Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

Premiata auliniai batai atitinka dydžius? Jei pusinis dydis, tai imt mažesnį ar didesnį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 12, 12:35)
Premiata auliniai batai atitinka dydžius? Jei pusinis dydis, tai imt mažesnį ar didesnį? g.gif

Man pasirodė didinti, rekomenduočiau imti mažesnį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2016 04 12, 12:55)
Man pasirodė didinti, rekomenduočiau imti mažesnį  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit koki nuolaidu koduka, kurio nezadat panaudot? blush2.gif
Ech.. kaip man jo reiktu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit iš kur gaunat tuos kodukus, kaip dažnai pats yooks padaro nuolaidas? Ir tarkim jei į wishlistą isimečiau su nuolaidą, jos nebėra, ar dar sulauksiu doh.gif lotuliukas.gif kiek klausimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 12, 11:35)

Dvejus turiu tai atitinka tik tik, mazesniu jau nenoreciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemtinga @ 2016 04 12, 17:03)
Sakykit iš kur gaunat tuos kodukus, kaip dažnai pats yooks padaro nuolaidas? Ir tarkim jei į wishlistą isimečiau su nuolaidą, jos nebėra, ar dar sulauksiu  doh.gif  lotuliukas.gif kiek klausimų biggrin.gif

Man buvo per gimtadienį kodą atsiuntę, kuris atseit turėjo galioti 7 dienas, bet man ir po mėnesio suveikė (tiesa, tik tada, kai nebuvo akcijų-atrakcijų). O su paskutine siunta gavau 3 nuolaidų kodus. Vienas turėtų veikti app'se, kitas - perkant dvi prekes, o trečias - perkant už didesnę sumą nei 350 eur. Žodžiu, išbandžiau tą su app'su, bet neveikia jis man g.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 04 12, 17:34)
Dvejus turiu tai atitinka tik tik, mazesniu jau nenoreciau. 4u.gif

Ačiū 4u.gif Vadinasi, taisyklės nėra. Nuo modelio priklauso unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 12 balandžio 2016 - 16:52
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 12, 16:51)
Man buvo per gimtadienį kodą atsiuntę, kuris atseit turėjo galioti 7 dienas, bet man ir po mėnesio suveikė (tiesa, tik tada, kai nebuvo akcijų-atrakcijų). O su paskutine siunta gavau 3 nuolaidų kodus. Vienas turėtų veikti app'se, kitas - perkant dvi prekes, o trečias - perkant už didesnę sumą nei 350 eur. Žodžiu, išbandžiau tą su app'su, bet neveikia jis man g.gif

As irgi gavau ta kortele su 3 kodais, man veikia, bet ne viskam nuolaida taiko mirksiukas.gif

Del Premiata tai tikrai nuo modelio priklauso. Turiu kazkiek poru, tai vieni atitinka, kiti didinti puse dydzio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 balandžio 2016 - 19:12
Merginos, o Moma absoliuciai visi didinti? ar jei prie batu neraso, jog fits large, bus normalus ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 13, 15:21)
Merginos, o Moma absoliuciai visi didinti? ar jei prie batu neraso, jog fits large, bus normalus ? smile.gif  4u.gif

Daznai didinti, bet ne visada. As su 40 dydziu kelis Moma pirkau 39 ir tiko idealiai, bet pora kartu 39 buvo mazoki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2016 04 13, 19:16)
Daznai didinti, bet ne visada. As su 40 dydziu kelis Moma pirkau 39 ir tiko idealiai, bet pora kartu 39 buvo mazoki  mirksiukas.gif

Jauciu einu pirkti tokia kaina, gal neiskrisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 13, 18:26)
Jauciu einu pirkti tokia kaina, gal neiskrisiu biggrin.gif

kuriuos ? smile.gif
Atsakyti