QUOTE(sumitukas @ 2015 08 07, 08:33)
mane ta euforija nepaleidžia ir vis galvoje sukasi mintys, kad negi aš dar vieno noriu, galėtų jau greičiau ta mintis paleisti, bet ji taip giliai sėdi
mums išvis tuberkuliozės skiepą darys kažkada rugsėjį, nes santarai mane vėl paliko ant ledo, be audiologo apžiūrops, be oftalmologo, ir visi skyriai gražiai pasiuntė ant trijų raidžių, vedėja tame tarpe irgi, jiems dzin , akd negavom būtinos apžiūros naujagimių skyriuje... užsirašysiu akda nors kai talonėlių bus, bet sistema lietuviška - užpisa nesikeikiant.
mums išvis tuberkuliozės skiepą darys kažkada rugsėjį, nes santarai mane vėl paliko ant ledo, be audiologo apžiūrops, be oftalmologo, ir visi skyriai gražiai pasiuntė ant trijų raidžių, vedėja tame tarpe irgi, jiems dzin , akd negavom būtinos apžiūros naujagimių skyriuje... užsirašysiu akda nors kai talonėlių bus, bet sistema lietuviška - užpisa nesikeikiant.
Joooo, ten skambinek, lauk kol suves sekancio menesio grafika. As pas ausu gyd skambinejau savaite birzeli kasdien kol atsirado taloneliai rugpjuciui! Ir nepaisant to,kad kie atsirado ta pacia diena,uzregistravo tik menesio viduriui,nesuprantu kada ta puse spejo susiregistruot. Zoooodziu.