Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Amabel @ 2015 09 14, 15:11)
Vistik melavo kad mažinti, idealiai atitinka  thumbup.gif . O jau patogumas  bigsmile.gif , vidus kažkoks ortopedinis  biggrin.gif , pėda kaip pūkuose guli biggrin.gif

O koki dydi nesiojate ar paprastai perkate is USA? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
gal susidurete su Ash avalyne atitinka dydi? didinti ?
Atsakyti
O kaip gauti yoox nuolaudu koduka, nes ziuriu kai kurios tarpininkes istisai turi tarkim 10 % kodukus, kitos ne, gal i pasta jie atsiuncia kokius asmeninius g.gif

Papildyta:
Ir gal kuri galite pasakyti ka nors apie UNANYME DE GEORGES RECH firmos rankines?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 09 16, 22:54)
O koki dydi nesiojate ar paprastai perkate is USA? ax.gif  4u.gif

39 ax.gif Yoox'e 9 perku visada
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 09 18, 15:24)
O kaip gauti yoox nuolaudu koduka, nes ziuriu kai kurios tarpininkes istisai turi tarkim 10 % kodukus, kitos ne, gal i pasta jie atsiuncia kokius asmeninius  g.gif

Papildyta:
Ir gal kuri galite pasakyti ka nors apie  UNANYME DE GEORGES RECH firmos rankines?

kad ten visos geros, aš turiu, tvirta oda, man atrodo svarbiau koks modelis, gražus ar nelabai..
Atsakyti
Laba, pirmą kartą pirksiu iš Eur puslapio, gal naujiems klientams duoda kokį koduką ? Ar gal šiuo metu yra koks veikiantis kodas?
Rasti kodai mano prekėms neveikia: TAKE15; FRIENDS; LDFGSFUY

JUST CAVALLI 38 dydis atitinka XS? Ar reikia 40?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 19 rugsėjo 2015 - 21:23
QUOTE(Dziugaa @ 2015 09 19, 21:15)
Laba, pirmą kartą pirksiu iš Eur puslapio, gal naujiems klientams duoda kokį koduką ? Ar gal šiuo metu yra koks veikiantis kodas?
Rasti kodai mano prekėms neveikia: TAKE15; FRIENDS; LDFGSFUY

JUST CAVALLI 38 dydis atitinka XS? Ar reikia 40?

Yoox buna duoda kodukus arba viskam arba naujom prekem arba sale. Tai matyt Jusu preke neieina i tam tikra koduko sriti. Nes siuo metu yra 25% off is tam tikro skyrelio. Matosi pirmam psl. Cavalli xs grynas xs,s neitilps. Aisku dar nuo rubo priklauso,bet S nesiodama visada imu 40IT (butinai ziureti ar ten tikrai IT)
Atsakyti
Labai ačiū Cocainna 4u.gif ir kad paminėjote dėl dydžių, einu žiūrėti.
Atsakyti
Gal kuri gai pakometuot FABRIZIO CHINI batukudydzius. Pati nesioju 39, imu is yooxo 9?Galkuri turit sios firmos?
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2015 09 20, 12:04)
Gal kuri gai pakometuot FABRIZIO CHINI batukudydzius. Pati nesioju 39, imu is yooxo 9?Galkuri turit sios firmos?

Turiu 39 dydzio aulinukus. Aviu dazniausiai 38,5 batus, sie man tiko. Tik as pirkau eu puslapyje tai del jav nurodyto dydzio nepakomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2015 09 20, 12:04)

Man atitiko (pirkau europiniam).
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2015 09 20, 08:37)
Labai ačiū Cocainna 4u.gif ir kad paminėjote dėl dydžių, einu žiūrėti.

4u.gif

QUOTE(edre @ 2015 09 20, 11:04)

Su 24cm peda turiu 37 europini,pirkau is eu todel del usa nepakomentuosiu.
Atsakyti