QUOTE(Lin1 @ 2016 04 06, 22:09)
gal kuri perkanti vilniete mane galetu prijungti prie yoox
Siuo metu freeshippas tiesiai i namus
Mergaites, norejau paklausti, jeigu nusipirkau preke kai buvo free shipas, man preke netiko ir jau nera free shipo. Kaip skaiciuoja grazinima tada jie?
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 04 07, 13:04)
Mergaites, norejau paklausti, jeigu nusipirkau preke kai buvo free shipas, man preke netiko ir jau nera free shipo. Kaip skaiciuoja grazinima tada jie?
Kad prekes grazinimas nemokamas
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 07, 12:20)
Aciu ssimonyte.
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 04 07, 12:04)
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 07, 12:20)
Ir net kai būna mokamas, jie grąžina ir už siuntimą
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 07, 07:10)
Siuo metu freeshippas tiesiai i namus
as niekad nepirkus jei kuri pirktumete prijunkite ir mane, buciau skolinga sokolada
QUOTE(Lin1 @ 2016 04 07, 13:42)
as niekad nepirkus jei kuri pirktumete prijunkite ir mane, buciau skolinga sokolada
As tempiu iki paskutines dienos,vis neapsisprendziu pirkti,ar ne... Jei ka,parasysiu Jums
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 07, 14:49)
As tempiu iki paskutines dienos,vis neapsisprendziu pirkti,ar ne... Jei ka,parasysiu Jums
gerai
Merginos, pirkti galima tik per lietuvišką nuorodą, ar siunčia ir iš Anglijos tarkim? Asortimentas skiriasi? Muitų nėra? Dėkui
QUOTE(Lemtinga @ 2016 04 08, 16:07)
Merginos, pirkti galima tik per lietuvišką nuorodą, ar siunčia ir iš Anglijos tarkim? Asortimentas skiriasi? Muitų nėra? Dėkui
Muitu nera. Apie UK adresa pasakyt negaliu, bet jei gyvenat LT patogiausia uzsakyti i namus. Atveza i namus ir grazinima jei reikia paima is namu free. Siuntimas 10e arba daznai buna akcija free
Mergaites , gal kartais kuri turite koduka ir nenaudojat? Gal perleist galetumet?