Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 11 05, 16:21)
Gal kas esate pirkęs vilnonių paltų iš yoox'o? Kokias firmas rekomenduotumėte arba ne? 4u.gif Nes net su sudėtim 80% vilnos ir 20% kita audinio kokybė gali labai skirtis...

Dondup firmos turiu vilnonį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 11 05, 15:21)
Gal kas esate pirkęs vilnonių paltų iš yoox'o? Kokias firmas rekomenduotumėte arba ne? 4u.gif Nes net su sudėtim 80% vilnos ir 20% kita audinio kokybė gali labai skirtis...

Daug turiu vilnoniu is Yoox. Jei geru firmu, tai ir bus kokybiski mirksiukas.gif Dar turiu bent man anksciau negirdetu italu firmeliu (Gianluca Cappanollo, Aspesi, Tonello) vilnonius paltus, tai man jie fainesni ir uz tuos ''brandinius'' biggrin.gif Tobulai pasiuti, ismodeliuoti ir medziagos kokios... wub.gif
Atsakyti
Aciu uz rekomendacijas smile.gif
Bandysiu rinktis ir nuolaidu kodu laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 05, 19:37)
Dondup firmos turiu vilnonį  thumbup.gif

38 dydi nesiojanciai 42 IT dydis tiktu palto ?
Papildyta:
ar kokio dydzio reiktu ? smile.gif
Atsakyti
Pakomentuosiu MALIPARMI ankle boots http://www.yoox.com/...p...U&sizeId=15 su 26.3cm peda man jie idealiai, emiau 41d, dar vietos biski lieka priekyje, bet ner dideli, netiktu auksta kelti turinciom, mano peda vidutine, tai jau ir pranesiojus, vistiek dar sunkoka imaut, bet siaip labai patogus, zodziu labai vykes pirkinys, pirkau is USA uz 26$, eurais gavosi 43 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 11 06, 21:36)
38 dydi nesiojanciai 42 IT dydis tiktu palto ?
Papildyta:
ar kokio dydzio reiktu ?  smile.gif

taip, 42 atitinka 38 dydį. tokį ir pirkau. Šiaip nešioju 36-38 dydį, tai paltukas atitinka daugiau 38 dydį
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 20, 18:47)
taip, 42 atitinka 38 dydį. tokį ir pirkau. Šiaip nešioju 36-38 dydį, tai paltukas atitinka daugiau 38 dydį

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na žinokit merginos, aš esu pakraupus - gavau pirmą savo siuntinį iš YOOX. Siunčiausi 6 sukneles (Michael Kors, Marc Jacobs ir pan.) - gavau viską suverstą dėžėje į vieną krūvą, jovalas kažkoks, jokių pakuočių, net į maišelį neįdėta. Nesuprantu kaip jie pardavinėja sukneles po 200 eur ir negali 5 ct maišelio parūpinti? Ačiū dievui nebuvo sugadintas nė vienas rūbas. Bet viena suknelė buvo be jokių etikečių, o jie visur rašo kad be pakuotės ir be etikečių nepriima atgal. Planavau kad pasiliksiu sau kelias suknias, o kitas grąžinsiu. Tai kaip man dabar tą suknią gražint? Baisiausia, kad nesulaukus pirmo siuntinio, jau užsisakiau ir antrą doh.gif neįsivaizduoju ką ten rasiu.

Atsakyti
QUOTE(kennu @ 2015 11 21, 13:12)
Na žinokit merginos, aš esu pakraupus - gavau pirmą savo siuntinį iš YOOX. Siunčiausi 6 sukneles (Michael Kors, Marc Jacobs ir pan.) - gavau viską suverstą dėžėje į vieną krūvą, jovalas kažkoks, jokių pakuočių, net į maišelį neįdėta. Nesuprantu kaip jie pardavinėja sukneles po 200 eur ir negali 5 ct maišelio parūpinti? Ačiū dievui nebuvo sugadintas nė vienas rūbas. Bet viena suknelė buvo be jokių etikečių, o jie visur rašo kad be pakuotės ir be etikečių nepriima atgal. Planavau kad pasiliksiu sau kelias suknias, o kitas grąžinsiu. Tai kaip man dabar tą suknią gražint? Baisiausia, kad nesulaukus pirmo siuntinio, jau užsisakiau ir antrą doh.gif  neįsivaizduoju ką ten rasiu.

Pakuociu firminiu Jus turit omeny? Nes kiek pirkau sukniu/megztuku/palaidiniu,visos paprastuose maisiukuose bet graziai su kartonu sudelioti+visada,visi su etiketem. g.gif Reiketu rasyti manau jiems pretenzija,del sukneles be etikeciu. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti tu, kurios buvo susidurusios su grazinimais- kaip greitai jie perveda pinigelius atgal i saskaita nuo to laiko, kai siuntinukas yra jiems pristatytas?
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 12 01, 14:01)
Merginos, norejau paklausti tu, kurios buvo susidurusios su grazinimais- kaip greitai jie perveda pinigelius atgal i saskaita nuo to laiko, kai siuntinukas yra jiems pristatytas?

Tiksliai neprisimenu, bet gana greitai, per kelias dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 12 01, 16:45)
Tiksliai neprisimenu, bet gana greitai, per kelias dienas  g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti