Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 15, 02:11)
Bandykit per yoox app'są pirkti, ten dažnai būna nemokamas siuntimas.

Laba, labai ačiū 4u.gif Šį kartą neduoda, tikriausiai limitas išnaudotas (kelis kartus su nemokamu per app'ą pirkau). Dar pabandysiu naują acount'ą susikurti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 15 gegužės 2016 - 09:37
QUOTE(Dziugaa @ 2016 05 15, 10:36)
Laba, labai ačiū  4u.gif  Šį kartą neduoda, tikriausiai limitas išnaudotas (kelis kartus su nemokamu per app'ą pirkau). Dar pabandysiu naują acount'ą susikurti.

Man reik vyrui batu patikrinau tai ir per apps'a duoda tik mokama 20eur siuntima doh.gif nemokamas taikomas tik perkant preke be nuolaidos...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 05 15, 10:54)
Man reik vyrui batu patikrinau tai ir per apps'a duoda tik mokama 20eur siuntima  doh.gif  nemokamas taikomas tik perkant preke be nuolaidos...

Man taip pat 20 e, ir su nauju accountu tas pats. Per UK 4.5 gbp.
Atsakyti
Ieskau norinciu pasidalinti siuntima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2016 05 15, 13:16)
Ieskau norinciu pasidalinti siuntima  4u.gif

Koks miestas? Gal surinksime 200 e, butų nemokamas
Atsakyti
Uz kokias sumas planuojate pirkti? Mano 42€
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 05 09, 19:00)
Tai ka, reiks lekt i Kauna batu pratempt? biggrin.gif paskutini karta i Panorama nesiau, tai snipstas gavos, tik pinigus nulupo ir vsio doh.gif o kazi sevcenkos g. kur rusy yra taisykla-pratempineja?  g.gif iki siol tik profilaktikai nesdavau,tai neatkreipiau demesio  rolleyes.gif nors kazi ar ka padarys,jei nelenda peda? sad.gif paimu kasdien as juos,paziuriu,pagailiu, padusauju  wub.gif  biggrin.gif reiks artimiausiom dienom kazkur nunest,nes idejau pardaviman nervams suemus, nu bet gaaaaila  ax.gif

pratempineja Sevcenkos gatvej drinks_cheers.gif nesiau Premiatas storos odos pratempti - pratempe. Dabar nunesiau lakuotos odos batelius pratempti, irgi uztikrino, kad gali, viskas ok. Nors truputi neramu ar nesusibanguos oda, bet surizikavau ax.gif ryt tureciau pasiimti, parasysiu kaip pavyko 4u.gif
Atsakyti
Gal is Vilniaus kas zadat pirkti? Gal gaima butu pasidalinti siuntimo mokesti g.gif
Atsakyti
As jungciauai prie vilnieciu jei apsiimtu persiust kas nors per pastomata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2016 05 15, 20:06)
As jungciauai prie vilnieciu jei apsiimtu persiust kas nors per pastomata smile.gif

Aš iš Vilniaus, taip pat norėčiau jungtis
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2016 05 15, 20:06)

Nebesikooperuoju smile.gif
Atsakyti
Laba,
ar CLEARANCE skyrelio kainos dar gali pamažėti, ar jos galutinės ir neverta stebėti?
Kiek pavyko pastebėti SALE skyriaus kainos keičiasi.
Atsakyti