Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Dziugaa @ 2016 05 23, 20:51)
Laba,
ar CLEARANCE skyrelio kainos dar gali pamažėti, ar jos galutinės ir neverta stebėti?
Kiek pavyko pastebėti SALE skyriaus kainos keičiasi.

Jos nebemazeja bet buna kai imeta papildoma koda taikoma ir clearance tada aisku minusuojasi ir kaina mazeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 24, 10:02)
Jos nebemazeja bet buna kai imeta papildoma koda taikoma ir clearance tada aisku minusuojasi ir kaina mazeja 4u.gif

Ačiū Cocainna 4u.gif
Atsakyti
Ieškau norinčių pasidalinti siuntimą :4u:Taip pat gal kuri koduką turite blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upyte12: 24 gegužės 2016 - 12:37
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 24, 09:02)

Sale skyreliui taip, bet clearance dazniausia papildomi kodai negalioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 24 gegužės 2016 - 14:02
Gal kuri turite galiojantį koduką? blush2.gif
Atsakyti
As irgi noriukokio koduko galiojancio.. Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, nesu nė karto sakiusi iš šios svetainės, bet iš kitų panašių.Tai labiausiai mane nuvildavo kokybė. Įdomūs būtų jūsų atsiliepimai kokybės atžvilgiu iš yoox smile.gif Šiaip nusižiūrėjusi esu keletą rankinių ir batai atrodo dailūs garsių firmų tenais.
Atsakyti
QUOTE(egliu @ 2016 06 06, 11:05)
sveikutės, nesu nė karto sakiusi iš šios svetainės, bet iš kitų panašių.Tai labiausiai mane nuvildavo kokybė. Įdomūs būtų jūsų atsiliepimai kokybės atžvilgiu iš yoox  smile.gif Šiaip nusižiūrėjusi esu keletą rankinių ir batai atrodo dailūs garsių firmų tenais.

Yoox gi ne prekinis ženklas, o įvairių brandų išparduotuvė.
Atsakyti
Merginos, o kaip Fabi batu dydziai, atitinka?
Atsakyti
QUOTE(bimbamm @ 2016 06 09, 13:28)
Merginos, o kaip Fabi batu dydziai, atitinka?

Siaip esu ziauri myletoja sio brando. Bet su dydziais mistika. Turiu pusilgius odinius batus,su 24cm 7dydi,panesojus sezona norisi mazesniu,turiu aukstskulnius 7 dydis mazi(pardavyneju juos),turiu ir platformas irgi 7 kaip tik. Kitus siunciausi baciukus tai 7 dideli buvo net klapsejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 09 birželio 2016 - 14:28
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 09, 16:27)
Siaip esu ziauri myletoja sio brando. Bet su dydziais mistika. Turiu pusilgius odinius batus,su 24cm 7dydi,panesojus sezona norisi mazesniu,turiu aukstskulnius 7 dydis mazi(pardavyneju juos),turiu ir platformas irgi 7 kaip tik. Kitus siunciausi baciukus tai 7 dideli buvo net klapsejo doh.gif

mano peda 24,3 cm. ir pasiemiau situ 7 dydi, na lieka tik sulaukti ir tiketis, kad tiks, nes tik pamaciau ir viska, reikia wub.gif
O kaip jie nesiojasi, gera kokybe? nesu turejusi dar sio brando...

http://www.yoox.com/...s...SD&sizeId=5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbamm: 09 birželio 2016 - 19:11
QUOTE(bimbamm @ 2016 06 09, 19:10)
mano peda 24,3 cm. ir pasiemiau situ 7 dydi, na lieka tik sulaukti ir tiketis, kad tiks, nes tik pamaciau ir viska, reikia  wub.gif
O kaip jie nesiojasi, gera kokybe? nesu turejusi dar sio brando...
http://www.yoox.com/...s...SD&sizeId=5

Labai grazus mirksiukas.gif
Tikiuosi,kad tiks nes man su 24cm netiko 7 dydis..
Oda labai kokybiska,siaip visi kokius turejau nesunesiojami wink.gif
Atsakyti