Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(ssimonyte @ 2016 03 15, 20:37)
USA dabar yra free ship'as wink.gif sian kaiptik Strategia batukus pavasariui paemiau uz labai nedaug smile.gif paprasti, bet neprasti smile.gif http://www.yoox.com/...d...H&sizeId=13 ir dar dauuug ko noriu tokiom gerom kainom  doh.gif

Ssimonyte, labai kokybiski strategia batai, turiu nevienus , tai kokybe nereali, nesunesioju. smile.gif
Pagundas Yooxas vel kelia, eina sau, bet gi dar po sio bus 90% sale. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 03 15, 22:10)
As is USA dabar uzsisakiau,nes free ir pigiau gavosi negu EU puslapi  ax.gif

Cocainna, aga tikrai pigiau daug kas eu dabar, bet gaila kad nera tokiu prekiu kurias usa siulo, eu biski skupina. verysad.gif
Labai grazus cavalio batukai, ir suknyte liuks. Na kiti batukai vasarai manau isskirtiniai, neliksi nepastebeta. wub.gif
Atsakyti
Pirkėjos, labai laukiam prisijungiančios dar vienos vilnietės, kol dar šiandien extra off galioja.
Yra nuostabių Cocinelle rankinių vasarai, daug pigiau nei USA wub.gif
Atsakyti
O gal galit pasakyti, kaip VIC batu kokybe ir dydziai? Domina aulinukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2016 03 17, 19:57)
O gal galit pasakyti, kaip VIC batu kokybe ir dydziai? Domina aulinukai  smile.gif

Kokybe puiki, dydziai, mano nuomone, atitinka, su 38, visus turiu 7,5 smile.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune pirktu YOOX? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2016 03 17, 19:57)
O gal galit pasakyti, kaip VIC batu kokybe ir dydziai? Domina aulinukai  smile.gif

Mano nuomone, šiek tiek padidinti.

QUOTE(Fiona @ 2016 03 17, 20:17)
Kokybe puiki, dydziai, mano nuomone, atitinka, su 38, visus turiu 7,5 smile.gif

7,5 reiškia 37,5. 38 būtų 8. Bent jau pagal yoox lentelę.
Atsakyti
Gal kas Panevezyje priimtu kooperacijai i EU Yoox? Prisijungciau su vienu daikteliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P-ienė: 18 kovo 2016 - 10:31
Taigis, ka grazaus perkat?
Ziuriu prasluota jau neblogai, ar jus dar randat kokiu gerybiu? ax.gif

Tiesa, as tuo paciu su klausimeliu: ar prancuzu gamintoju dydziai ner kartais padidinti? Jei dydis tarpinis koki ziuret reikia?

Pagal Yoox'a , tai pvz: 36 French size atitinka S(36Eur), kas USA psl. jau atitinka US4 , tai mano manymu, kaip ir i didesne puse butu? Gal kuri pirkot, patarkit, prasau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Quba @ 2016 03 18, 16:47)
Taigis, ka grazaus perkat? 
Tiesa, as tuo paciu su klausimeliu: ar prancuzu gamintoju dydziai ner kartais padidinti? Jei dydis tarpinis koki ziuret reikia?
Pagal Yoox'a , tai pvz: 36 French size atitinka S(36Eur), kas USA psl. jau atitinka US4 , tai mano manymu, kaip ir i didesne puse butu? Gal kuri pirkot, patarkit, prasau.  4u.gif

Nešioju itališką 40, prancūzišką 36-38, europietiškas 36. USA dažnai neatitinka dydžiai, nes europiniai dydžiai (36), kartais prie 2, kartais net prie 4 priskiriami.
geriausia susirasti gamintojo puslapį ir susirasti dydžių lentelę su centimetrais, tada nebus jokių klausimų smile.gif
dydžių lentelė http://naudinga.delf...ziu-dydziai.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 18 kovo 2016 - 16:59
Nespejau pamatyt, kada pradejo duot nemokama siuntima thumbup.gif Pirmai buvo nuo triju prekiu krepsy nemokamas. Labai prasluota, keleta prekiu prazioplinau begalvodama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 18, 17:56)
Nešioju itališką 40, prancūzišką 36-38, europietiškas 36. USA dažnai neatitinka dydžiai, nes europiniai dydžiai (36), kartais prie 2, kartais net prie 4 priskiriami.
geriausia susirasti gamintojo puslapį ir susirasti dydžių lentelę su centimetrais, tada nebus jokių klausimų smile.gif
dydžių lentelė http://naudinga.delf...ziu-dydziai.php

Gamintojo lenteles nerandu, bet yoox'e , tai kaip ir jus apibudinote, taip ir atitinka, neva:
IT40 / Fr36 /International - S ; bet, kai pamaciau, kad US4, tai neramu, kad nebutu uzdidinta? g.gif
O dar jei dydis tarpinis? unsure.gif

Turiu kito prancuzu gamintojo ir tas pasitaike didintas. Ka daryt? doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(P-ienė @ 2016 03 18, 18:02)
Nespejau pamatyt, kada pradejo duot nemokama siuntima  thumbup.gif  Pirmai buvo nuo triju prekiu krepsy nemokamas. Labai prasluota, keleta prekiu prazioplinau begalvodama  doh.gif

Prazioplinau ir as pora prekiu, laikiau krepsy, bet kazkas vistiek nusikniauke. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Quba @ 2016 03 18, 15:47)

Pagal Yoox'a , tai pvz: 36 French size atitinka S(36Eur), kas USA psl. jau atitinka US4 , tai mano manymu, kaip ir i didesne puse butu? Gal kuri pirkot, patarkit, prasau.  4u.gif

Ziurint, koks gamintojas. Gal padidinti kai kuriu, bet ne visu tikrai. Konkrecia firma reiketu ziuret, gal ju puslapyje, nes Yoox pateiktos dydziu lenteles tik orientacines ir netikslios mirksiukas.gif
Papildyta:
Prasluota tai baisiai, net idomu, ar bus ka pirkti per Clearance biggrin.gif Bet paskutiniu metu ir taip labai geros kainos, tai del to ir issluota....
Keletas is mano paskutiniu grobiu 4u.gif
Virginia Bizzi Collection Privee odinis svarkelis su moherio vilna
user posted image

Moschino Cheap and Chic paltas
user posted image

Premiata
user posted image

Alexander Smith
user posted image

Pierre Balmain tasiukas
user posted image

ir t.t..