tik po gimtadienių ir šiaip švenčių ir supranti, kiek namie yra nereikalingų daiktų
o visgi jei neišmesit, tai youtubinkit, how to make lily flower
QUOTE(Rukstite @ 2015 12 02, 17:28)
Sveikos darbstuoles turiu klausyma gavau dovanu toki rinkini be aprasymo ir nelabai suprantu kaip ji naudoti kokiu budu tas geles daryti gal jus galetumet man vistai paaiskint http://www.tortumagi...inys-4-vnt.html
https://www.youtube....h?v=HV3ruLYrXLs
Bijūnai- Kalėdoms
Ir dar keli , bijūnai-gėlė didelė, pavyzdžiui
Tokios ir vienos užtenka tortui papuošti
Tuo pačiu pasirodysiu su pyragaičiais
Egzotiniai
Šviesus biskvitas su tonka pupelėmis, egzotinis kuli, juodojo šokolado putėsiai
Tuo pačiu pasirodysiu su pyragaičiais
Egzotiniai
Šviesus biskvitas su tonka pupelėmis, egzotinis kuli, juodojo šokolado putėsiai
Skaičiau daug temų o ir ieškojau atskiros sukurtos, apie konditerinius įrankius ir dažus . Ar yra atskira tema? Neradau gal? Nes manau ne man vienai aktualu kur nusipirkti ir kokius įrankius, maistiniai dažai - ką dažyt geliniais, ka su milteliniais? ar niekam netrūksta tokios temos? Tai tada bent patarkit kur Kaune nusipirkti maistinių dažų
P.S. Net ne tiek dėl dažų, nes jiems yra atskira tema, bet įrankai, konditeriniai maišeliai, vienkartiniai, silikoniniai, antgaliai, pasitartume kur ką labiau apsimoka pirkti, kokius kam naudoti
P.S. Net ne tiek dėl dažų, nes jiems yra atskira tema, bet įrankai, konditeriniai maišeliai, vienkartiniai, silikoniniai, antgaliai, pasitartume kur ką labiau apsimoka pirkti, kokius kam naudoti
QUOTE(likta @ 2015 12 07, 07:52)
Bijūnai- Kalėdoms
Na, pasitaiko juk kažkam "laimė" ir per Kalėdas gimti , atsibodo jau Kalėdinės žvaigždės, kankorėžiai ir t.t. Norim bijūnų ant torto
Gal Kaune kas tokius grožius kuria???
QUOTE(Marija1 @ 2015 12 07, 11:31)
KTU maisto institute 6aukšte yra parduotuvė, ten rasit visko
Fainika ačiū labai labai
Sveikos auksarankes! jusu visu darbai nuostabus! ypac zaviuosi tortukais dengtais masemis as su tokia problemele...gal kas pagelbesit niekaip man neiseina tokios grazios dengimo mases kaip pas jus. esu bandzius kelias mases ir abi jos man vis sutrukineja kad ir kiek kartu bebandziau ir vis tas pats ir nesuprantu ka blogai darau...gal yra kam taip buve? gal jus zinot ka galeciau blogai daryti? gal per daug cukraus pudros? ir tada ji jau per sausa gaunas ir trukineja? nors bandziau ir su maziau cukraus pudros, bet vistiek tas pat tai gal dar maziau reik. na nzn jau rankos nusviro pagalvojau pabandysiu jum parasyti gal kokiu patarimu duosit arba isduokit paslaptele koki recepta jus naudojat masems gal as kokius blogus turiu, bet ne greiciausiai man kazkas nesigauna
cika69-matyt truksta dregmes..as irgi darausi pagal cypsiuka, tik jau ismokau pasikoreguot kaip man reikia, jei is vakaro darau tai 60 ml vandens jei iskart dengiu(dazniausia) 40 ml, kai mase kociojat gal daug krakmolo barstot? as tai kazkaip jauciu mase...pabandykit pagal savo recepta tik siek tiek mazinant krakmolo kieki..jis visada labai daug itakos turi, as anksciau dedavau kupinus saukstus, dabar nubrauktus..pabandykit nedadet cukraus pudros..na cia reikia matyt susidraugaut su kazkuria..tiesiog gal pabandykit kita varianta mases pacios, receptu nemazai, as kocioju tokia skystoka, nes barstant krakmolu ji man ima kieteti..gal jus per tvirta padarot ir paskui tiesiog barstant krakmolu jums ji issauseja
Mano keli idomesni kad netusciom rankom
daugiau netilpo ))
Mano keli idomesni kad netusciom rankom
daugiau netilpo ))
Fainika, Juodaake Labai dailus tortai
Gal parekomenduosit, uzrodysit, kur neriniu mase perkat?
Gal parekomenduosit, uzrodysit, kur neriniu mase perkat?