Premiata auliniai batai atitinka dydžius? Jei pusinis dydis, tai imt mažesnį ar didesnį?
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 12, 12:35)
Premiata auliniai batai atitinka dydžius? Jei pusinis dydis, tai imt mažesnį ar didesnį?
Man pasirodė didinti, rekomenduočiau imti mažesnį
QUOTE(Asese @ 2016 04 12, 12:55)
Man pasirodė didinti, rekomenduočiau imti mažesnį
Ačiū
Sakykit iš kur gaunat tuos kodukus, kaip dažnai pats yooks padaro nuolaidas? Ir tarkim jei į wishlistą isimečiau su nuolaidą, jos nebėra, ar dar sulauksiu kiek klausimų
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 12, 11:35)
Dvejus turiu tai atitinka tik tik, mazesniu jau nenoreciau.
QUOTE(Lemtinga @ 2016 04 12, 17:03)
Sakykit iš kur gaunat tuos kodukus, kaip dažnai pats yooks padaro nuolaidas? Ir tarkim jei į wishlistą isimečiau su nuolaidą, jos nebėra, ar dar sulauksiu kiek klausimų
Man buvo per gimtadienį kodą atsiuntę, kuris atseit turėjo galioti 7 dienas, bet man ir po mėnesio suveikė (tiesa, tik tada, kai nebuvo akcijų-atrakcijų). O su paskutine siunta gavau 3 nuolaidų kodus. Vienas turėtų veikti app'se, kitas - perkant dvi prekes, o trečias - perkant už didesnę sumą nei 350 eur. Žodžiu, išbandžiau tą su app'su, bet neveikia jis man
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 04 12, 17:34)
Dvejus turiu tai atitinka tik tik, mazesniu jau nenoreciau.
Ačiū Vadinasi, taisyklės nėra. Nuo modelio priklauso
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 12, 16:51)
Man buvo per gimtadienį kodą atsiuntę, kuris atseit turėjo galioti 7 dienas, bet man ir po mėnesio suveikė (tiesa, tik tada, kai nebuvo akcijų-atrakcijų). O su paskutine siunta gavau 3 nuolaidų kodus. Vienas turėtų veikti app'se, kitas - perkant dvi prekes, o trečias - perkant už didesnę sumą nei 350 eur. Žodžiu, išbandžiau tą su app'su, bet neveikia jis man
As irgi gavau ta kortele su 3 kodais, man veikia, bet ne viskam nuolaida taiko
Del Premiata tai tikrai nuo modelio priklauso. Turiu kazkiek poru, tai vieni atitinka, kiti didinti puse dydzio
Merginos, o Moma absoliuciai visi didinti? ar jei prie batu neraso, jog fits large, bus normalus ?
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 13, 15:21)
Merginos, o Moma absoliuciai visi didinti? ar jei prie batu neraso, jog fits large, bus normalus ?
Daznai didinti, bet ne visada. As su 40 dydziu kelis Moma pirkau 39 ir tiko idealiai, bet pora kartu 39 buvo mazoki
QUOTE(VVaiva @ 2016 04 13, 19:16)
Daznai didinti, bet ne visada. As su 40 dydziu kelis Moma pirkau 39 ir tiko idealiai, bet pora kartu 39 buvo mazoki
Jauciu einu pirkti tokia kaina, gal neiskrisiu
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 13, 18:26)
Jauciu einu pirkti tokia kaina, gal neiskrisiu
kuriuos ?