Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Cocainna @ 2016 04 01, 12:15)
Padarys grazinima tom paciom salygom kai pirkote

grazinima tai taip, uz kiek pirkau- tiek grazins, o keitima? manot tom paciom salygom? butu gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2016 04 01, 12:20)
grazinima tai taip, uz kiek pirkau- tiek grazins, o keitima? manot tom paciom salygom? butu gerai  biggrin.gif

Tom pačiom, tikrai. Aš irgi keičiau. Tik svarbu, kad būtų norimas dydis.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 04 01, 12:27)
Tom pačiom, tikrai. Aš irgi keičiau. Tik svarbu, kad būtų norimas dydis.

Valio biggrin.gif Aciu, merginos uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2016 04 01, 11:20)
grazinima tai taip, uz kiek pirkau- tiek grazins, o keitima? manot tom paciom salygom? butu gerai  biggrin.gif

Tikrai,tikrai mirksiukas.gif is patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2016 04 01, 10:47)
Mergaites, gal kas turejo panasu atveji ir galetu pakomentuoti- pirkau pora daiktu, kai taike 20% nuolaida ir nemokama siuntima. Siandien gavau, ir pamaciau kad prasoviau su dydziu, reiketu pasikeisti i mazesni. Ar jie issiustu man kita dydi tom paciom salygom, kaip pirkau saviski- su nuolaida ir nemokamu siuntimu, ar pilna kaina (dabar jau tinklapyje nuolaidos nebeliko), kaip manot  g.gif

Kartu palieku atsiliepima del Spaziomoda batu - jie mazinti geru didziu  unsure.gif Su 36.5 nusipirkau 37- sutilpti be sansu  g.gif Bet kokybe gera, grazus.

parodykit gal kas nores nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 04 01, 13:10)
parodykit gal kas  nores nupirkti  smile.gif

Tai tada jai už tą pačią kainą neatsiųs tinkamo dydžio smile.gif
Atsakyti
Jei perki 3 prekes, nemokamas siuntimas dabar.
Atsakyti
Sveiki,

pirkau batus ir netiko dyydis. Gal kas norėtų? Arba grąžinsiu rytoj:

http://www.yoox.com/...s...8QI&sizeId= 40 d. juodi. 42 Eur.

http://www.yoox.com/...em#sts=orders80 40d. juodi, lakine oda. TOBULI, tik per dideli man, tikejausi, kad vos mazinti bus smile.gif Dydi atitinka. 49Eur.

Kaunas.
Atsakyti
Ką gero/blogo galėtumėt pasakyti apie Piampiani firmos batus? Kaip su dydžiais? Ar tinkami siaurai pėdai? 4u.gif
Atsakyti
kokybiški. Mano pėda siauria/ vidutinė. Jei dydis atitiktų, tikrai būtų patogūs.
Atsakyti
Tik spėk užsisakyt, ir padaro nemokamą siuntimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2016 04 03, 15:07)
Ką gero/blogo galėtumėt pasakyti apie Piampiani firmos batus?  Kaip su dydžiais? Ar tinkami siaurai pėdai?  4u.gif

Odyte minksta,kokybiska,yra isskirtiniu modeliu. Su 24cm 37dydis. 4u.gif
Atsakyti