Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

Draugė pirko Cafe noir batus, odinius. Atėjo odiniai, tik ta oda netikra. Ant pado buvo ženkliukas su simboliais. Odos tikros nerasta... Kas pirkote tos firmos batus, pakomentuokite, kaip ten su ta oda.... Esu pati kelis modelius nusižiūrėjusi, bet dabar bijau rizikuoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 12 22, 07:52)
Draugė pirko Cafe noir batus, odinius. Atėjo odiniai, tik ta oda netikra. Ant pado buvo ženkliukas su simboliais. Odos tikros nerasta... Kas pirkote tos firmos batus, pakomentuokite, kaip ten su ta oda.... Esu pati kelis modelius nusižiūrėjusi, bet dabar bijau rizikuoti...  4u.gif

o tai kaip prekės aprašyme rašė? dirbtinė oda? kiek pirkau batus, visi buvo tikros odos, jei aprašyme oda. aš be to jau filtrą užsidedu, kad dirbtinės odos net nerodytų
Atsakyti
As pati taip darau.... Dvejus pirkau, tik ne Cafe noir, odiniai ir l.kokybiski... O va draugei pasitaikė kitaip... As pati jai renkantis skaičiau aprašymą, neva odiniai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 12 22, 08:52)
Draugė pirko Cafe noir batus, odinius. Atėjo odiniai, tik ta oda netikra. Ant pado buvo ženkliukas su simboliais. Odos tikros nerasta... Kas pirkote tos firmos batus, pakomentuokite, kaip ten su ta oda.... Esu pati kelis modelius nusižiūrėjusi, bet dabar bijau rizikuoti...  4u.gif

Turiu sios firmos dvejas vasarines poras batu ir kedus. Viskas odiniai, kokybe tikrai labai gera. Kalbant apie rudeninius/zieminius batus, maciau, kad ten dvi linijos - pigesne ir brangesne. Batai is tos pirmos isties dazniausiai yra neodiniai.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 12 22, 09:43)
Turiu sios firmos dvejas vasarines poras batu ir kedus. Viskas odiniai, kokybe tikrai labai gera. Kalbant apie rudeninius/zieminius batus, maciau, kad ten dvi linijos - pigesne ir brangesne. Batai is tos pirmos isties dazniausiai yra neodiniai.

drinks_cheers.gif mamai daznai perku sios firmos batus,ir visi tiek oda tikra/tiek versta oda.
Atsakyti
klausimas turinčioms Piampiani batus - jei mano dydis pusinis, imti į didesnę ar mažesnę pusę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 12 22, 16:56)
klausimas turinčioms Piampiani batus - jei mano dydis pusinis, imti į didesnę ar mažesnę pusę?  g.gif

Buvau anksciau parsisiuntus Piampiani basutes su platforma, tai man jos buvo smarkiai padidintos. Bet gal cia tik toks modelis buvo, sunku pasakyti apie kitus sios firmos batus.

Beje, siandien perkant 2 ar daugiau prekiu taiko -25% 4u.gif Gal kas Vilniuje noretu jungtis (ar man prisijungti), nes turiu nusimaciusi 1 daikta, o -25% yra geriau uz -20% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 12 22, 15:30)
Buvau anksciau parsisiuntus Piampiani basutes su platforma, tai man jos buvo smarkiai padidintos. Bet gal cia tik toks modelis buvo, sunku pasakyti apie kitus sios firmos batus.

Beje, siandien perkant 2 ar daugiau prekiu taiko -25%  4u.gif Gal kas Vilniuje noretu jungtis (ar man prisijungti), nes turiu nusimaciusi 1 daikta, o -25% yra geriau uz -20% smile.gif

ačiū 4u.gif pasiemiau du dydžius, kažkuris vienas tiks smile.gif

aš gavau 35 proc. nuolaidos kodą. Jau apsipirkau, bet gal jis ne vienkartinis - 4YOU350248.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 12 22, 18:29)
ačiū  4u.gif  pasiemiau du dydžius, kažkuris vienas tiks smile.gif

aš gavau 35 proc. nuolaidos kodą. Jau apsipirkau, bet gal jis ne vienkartinis - 4YOU350248.

Man negalioja. Matyt, jusu asmeninis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 12 22, 07:52)

Turiu aulinukus. Labai kokybiški ir smagūs, tikrai odiniai.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 12 22, 10:43)

Kaip idomiai, kelis ciupinejau, tai ir odiniai ir handmade, paliko ispudi, jog batai tikrai geros kokybes
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2015 12 22, 15:56)
klausimas turinčioms Piampiani batus - jei mano dydis pusinis, imti į didesnę ar mažesnę pusę?  g.gif

Jau per velu, matau apsipirkot, drauge eme didesnius, tiko, kokiu ten fainu batu ju yra ax.gif
Atsakyti
O man piampiani batai pasirode i didesne puse. Nesioju 7.5 emiau 38 ir po menesio klapset pradejo sad.gif
Atsakyti