Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2016 01 12, 22:10)
sudraugauja, viskas ok smile.gif sausus vaisius ir uogas tepkit "dr. oetker tortenguss" prekybcentriuose yra, nebrangi tik greit tirsteja, reik greit suktis smile.gif

Ačiū už patarimą. Deja, niekur savo miestuky to dalyko neradau doh.gif Teks atidėti puošimą vaisiais.

Millada, ohoho bigsmile.gif pirmasis tortas, ir kiti gražūs.
Atsakyti
millada su gerberais superinis tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(millada @ 2016 01 14, 21:23)

tik aukštų aukščiai labai neproporcingi, pagalvojau, tik kai reikejo jau surinkti tortą.. na bet kam dariau labai viskas patiko ir trukumų didelių nematė smile.gif

Kodėl neproporcingi? Kad normaliai proporcingi. Skaičiai cukriniai ar pirktiniai?
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2016 01 16, 12:01)
Ačiū už patarimą. Deja, niekur savo miestuky to dalyko neradau doh.gif  Teks atidėti puošimą vaisiais.

nu čia dabar kas? kas čia per atidėti ? biggrin.gif
imat paprastos želatinos, pasidarot stipresnį tirpaliuką, mirkot uogas, nulašinat perviršį ir dedat ant torto. Ir viskas. Tie vokiški tortengusai - tik smirda sintetika, turi spalvos ir nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2016 01 17, 16:59)
nu čia dabar kas? kas čia per atidėtibiggrin.gif
imat paprastos želatinos, pasidarot stipresnį tirpaliuką, mirkot uogas, nulašinat perviršį  ir dedat ant torto. Ir viskas. Tie vokiški tortengusai - tik smirda sintetika, turi spalvos ir nieko daugiau.

Įsidėsiu į galvą biggrin.gif Ačiū, nemaniau, kad taip galima. Tortas jau suvalgytas, gerai tiko ir plikytos tešlos gėlė, lauksiu kitos progos.
Atsakyti
Labai ačiūsmile.gif Elentari, pirmas aukštas galėtų būti aukštesnis mano nuomone smile.gif o skaičiai cukriniai, pjausčiau peiliuku ir šiek tiek apipaišiau.

O čia paskutiniai šio savaitgalio tortai. Su kamuoliu ir marškinėliais buvo sunkiau nei galvojau smile.gif) gavosi kreivoki, o kamuolys kur balti lopinukai pasitepliojo klijuojant kartu su juodais...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(millada @ 2016 01 19, 19:44)
Su kamuoliu ir marškinėliais buvo sunkiau nei galvojau smile.gif)

Na tikrai, tortai sudėtingi, net neabejoju.
Atsakyti
Sveiki, gal nelabai į temą, bet noriu paklausti - kur perkate Americolor gelinius dažus? Seniau pirkdavau sal2, bet dabar žiūriu ten nebėra g.gif

ir kad nebūtų tuščia mano keli paprastučiai ...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 01 vasario 2016 - 19:54
QUOTE(punkis @ 2016 02 01, 19:38)
ir kad nebūtų tuščia mano keli paprastučiai ...
Labai gražūs tortukai thumbup.gif
Tikrai numirus SM šita tema, apskritai tikriausai mirštantis forumas... g.gif

Mano Garfildas pūkuotas smile.gif Jogurtinis tortas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2016 02 01, 20:38)
Sveiki, gal nelabai į temą, bet noriu paklausti - kur perkate Americolor gelinius dažus? Seniau pirkdavau sal2, bet dabar žiūriu ten nebėra  g.gif

mieli tortukai
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2016 02 01, 23:39)
Mano Garfildas pūkuotas smile.gif Jogurtinis tortas.

Labai puikus Garfildas, ir padaryta nepriekaištingai.

Gal jau visos išmoko gerai kepti arba negauna "gatavų" receptų, kaip tai daryti? Tokie prašymai "labai tingiu" arba "labai neturiu laiko" ieškoti, "gal jūs galite man surasti/atsiųsti/padaryti" išmuša iš pusiausvyros, o gal temose pakanka informacijos? Kai pradėjau domėtis šia tema ir bandyti pati puošti, perskaičiau visas temas, kokias tik radau, visus puošimo patarimus, tam sunaudojau begalę laiko. O kiek dar laiko atėmė eksperimentai (o pinigų kiek nukeliavo į šiukšlių dėžę). Gražią rožę, kuri man pačiai patiktų, išmokau pasidaryti tik pernai.
Tai mergaitės, kurios pasiryžusios pačios kepti ir puošti - Jūsų noras ir pastangos nenueina veltui. Dirbi ir tobulėji.
Nuotraukų nelabai dedu, nes nupaveiksluoti gražiai nemoku.
Įkeliu ir aš savo.
Elentari tortukai visada nuostabūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 02 vasario 2016 - 09:23
Labai jau gražus pūkuotas Garfildas.
Gal galite išduoti paslaptį, kaip taip gražiai padaryti tuos dzypukus. Koks receptas? Ar tai grietinėlė, ar šlapia beze?
Man taip nepavyksta blush2.gif
Atsakyti