Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(AMARILIS @ 2015 12 01, 15:59)

As laukiu grazinimo nuo 28 d. Ziuresim kada bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 12 01, 14:01)
Merginos, norejau paklausti tu, kurios buvo susidurusios su grazinimais- kaip greitai jie perveda pinigelius atgal i saskaita nuo to laiko, kai siuntinukas yra jiems pristatytas?

Yra parasyta tinklapyje,ar tai 7d.d ar tai 14d.d. Man keliavo 6d.d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 12 01, 18:56)
As laukiu grazinimo nuo 28 d. Ziuresim kada bus  smile.gif

siandien gavau pinigelius smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal pasidalinsit patirtim, gal kas pirkę šiuos, ar šios firmos batus, kaip su dydžiais kažin?

http://www.yoox.com/...p...HS&sizeId=9

Kažin jie verti tokios kainos, neodiniai, kažin ar nepopieriniai blush2.gif ... Bet man lb gražūs smile.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Nepirkciau neodinius smile.gif Buvau siais metais sandalais susigundziusi,virsus odinis,bet vidus ne,nu ir ka,po pirmo lietaus teko ismesti... O grazumo neispasakoto buvo,ir mokejau ne 40eu verysad.gif
Atsakyti

Sveikos,

Ar Jums eina pirkti, man antra diena neleidzia sad.gif
Sorry, an error occurred. Our Technical Team is already at work to resolve it
Ar cia man vienai?
Atsakyti
Pakomentuosiu, LIVIANA CONTI boots http://www.yoox.com/...p...QV&sizeId=5 turiu 11US dydi, man su 26.3cm peda biski didoki, zieminius batus visada imu 41, bet sitie sakyciau biski didinti g.gif isidejau vidpadi, dabar liuks. Labai smagus, grazus, tvirti ir labai patogus batai. Pagauti is USA uz 38$ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 12 05, 10:17)
Nepirkciau neodinius smile.gif Buvau siais metais sandalais susigundziusi,virsus odinis,bet vidus ne,nu ir ka,po pirmo lietaus teko ismesti... O grazumo neispasakoto buvo,ir mokejau ne 40eu verysad.gif

Dėkoju už nuomonę, bet neiškentus nusipirkau smile.gif kažkaip, kad būtų gražu ir oda už ne visai didelę kainą kaip ir neradau ax.gif

Gaila jei suplyš po pirmo lietaus... turguj po 20 eurų tokių pilna smile.gif

Žiūrėsim. 4u.gif
Atsakyti
Aš dar naujokė šituose siuntimuose, gal man paaiškinsit.. blush2.gif

Kaip jūs siunčiat iš USA ? tiesiai į Lt? mokat muito mokesčius?

Jų apeiti negalima?

Ir kaip ten su tuo Tukiu, nelabai suprantu. Gal per jį siunčiant pvz iš USA nereikia muito mokėti?
Turbūt per gerai noriu smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2015 12 06, 14:27)

Kaip jūs siunčiat iš  USA ? tiesiai į Lt? mokat muito mokesčius?

Per tarpininkes is USA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2015 12 06, 14:27)

Kaip jūs siunčiat iš  USA ? tiesiai į Lt? mokat muito mokesčius?

Jų apeiti negalima?

Ir kaip ten su tuo Tukiu, nelabai suprantu. Gal per jį siunčiant pvz iš USA nereikia muito mokėti?
Turbūt per gerai noriu  smile.gif

Ačiū  4u.gif

Painiojat skirtingas apsipirkimo galimybes. Iš yoox galima pirkti tiesiai į LT, pasirenkant yoox šalį Lietuva. Arba galima pirkti iš USA per tarpininkes arba kitos šalies per tarpininkes. Tukis yra UK esančio sandėlio savininkas, kuris persiunčia gautas prekes iš UK į LT. Tačiau siunčiant iš USA į UK be tarpininkų, reiks susimokėt tuos pačius mokesčius, kaip siunčiant iš USA be tarpininkų tiesiai į LT
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 07, 13:13)
Painiojat skirtingas apsipirkimo galimybes. Iš yoox galima pirkti tiesiai į LT, pasirenkant yoox šalį Lietuva. Arba galima pirkti iš USA per tarpininkes arba kitos šalies per tarpininkes. Tukis yra UK esančio sandėlio savininkas, kuris persiunčia gautas prekes iš UK į LT. Tačiau siunčiant iš USA į UK be tarpininkų, reiks susimokėt tuos pačius mokesčius, kaip siunčiant iš USA be tarpininkų tiesiai į LT

Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linute_klp @ 2015 12 06, 20:39)
Per tarpininkes is USA  4u.gif

Dėkui 4u.gif
o per tarpininkes gal muito mokesčius galima apeiti? blush2.gif
Atsakyti