lietus - geriausia lopšinė, miega mūsų žvaigždutė su pasitenkinimu didžiausiu
vakar buvome piknikėlyje su draugais, o ten - trys panašaus amžiaus vaikeliai. nuostabu buvo, kai visi gūgavo, migdėsi ar norėjo valgyt. patiko man toks išėjimas su vaikais. reikia birželinukų susitikimo
QUOTE(Kibelė @ 2015 08 08, 23:17)
Man tas vaiko klykimas vieną vakarą širdį sustabdys bet taip įsiklykia kad norisi į greitąją lekt gal kas negerai bet nurimo ir užmigo. Negaliu kaip negera guliu bliaunu nors turėčiau miegot. Namie taip nebūdavo jau gailiuosi skridus
Oi kaip suprantu. Mano pirmagimis taip rėkdavo, kad net užklakdavo ir oro neįkvėpdavo, dust ir beveik mėlynuoti pradėdavo.. vienu žodžiu klaiku ir prisiminti. Pas gydytojus vežėm, nieko blogo nerado ir dabar sveikas vaikinas.
QUOTE(versus @ 2015 08 09, 13:11)
lietus - geriausia lopšinė, miega mūsų žvaigždutė su pasitenkinimu didžiausiu
vakar buvome piknikėlyje su draugais, o ten - trys panašaus amžiaus vaikeliai. nuostabu buvo, kai visi gūgavo, migdėsi ar norėjo valgyt. patiko man toks išėjimas su vaikais. reikia birželinukų susitikimo
:
:
O mano vis tiek ir lyjant neramus.. ką tik ant rankų užliūliavau, bet jis smarkiai nerėkia, tik truputį .
Aš tai tokia stabdis, ar kaip čia pavadinti , man sunku kažkur išsiruošti, kai leliukas neramus, o dabar dar ir vyras dviem savaitėm išvažiavo, tai viena tik iki tėvų išjudu.. 15min. kelio nuo namų :lotuliukas
QUOTE(versus @ 2015 08 08, 15:55)
Šiandien toks alinantis karštis, mūsų dukrelė irgi miega visą dieną, net pažadinau pamaitint ir vėl smigo. Keliausime pas draugus netrukus, jie turi pavėsio ir baseiną. Nors aš maudytis kaži, ar išdrįsiu - baisu krūtinę peršalt 2
Aš vakar įšokau į baseiną!!! Oi šalta man buvo greit ir išlindau. Įkišau ir Ievos kojytes atvėsinti, tai kaip jai nepatiko.... gailiai suverkė...
lija, tu drąsuolė kokia! aš vakar kojas įkišau į baseiną ir tiek, šalta man nuolatos, tai beveik niekada nesimaudau ežeruose ir jūrose net jei kepina lauke, sunku man prisiverst lipt į vandenį.
oi, ryt reikės kraut daiktus dviejų savaičių atostogoms spdyboje, jau įsivaizduoju, kaip važiuojame tarsi kokie klajokliai su vonelėmis ir sauskelnių kalnais
oi, ryt reikės kraut daiktus dviejų savaičių atostogoms spdyboje, jau įsivaizduoju, kaip važiuojame tarsi kokie klajokliai su vonelėmis ir sauskelnių kalnais
QUOTE(lija586 @ 2015 08 09, 14:40)
Aš vakar įšokau į baseiną!!! Oi šalta man buvo greit ir išlindau. Įkišau ir Ievos kojytes atvėsinti, tai kaip jai nepatiko.... gailiai suverkė...
Aš savam vakar drėgnu, vėsiu merliuku bandžiau galvytę paglostyti, nes gi sako, kad nuo galvytės reikia vėsintis, tai irgi nepatiko - lūpą tik graudžiai patempė ir į ašaras .
Ai dar vis noriu parašyti, kodėl vienoje krūtyje pieno nėra, na aš bent jau galvoju, kad dėl to.. nes pas mane žalioje jaunystėje iš jos buvo išoperuotas gerybinis auglys ir ten duobė toje vietoje, manau dėl to kažkas joje pažeista. Šiaip buvau pamiršus tą dalyką, kol nesusirūpinau kame reikalas. Gerai, kad akušerė pamokino mišrų maitinimą, tai kažkaip ramiai sulaukėm, kol viena krūtis prigamino pakankamai, kitaip, tai būtų kaip su pirmu.
QUOTE(Jangaja @ 2015 08 09, 13:50)
Oj, laikykis
As irgi negaliu klausyt rekimo, viena vakara kai praklyke tai jau irgi buvo minciu apie vezima ligoninen, jau prisigalvojau, gal del bambos, o, pasirodo, pilvas kankino...
Beje,ta bamba idomiai, dabar tik kartais issoka, kai rekia, o siaip sulindus buna
As irgi negaliu klausyt rekimo, viena vakara kai praklyke tai jau irgi buvo minciu apie vezima ligoninen, jau prisigalvojau, gal del bambos, o, pasirodo, pilvas kankino...
Beje,ta bamba idomiai, dabar tik kartais issoka, kai rekia, o siaip sulindus buna
Maniškiui irgi kartais dar tokia labiau į išorę būna bet dažniausiai jau gražiai atrodo
QUOTE(savaitelee @ 2015 08 09, 15:23)
Oi kaip suprantu. Mano pirmagimis taip rėkdavo, kad net užklakdavo ir oro neįkvėpdavo, dust ir beveik mėlynuoti pradėdavo.. vienu žodžiu klaiku ir prisiminti. Pas gydytojus vežėm, nieko blogo nerado ir dabar sveikas vaikinas.
O mano vis tiek ir lyjant neramus.. ką tik ant rankų užliūliavau, bet jis smarkiai nerėkia, tik truputį .
Aš tai tokia stabdis, ar kaip čia pavadinti , man sunku kažkur išsiruošti, kai leliukas neramus, o dabar dar ir vyras dviem savaitėm išvažiavo, tai viena tik iki tėvų išjudu.. 15min. kelio nuo namų :lotuliukas
Jis man tik Lt taip pradėjo gal pervargsta
QUOTE(lija586 @ 2015 08 09, 15:40)
Brrrrr Aš bandžiau su merliuku tai labai piktas buvo bet užtat vonią pamėgo tai kasdien
QUOTE(niki0603 @ 2015 08 08, 12:10)
O tu per spauda su savo istorija nenori i sveikatos ministra kreiptis, kad paaiskintu tokias nesamones??? Nu sakykit ka norit, atostogas turi deliotis taip, kad liktu pavaduojanciu zmoniu netektu zmonems jausti nepatogumu.
Kazin kas butu jei policijos darbuotojai iseitu atostogauti vasaros sezono metu
Kazin kas butu jei policijos darbuotojai iseitu atostogauti vasaros sezono metu
QUOTE(Kibelė @ 2015 08 08, 14:21)
Sumitukas tavo šitas vaikas vienas didelis nuotykis. Tikiu kad neramu ir užknisa rimtai gal reiktų ką pajudinti nesakau per spaudą bet šiaip gi Lietuva pažinčių šalis.
Mes šiandien ilsimės po vestuvių vaikas antra valanda miega tik nieko negaliu daryti nes pas mamą nėra durų kambariuose tai viskas girdėti o namas kaip po karo Aš irgi nuo žmonių pavargau.
Vakar tėvas vestuvėse pasirodė tik prie bažnyčios į balių nėjo tai ašarojo kokie anūkai gražūs o vyresnysis net nepažino kas čia toks įkišo pinigų ir man gėlių. Keista nieko jam nejausti
Mes šiandien ilsimės po vestuvių vaikas antra valanda miega tik nieko negaliu daryti nes pas mamą nėra durų kambariuose tai viskas girdėti o namas kaip po karo Aš irgi nuo žmonių pavargau.
Vakar tėvas vestuvėse pasirodė tik prie bažnyčios į balių nėjo tai ašarojo kokie anūkai gražūs o vyresnysis net nepažino kas čia toks įkišo pinigų ir man gėlių. Keista nieko jam nejausti
čia buvo judinta per "pažįstamus", matyt nepakankami "pažįstami"
spaudos nenoriu, nors mąsčiau ir spaudimą netgi jaučiau iš kai kurių, nusprendžiau palaukti, pasibaigs būmas su darželių mokyklų sveikatų patikrom atsiras laisvų vietų ir patikrinsiu vėliau nei priklauso
aš vyrą visam savaitgaliui priem jūros buvau išleidus, abi dienas bodziojomės su vaikais prie ežerų, šiandien buvom prie elniakampio (velniakampio) ežero, superinė vieta, ten dar grįšiu ne kartą
šiandien nubėgau 9 km, laikas toks pats kaip prieš nėštumą nepilnos 6 min per kilometrą vidurkis, čia su kalnais nemenkais
22 dieną užsirašiau į nike moterų bėgimo maratoną ir grįžau į sportyo salę - kaaaifas
Skaitau, kaip sumitukas laksto ir uzgrauze mane sazine, kad dviracio neminu vaikas miega, gal reiktu pamint
Nu ka jau ant dviracio as
QUOTE(Snieguota @ 2015 08 09, 22:28)
Nu ka jau ant dviracio as
o matai kokia aš bjaurybė, apkrėčiau
QUOTE(sumitukas @ 2015 08 09, 22:58)
o matai kokia aš bjaurybė, apkrėčiau
jei ne tu, tai taip ir buciau tv praziurejus ir ledus edus tik mano dviraciui displejus sugedes, vyras gal sutaisys bet kojikes jaucia, kad nesportavus esu ilgai, nu nieko pripras