Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cola 777 @ 2015 12 26, 06:23)
Labai grazutis tortas  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū, ir man jis fainas 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Reikia Jūsų patarimu. Noriu daryti tortuką ir puošti ji ryžių tuo papierium (ryžių ar ten kaip kitaip vadinamu😂). Ale neturiu žalio supratimo kaip jį ''priklijuoti ''ant tortuko 😯 Darysiu juodą mišką. Jį visą aptepkite sviestas+cukraus pudra sluoksniu,tada visa apdengsiu mase. Ir tada biski aptepsiu torto viršų sviesto sluoksniu ir ant jo už dėsiu tą popierių😯 Gal galit kuri užvesti ant kelio ar gerai cia ką ruošiuosi daryt?
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal patartumet kokiu kremu reikia puošti tortą ant cukrinės dengimo masės? Daryti visokius piešinukus, taškelius ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2016 01 07, 14:46)
Sveikos mergaitės,  gal patartumet kokiu kremu reikia puošti tortą ant cukrinės dengimo masės? Daryti visokius piešinukus,  taškelius ir pan.?

Manau, dauguma naudoja aisingą.
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2016 01 07, 17:46)
Manau, dauguma naudoja aisingą.

Aš irgi taip įtariu... Ačiū
Atsakyti
aisingas arba beze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 01 05, 21:25)
Labas vakaras. Reikia Jūsų patarimu.  Noriu daryti tortuką ir puošti ji ryžių tuo papierium (ryžių ar ten kaip kitaip vadinamu😂). Ale neturiu žalio supratimo kaip jį ''priklijuoti ''ant tortuko 😯 Darysiu juodą mišką.  Jį visą aptepkite sviestas+cukraus pudra sluoksniu,tada visa apdengsiu mase. Ir tada biski aptepsiu torto  viršų sviesto sluoksniu ir ant jo už dėsiu tą popierių😯  Gal galit kuri užvesti ant kelio ar gerai cia ką ruošiuosi daryt?

viska darau kaip aprasei, tik pati paveiksliuka sutepu plonai sviestiniu kremu ir klijojua ant mases smile.gif
Atsakyti
Merginos, prisikaupė klausimų, padėkit, kas galit.
Planuoju torto viršų aplieti šokoladiniu glajumi ir padėlioti vaisių. Kaip, kuo juos aptepti, kad gražiai atrodytų? Ar yra kokia priemonė? Ir ar sudraugauja ji su šokoladu?
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2016 01 11, 15:10)
Merginos, prisikaupė klausimų, padėkit, kas galit.
Planuoju torto viršų aplieti šokoladiniu glajumi ir padėlioti vaisių. Kaip, kuo juos aptepti, kad gražiai atrodytų? Ar yra kokia priemonė? Ir ar sudraugauja ji su šokoladu?

sudraugauja, viskas ok smile.gif sausus vaisius ir uogas tepkit "dr. oetker tortenguss" prekybcentriuose yra, nebrangi tik greit tirsteja, reik greit suktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 sausio 2016 - 22:11
Sveikos,

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų smile.gif Iki tobulumo dar toli, bet mokausi po biški, daug info radau supermamose, labai šaunu, kad super kepėjos pasidalina ir savo patirtimi, bei patarimais smile.gif

Mano tortukai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

visi kiti: http://s1318.photobu...a...rt=3&page=1

Atsakyti
QUOTE(millada @ 2016 01 14, 14:01)
Sveikos,

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų smile.gif Iki tobulumo dar toli,

Na jau tas pirmas su gerberom tai tikrai tobulas, kur jau čia, gėlės tai išvis, kaip gyvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2016 01 14, 20:58)
Na jau tas pirmas su gerberom tai tikrai tobulas, kur jau čia, gėlės tai išvis, kaip gyvos  bigsmile.gif

Dėkui smile.gif kai kas is nuotraukos ir galvojo, kad gyvos smile.gif) bet ir uztruko visą dieną vien joms padaryti smile.gif dar kai neįgudus, ir vaikutis laksto aplink, labai lėtai viskas darosi smile.gif
tik aukštų aukščiai labai neproporcingi, pagalvojau, tik kai reikejo jau surinkti tortą.. na bet kam dariau labai viskas patiko ir trukumų didelių nematė smile.gif
Atsakyti