Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(maskatukas @ 2015 12 15, 21:09)
Merginos. Ar galima vyniotiniui maskarpone 250 gr su sviesto 180 gr kremui  plakti? Visur randu su grietinele kremus.

galima, tik bus riebu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galit paaiškint, ką reiškia prie vielučių skaičiai? Čia jų ilgis milimetrais ar kas?
http://www.tastyfun....er_category_id=
Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2015 12 15, 21:16)
galima, tik bus riebu smile.gif 4u.gif

Aciu:))). Aisku dar cukraus kokius 100 gr nebus per daug? Myliu kondensuota piena, bet bijau deti.
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2015 12 15, 22:40)
Gal galit paaiškint, ką reiškia prie vielučių skaičiai? Čia jų ilgis milimetrais ar kas?
http://www.tastyfun....er_category_id=

Kuo didesnis skaičius, tuo plonesnė vielutė, 20 yra pakankamai stora, 30 ploniausia
Atsakyti
sveikos dar karteli Galiu dar paklausti? ax.gif o cypciuko mase gal kas bandet daryti su naturaliu medum? nu neradau cia pas save dirbtino ( as ne LT )
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2015 12 18, 22:45)
sveikos dar karteli Galiu dar paklausti?  ax.gif  o cypciuko mase gal kas bandet daryti su naturaliu medum? nu neradau cia pas save dirbtino ( as ne LT )

Taip. Tik jei medus tamsus, masė nebus labai balta.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2015 12 18, 19:55)
Taip. Tik jei medus tamsus, masė nebus labai balta.

supratau. dekui 4u.gif o medaus skonio labai nesijaucia?
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2015 12 19, 00:51)
supratau. dekui  4u.gif  o medaus skonio labai nesijaucia?

Gal kieno labai išlavintas skonis ką nors ir jaučia. Man nesijaučia. Ten viskas saldžiai saldu ir tiek.
Atsakyti
Mielos kepėjos, gal padėsit įspėt? Šiandien teko ragaut super skanų tortą ir jis buvo apdengtas ne ta cukrine gumine mase, o kažkokia tepama mase, gal beze, ji gan standoka, bet valgant jaučiasi toks cukrinis šiurkštumas. Ar tai šlapia beze (bet ji sausa, ne šlapia...) ar kas čia? Man priminė skonį tų senovinių baltų vestuvinių tortų išorinio dekoravimo masę.
Atsakyti
Mano tortukas dukterėčiai, My Little Pony, princesė Selestija.

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif su sventem visas! 4u.gif norejau padekoti visom dar karteli uz patarimus del cypciuko mases! dariau su naturaliu medum ir tikrai labai gerai gavos! mase fainute, minkstute ir ne biskio nesauseja ir netrukineja nu zodziu liuks thumbup.gif dabar dengti tortus masem bus vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 12 19, 21:07)

Mano tortukas dukterėčiai, My Little Pony, princesė Selestija.

Labai grazutis tortas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti