Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

gal kuri perkanti vilniete mane galetu prijungti prie yoox 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 04 06, 22:09)
gal kuri perkanti  vilniete  mane galetu prijungti prie yoox  4u.gif

Siuo metu freeshippas tiesiai i namus 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau paklausti, jeigu nusipirkau preke kai buvo free shipas, man preke netiko ir jau nera free shipo. Kaip skaiciuoja grazinima tada jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 04 07, 13:04)
Mergaites, norejau paklausti, jeigu nusipirkau preke kai buvo free shipas, man preke netiko ir jau nera free shipo. Kaip skaiciuoja grazinima tada jie? g.gif

Kad prekes grazinimas nemokamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 07, 12:20)
Kad prekes grazinimas nemokamas  g.gif

Aciu ssimonyte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 04 07, 12:04)

QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 07, 12:20)
Kad prekes grazinimas nemokamas  g.gif

Ir net kai būna mokamas, jie grąžina ir už siuntimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 07, 07:10)
Siuo metu freeshippas tiesiai i namus 4u.gif

as niekad nepirkus jei kuri pirktumete prijunkite ir mane, buciau skolinga sokolada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 04 07, 13:42)
as niekad nepirkus  jei kuri pirktumete  prijunkite ir mane, buciau skolinga sokolada  smile.gif

As tempiu iki paskutines dienos,vis neapsisprendziu pirkti,ar ne... Jei ka,parasysiu Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 07, 14:49)
As tempiu iki paskutines dienos,vis neapsisprendziu pirkti,ar ne... Jei ka,parasysiu Jums mirksiukas.gif

gerai smile.gif
Atsakyti
Merginos, pirkti galima tik per lietuvišką nuorodą, ar siunčia ir iš Anglijos tarkim? Asortimentas skiriasi? Muitų nėra? Dėkui 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemtinga @ 2016 04 08, 16:07)
Merginos, pirkti galima tik per lietuvišką nuorodą, ar siunčia ir iš Anglijos tarkim? Asortimentas skiriasi? Muitų nėra? Dėkui  4u.gif  blush2.gif

Muitu nera. Apie UK adresa pasakyt negaliu, bet jei gyvenat LT patogiausia uzsakyti i namus. Atveza i namus ir grazinima jei reikia paima is namu free. Siuntimas 10e arba daznai buna akcija free
Atsakyti
Mergaites , gal kartais kuri turite koduka ir nenaudojat? Gal perleist galetumet? blush2.gif
Atsakyti