Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2016 03 02, 10:51)
koks fainas San paulijų vazonėlis,  thumbup.gif

AciU, labai ant greicio padarytas), be vieluciu. SU butu daug graziau)

JURSLA nuostabus tortukai)
Atsakyti
Labai labai gražūs abiejų tortukai thumbup.gif
Ultika, puiku ir be vielų.
Atsakyti
Ačiū mergaitės, bandau mokintis smile.gif
Atsakyti
Labas,
Reikia patarimo. Darysiu tortą ale pintinę su grybukais. Kaip man padaryti tos pintinės rankeną? Iš ko? 4u.gif
Atsakyti
mergaitės SOS
ką patartumėte :

ant šviesių iškeptų paprastų keksiukų (popierėlyje), nusipirkau papuošti vaikams tokių linksmų pabarstukų :

user posted image

Kaip juos "pritvirtinti" ant keksiuko viršaus? kad priliptų, nenubyrėtų, neišsilydytų ir pan.

AČIŪŪŪ 4u.gif kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 03 03, 14:38)
mergaitės SOS 
ką patartumėte :

ant šviesių iškeptų paprastų keksiukų (popierėlyje), nusipirkau papuošti vaikams tokių linksmų pabarstukų :

user posted image

Kaip juos "pritvirtinti" ant keksiuko viršaus? kad priliptų, nenubyrėtų, neišsilydytų ir pan.

AČIŪŪŪ 4u.gif kas atsakys 4u.gif

aptepkite viršų šokoladu, kokiu nors kremu arba mišiniu citrinos sultys+cukraus pudra
Atsakyti
sakykit merginos kas esate dejusios ant torto valgoma nuotrauka is cukrines mases ar galima deti ja ant sviestinio kremu istepto torto? ir ar ant virsaus galime aptepti beze. ar grietinele, ? neprades tirpti? aciu
Atsakyti
QUOTE(svajotojaa @ 2016 03 03, 22:39)
sakykit merginos kas esate dejusios ant torto valgoma nuotrauka is cukrines mases ar galima deti ja ant sviestinio kremu istepto torto? ir ar ant virsaus galime aptepti beze. ar grietinele, ? neprades tirpti? aciu

Ant sviestinio ir reikia dėti tą valgomą nuotrauką, pasidaryti lygų paviršių, palaikyti šaldytuve ir tada uždėti nuotrauką. Čia aš taip darau. Aš esu aplink nuotrauką su bezė "džibavusi", tai neištirpo, viskas gerai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blykstė: 04 kovo 2016 - 07:12
Klausimelis gal kiek ne i tema, bet gal galite patart koki blenderi pirkt glazurai? Nes kiek ziurejau tai tik electrolux tinkamas butu antgalis g.gif
Atsakyti
Seikos, ar galėtumėt man patarti? 4u.gif
Kepsiu šokoladinį pyragą, noriu jį aplieti šokoladiniu glajum. Norėčiau ne kieto, o minkštoko tokio. Kaip supratau reiktų daryt iš šokolado ir aliejaus? Bet man taip norisi su grietinėle, bijau, kad aliejus jausis gal g.gif Tai vat klausimas būtų toks, kiek man reiktų šokolado ir grietinėlės/aliejaus ar dar ko, kad uždengčiau (ir dar kraštai šiek tiek apsilietų) 26cm skersmens pyragą? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
Iškilo klausimas - darau napoleona,dengsiu mase.Ar galima po mase det napoleono plikyta krema,ar virt atskirai šarlot?
nes ziuriu plikytam kreme sviesto perpus maziau negu šarlot,ar nepaleis plikytas mases? g.gif
Ačiū
Atsakyti
...,ar nepaleis plikytas mases

pati ir atsakau schmoll.gif ne ne ne,negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akula2000: 22 kovo 2016 - 18:16