, su nuotraukomis liūdnai - tai užmirštu nusifotografuoti, tai nepavyksta ;(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 15 birželio 2016 - 09:46
MAMARŽ, labai dailūs tortai, įdomi sudėtis

Ulitka puikus rinkinukas

raima.ma, su tortu viskas gerai, bet nuotraukos doh.gif

METALLIC

user posted image

Mėlynių ir apelsininiai biskvitai, migdolinis traškutis, raudonųjų serbentų, figų kremai,1,7 kg

Atsakyti
Gal cia ir nelabai i tema .bet vis gi apie puosimą.
Dariau grybukus ir popsiukus .turiu lietuvisko ir turkisko glajaus bet man pasirode jis per tirstas.kuo ji galina praskiesti .gal kuri dirba su siais glajais?
Atsakyti
Sveikos, o as turiu prasyma pasidalinti ki produkta naudojat neriniams turiu mase "laped daisy" raso kad tinka neriniam ir gelem gamint, nubet man nesigauna.
Mase kaip cukrine tik kad tampresne ir netaip greitai dziuva. zodziu nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2016 06 19, 16:23)
Sveikos, o as turiu prasyma pasidalinti ki produkta naudojat neriniams turiu mase "laped daisy" raso kad tinka neriniam ir gelem gamint, nubet man nesigauna.
Mase kaip cukrine tik kad tampresne ir netaip greitai dziuva. zodziu nusivyliau  verysad.gif

Naudoju Flexi Ice miltelius. Pukiai pavyksta nėrinukai.
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2016 06 19, 17:23)
Mase kaip cukrine tik kad tampresne ir netaip greitai dziuva. zodziu nusivyliau  verysad.gif

netinka nėriniams, tik gėlėms daryti. Na dar galėtumėt pamėgint į nėrinius paverst, pakaitinę mikrobangėj šiek tiek, ir paskui tolygiai paskirstyt nėrinių formoj.. bet sunkiai, nors įmanoma.
Atsakyti
Sveikos kepejeles, noriu paklausti kaip su tortukais per karscius? Ar nieks nenutinka jei ilgai laiko silumoj pvz per vestuves ar kokias krikstynas. Renkates tvirtesnius kazkokius tortukus patarti ar kaip. Savaitgali dariau girliazini torta ( kremo pagrindas sviestas, kuris greitai tirpsta?)vezemes i kavine, ten toks karstis buvo, visi prakaitus tik valesi ir po kokiu 3 valandu ziuriu kad tortas jau susmukes, kremas patirpo ir pradejo smukt zemyn visas papuosimas. Tai pagalvojau jei taip klientui, nesmagu butu.
Atsakyti