Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Naira @ 2015 12 07, 17:56)
Dėkui  4u.gif
Papildyta:

Dėkui  4u.gif
o per tarpininkes gal muito mokesčius galima apeiti?  blush2.gif

muito mokesčiai yra ne jūsų, o tarpininkių reikalas, jūs atsidarykit SM'e skyrelį, kur merginos siūlo savo tarpininkavimo paslaugas, pažiūrėkit tarpininkavimo mokestį ir sąlygas - vskas taps aiškiau 4u.gif esu iš usa siuntusis, jei iš yoox.eu nebuvo prekytės smile.gif.
visos buvom naujokės, būkit drąsi, įsikirsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 07, 20:33)
muito mokesčiai yra ne jūsų, o tarpininkių reikalas, jūs atsidarykit SM'e skyrelį, kur merginos siūlo savo tarpininkavimo paslaugas, pažiūrėkit tarpininkavimo mokestį ir sąlygas - vskas taps aiškiau 4u.gif esu iš usa siuntusis, jei iš yoox.eu nebuvo prekytės smile.gif.
visos buvom naujokės, būkit drąsi, įsikirsit 4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maišot. Muitas yra ne tarpininkių reikalas. Jei apmokestina muitu,dalinasi ant visu mergaičiu,kurios buvo toj pacioj dežeje smile.gif todel,kad išvengti nereikalingu mokesčiu ,prekės siunčiamos perkirptomis etiketėmis,arba išvis be ju,batai be dežių. Aišku yra tokios,kurios siunčia su etiketemis,čia jau nuo tarpininkės priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 12 08, 08:51)
Maišot. Muitas yra ne tarpininkių reikalas. Jei apmokestina muitu,dalinasi ant visu mergaičiu,kurios buvo toj pacioj dežeje smile.gif todel,kad išvengti nereikalingu mokesčiu ,prekės siunčiamos perkirptomis etiketėmis,arba išvis be ju,batai be dežių. Aišku yra tokios,kurios siunčia su etiketemis,čia jau nuo tarpininkės priklauso  4u.gif

Taip, cia yra ne tarpininku reikalas, bet ta muita juk labai retai uzdeda, as jau perku daug metu, muita mokejau tik 1 karta (apie 10lt tada gavosi) mirksiukas.gif Dazniausiai prekes gaunu su visom etiketem, bet kartais nukerpamos kainos, velgi priklauso nuo tarpininkes, o is yoox USA ar EU pirkti tai jau reikia lyginti konkrecia preke ir jos kaina 4u.gif asortimentas kartais skiriasi, kainos irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 12 08, 09:46)
Taip, cia yra ne tarpininku reikalas, bet ta muita juk labai retai uzdeda, as jau perku daug metu, muita mokejau tik 1 karta (apie 10lt tada gavosi)  mirksiukas.gif  Dazniausiai prekes gaunu su visom etiketem, bet kartais nukerpamos kainos, velgi priklauso nuo tarpininkes, o is yoox USA ar EU pirkti tai jau reikia lyginti konkrecia preke ir jos kaina  4u.gif  asortimentas kartais skiriasi, kainos irgi  ax.gif

Faktas. Visiskai sutinku. As irgi perkuosi 8 metus ir muita mokejau irgi tik 1k apie 6lt ☺ bet mes ji sumokam,ne kazkas kitas,ta ir turejau omeny. As visada pasitikrinu Eu ir Usa puslapius ir galiu teigti,kad EU dazniausiai buna pigiau. O ir keitimo/grazinimo salygos labiau vilioja 4u.gif
P.S. kalbu grynai apie yoox'a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 08 gruodžio 2015 - 10:12
noriu paklaust ar Jums dažnai taip būna, kad viską grąžinat atgal, a net po kelis kartus iš eilės..man ka-kaip nepatogu, ypač šį kartą -gavau didžiausią dėžę batų ir nei vieni netiko..
pirkau ilgaaulius, jau net nežiūrėjau labai į grožį, bet į išmatavimus labiau, mano blauzda plona, ėmiau tuos kur rašė-30cm, nors mano 35cm, bet 41, tai visi plačiausi, net blauzdą dar syk permatavau, sakau gal suplonėjo smarkiai..tai kaip ten nusipirkt batus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 08 gruodžio 2015 - 14:01
QUOTE(dives @ 2015 12 08, 14:58)
pirkau ilgaaulius, jau net nežiūrėjau labai į grožį, bet į išmatavimus labiau, mano blauzda plona, ėmiau tuos kur rašė-30cm, nors mano 35cm, bet 41, tai visi plačiausi, net blauzdą dar syk permatavau, sakau gal suplonėjo smarkiai..tai kaip ten nusipirkt batus ax.gif

Tai jus pirkote ilgaaulius, kuriu plotis per blauzda buvo nurodytas vos 30cm ir jums jie buvo per platus su 35cm blauzda? g.gif
Ar as ne taip supratau? Imeskite tu batu nuorodas, net idomu pasidare. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 12 08, 15:58)
noriu paklaust ar Jums dažnai taip būna, kad viską grąžinat atgal, a net po kelis kartus iš eilės..man ka-kaip nepatogu, ypač šį kartą -gavau didžiausią dėžę batų ir nei vieni netiko..

QUOTE(Quba @ 2015 12 10, 15:43)
Tai jus pirkote ilgaaulius, kuriu plotis per blauzda buvo nurodytas vos 30cm ir jums jie buvo per platus su 35cm blauzda?  g.gif
Ar as ne taip supratau? Imeskite tu batu nuorodas, net idomu pasidare.  smile.gif

Ne manęs klasėt, bet pasisakysiu smile.gif . Man irgi tas pats yra su ilgaauliais. Plona blauzda, išsirinkau batus, kur 1cm platesni nei blauzda (šie batai), galvoju kad nereikia aptemptų. Ir vis tiek per platūs, matavausi su džinsais, tai dar kokius 3 pirštus galiu įkišti. Galvoju gal jie rašo bato plotį ties pačiu viršumi, o kai batai ilgi, tai jie baigiasi ne ties pačia plačiausia blauzdos dalimi. Todėl ir gaunasi, kad per platūs g.gif Dabar kitus užsisakiau su deklaruojamu 30 cm pločiu, tik dar negavau, tai nžn.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 12 10, 16:40)
Ne manęs klasėt, bet pasisakysiu  smile.gif . Man irgi tas pats yra su ilgaauliais. Plona blauzda, išsirinkau batus, kur 1cm platesni nei blauzda (šie batai), galvoju kad nereikia aptemptų. Ir vis tiek per platūs, matavausi su džinsais, tai dar kokius 3 pirštus galiu įkišti.  Galvoju gal jie rašo bato plotį ties pačiu viršumi, o kai batai ilgi, tai jie baigiasi ne ties pačia plačiausia blauzdos dalimi. Todėl ir gaunasi, kad per platūs  g.gif Dabar kitus užsisakiau su deklaruojamu 30 cm pločiu, tik dar negavau, tai nžn.

Idomiai. Kaip tik norejau vienus batus uzsisakyti, bet pamaciusi jog ju plotis 30cm, atmeciau, kaip netinkanti varianta, galvojau neuztrauksiu. Ziuriu tuos, kuriu plotis po 34cm g.gif

O tai jusu norodytu batu koks realus plotis virsuje ir koks ties blauzda? Tiesa, man dar butu idomu suzinoti koks ilgis ju su padu nuo zemes matuojant gaunasi? Nes nurodydi 38 cm neatrodo ilgi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 12 08, 14:58)

man irgi didele beda rasti tinkamus ilgaaulius, nes irgi aviu 41 d, o blauzda tik 34 cm, yra teke siaurinti, arba nesioti su platesniu aulu, tipo taip ir turi but biggrin.gif
Atsakyti
nu, ateinu su batais, visgi pasiliksiu vienus, dar paildomai investuot 30 euru kokia reiks i juos, tokie bolie mienie, bet labai siauri per peda, tai nunesiau pratempt ir dar tas kapsas yra blauzdai isformuotas..tai ta reiks nuimt...ka darysi, verkiant batu reikia, nu ne tas ko noreciau, bet

stai, sie tai labai faini kam tiktu, oda labai gera
http://www.yoox.com/...em#sts=orders80

http://www.yoox.com/...s...8KS&sizeId=

http://www.yoox.com/...s...R&sizeId=13

http://www.yoox.com/...s...4HA&sizeId=

pasilieku siuos, matos net nuotraukoj, kap tas kapsas isformuotas

http://www.yoox.com/...s...4XP&sizeId=
Papildyta:
QUOTE(Quba @ 2015 12 10, 14:43)
Tai jus pirkote ilgaaulius, kuriu plotis per blauzda buvo nurodytas vos 30cm ir jums jie buvo per platus su 35cm blauzda?  g.gif
Ar as ne taip supratau? Imeskite tu batu nuorodas, net idomu pasidare.  smile.gif

nu tai as pagalvojau, kad jie koki 38-39 dydi ismatuoja, jei 30cm pagal juos, o mano 35-tai normal turetu but
Papildyta:
QUOTE(Quba @ 2015 12 10, 17:19)
Idomiai. Kaip tik norejau vienus batus uzsisakyti, bet pamaciusi jog ju plotis 30cm, atmeciau, kaip netinkanti varianta, galvojau neuztrauksiu. Ziuriu tuos, kuriu plotis po 34cm  g.gif

O tai jusu norodytu batu koks realus plotis virsuje ir koks ties blauzda? Tiesa, man dar butu idomu suzinoti koks ilgis ju su padu nuo zemes matuojant gaunasi? Nes nurodydi 38 cm neatrodo ilgi?  g.gif  4u.gif

netikekit jais, raso beleka, tingiu permatuot kiekviena atskirai, bet vienus lyg spec. matavau-tai 38cm,kaip normalus batai, normaliai vidutinei kojai, o tas 38 tai man visai neilgi, megstu ilgesnius, tu bruno premi man super ilgis, kokie 2 cm iki kelio.. gal mano tas blauzdikaulis yra illgesnis g.gif

matomai 35 dydi ismatuoja
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2015 12 11, 14:25)
man irgi didele beda rasti tinkamus ilgaaulius, nes irgi aviu 41 d, o blauzda tik 34 cm, yra teke siaurinti, arba nesioti su platesniu aulu, tipo taip ir turi but  biggrin.gif

nu, jo, sunku labai su batais, kai kokius gerus rasit-butinai pasidalinkit, su tokia peda dar ir forma svarbu, nes vieni dar tokie nieko cia is tu, smagus pasirode, bet kad koja atrodo su jais kaip koks 43
Papildyta:
sie kam tinka-faini, o spalva tai tamsiai ruda, bent jau mano gautu, net uzsakyma perziurejau-ar tikrai TAN,

http://www.yoox.com/...s...R&sizeId=13
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 12 11, 15:15)

stai, sie tai labai faini kam tiktu, oda labai gera
http://www.yoox.com/...em#sts=orders80

Sitie labai labai wub.gif
Atsakyti