Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tik po gimtadienių ir šiaip švenčių ir supranti, kiek namie yra nereikalingų daiktų irnesakyk.gif

o visgi jei neišmesit, tai youtubinkit, how to make lily flower
Atsakyti
QUOTE(Rukstite @ 2015 12 02, 17:28)
Sveikos darbstuoles turiu klausyma smile.gif gavau dovanu toki rinkini be aprasymo ir nelabai suprantu kaip ji naudoti sad.gif kokiu budu tas geles daryti gal jus galetumet man vistai paaiskint blush2.gif            http://www.tortumagi...inys-4-vnt.html

https://www.youtube....h?v=HV3ruLYrXLs
Atsakyti
Gal kuri KAUNE gaminate gėles iš cukraus masės pardavimui? Reikėtų bijūnų keleto žiedų Kalėdoms mano tortuko papuošimui... Jaučiu, kad nespėsiu pati išmokt ir pasidaryt iki to laiko sad.gif
Atsakyti
Bijūnai- Kalėdoms blink.gif
Ir dar keli bigsmile.gif , bijūnai-gėlė didelė, pavyzdžiui

user posted image

Tokios ir vienos užtenka tortui papuošti

Tuo pačiu pasirodysiu su pyragaičiais

Egzotiniai

user posted image

Šviesus biskvitas su tonka pupelėmis, egzotinis kuli, juodojo šokolado putėsiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 07 gruodžio 2015 - 07:08
Skaičiau daug temų o ir ieškojau atskiros sukurtos, apie konditerinius įrankius ir dažus wub.gif . Ar yra atskira tema? Neradau gal? Nes manau ne man vienai aktualu kur nusipirkti ir kokius įrankius, maistiniai dažai - ką dažyt geliniais, ka su milteliniais? ar niekam netrūksta tokios temos? Tai tada bent patarkit kur Kaune nusipirkti maistinių dažų 4u.gif
P.S. Net ne tiek dėl dažų, nes jiems yra atskira tema, bet įrankai, konditeriniai maišeliai, vienkartiniai, silikoniniai, antgaliai, pasitartume kur ką labiau apsimoka pirkti, kokius kam naudoti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 07 gruodžio 2015 - 10:34
QUOTE(likta @ 2015 12 07, 07:52)
Bijūnai- Kalėdoms  blink.gif
Ir dar keli  bigsmile.gif , bijūnai-gėlė didelė, pavyzdžiui

user posted image

Tokios ir vienos užtenka tortui papuošti

Na, pasitaiko juk kažkam "laimė" ir per Kalėdas gimti biggrin.gif , atsibodo jau Kalėdinės žvaigždės, kankorėžiai ir t.t. Norim bijūnų ant torto ax.gif
Gal Kaune kas tokius grožius kuria???
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2015 12 07, 11:31)

KTU maisto institute 6aukšte yra parduotuvė, ten rasit visko mirksiukas.gif
Atsakyti
Fainika ačiū labai labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes! smile.gif jusu visu darbai nuostabus! ypac zaviuosi tortukais dengtais masemis wub.gif as su tokia problemele...gal kas pagelbesit ax.gif niekaip man neiseina tokios grazios dengimo mases kaip pas jus. esu bandzius kelias mases ir abi jos man vis sutrukineja verysad.gif kad ir kiek kartu bebandziau ir vis tas pats ir nesuprantu ka blogai darau...gal yra kam taip buve? gal jus zinot ka galeciau blogai daryti? gal per daug cukraus pudros? ir tada ji jau per sausa gaunas ir trukineja? nors bandziau ir su maziau cukraus pudros, bet vistiek tas pat tai gal dar maziau reik. na nzn jau rankos nusviro pagalvojau pabandysiu jum parasyti gal kokiu patarimu duosit blush2.gif arba isduokit paslaptele koki recepta jus naudojat masems gal as kokius blogus turiu, bet ne greiciausiai man kazkas nesigauna doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2015 12 10, 00:44)

kai nepasakote pagal kokį receptą darote masę, tai ir negalime pasakyti kur yra klaida wink.gif

masę gaminuos pagal cipciuko dengimo masės receptą...

------------------------
kad netusčiai 4u.gif

raffaello, 2,5kg dengimo masė mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 10 gruodžio 2015 - 11:45
cika69-matyt truksta dregmes..as irgi darausi pagal cypsiuka, tik jau ismokau pasikoreguot kaip man reikia, jei is vakaro darau tai 60 ml vandens jei iskart dengiu(dazniausia) 40 ml, kai mase kociojat gal daug krakmolo barstot? as tai kazkaip jauciu mase...pabandykit pagal savo recepta tik siek tiek mazinant krakmolo kieki..jis visada labai daug itakos turi, as anksciau dedavau kupinus saukstus, dabar nubrauktus..pabandykit nedadet cukraus pudros..na cia reikia matyt susidraugaut su kazkuria..tiesiog gal pabandykit kita varianta mases pacios, receptu nemazai, as kocioju tokia skystoka, nes barstant krakmolu ji man ima kieteti..gal jus per tvirta padarot ir paskui tiesiog barstant krakmolu jums ji issauseja g.gif

Mano keli idomesni kad netusciom rankom smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
daugiau netilpo smile.gif))
Atsakyti
Fainika, Juodaake bigsmile.gif wub.gif Labai dailus tortai wub.gif

Gal parekomenduosit, uzrodysit, kur neriniu mase perkat?
Atsakyti