Įkraunama...
Įkraunama...

** Birželinukai, 40 namai **

QUOTE(Snieguota @ 2015 07 31, 12:58)
aha FB labai intensyvus pokalbiai, atrodo nieko kito neveikiam tik FB sėdim biggrin.gif ir

Aš ir padėjau savo Chanel'ius į lentyną, tegul pailsi, bent kol nebemaitinsiu, nes įsivaizduoju, kad vaiką labai erzina stiprūs kvapai smile.gif

Tai aš ta proga, net prie savo FB paskyros prisijungiau.. po kokių gerų metų pertraukos biggrin.gif, pasirodo ir slaptažodžio nepamiršau. Bet dar vis galvoju ar prašytis į kompaniją, nes ko gero nespėsiu aš ten nieko parašyti, bet skaityti tai labai noriu ax.gif, tai va ir blaškausi mintyse lotuliukas.gif.

Ir aš mečiau kvėpintis, pradžioje iš įpročio pasikvėpinau, tai net nuo vyro pastabą gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2015 07 31, 14:21)
aš po kokių metų prisikvėpinsiu gausiai ir prisigersiu vyno biggrin.gif

As tai apie cuba liebre svajoju. Praeita savsitgali sugriesijau i 300 ml vandens stikline isipyliau 50 g raudono sauso vyno blush2.gif ir vaizdavausi, kad baliavoju
QUOTE(versus @ 2015 07 31, 15:00)
ir aš! ir dar prisirengsiu suknių visokių, kurios neatsisagsto per priekį laugh.gif

O as nuogom krutim pries vyra pataboluosiu,bo daba pienu taskaus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(savaitelee @ 2015 07 31, 16:21)
Tai aš ta proga, net prie savo FB paskyros prisijungiau.. po kokių gerų metų pertraukos biggrin.gif, pasirodo ir slaptažodžio nepamiršau. Bet dar vis galvoju ar prašytis į kompaniją, nes ko gero nespėsiu aš ten nieko parašyti, bet skaityti tai labai noriu ax.gif, tai va ir blaškausi mintyse lotuliukas.gif.

Ir aš mečiau kvėpintis, pradžioje iš įpročio pasikvėpinau, tai net nuo vyro pastabą gavau smile.gif

Prisujunk, pamatysi kokios mes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2015 07 31, 03:27)
Mielai prosijungciau FB jei priimsit mane tokia pasyvia kalbetoja smile.gif bet visad mielai paskaitancia smile.gif
Kaip vadinasi grupe?

jau mirksiukas.gif

susinervinau doh.gif uz bilietus dvigubai nuskaiciavo sas avialinijos,tai kol prisikambinau ochh bash.gif laukiu kol grazins rupus miltai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2015 07 31, 15:27)
As tai apie cuba liebre svajoju. Praeita savsitgali sugriesijau i 300 ml vandens stikline isipyliau 50 g raudono sauso vyno  blush2.gif ir vaizdavausi, kad baliavoju
O as nuogom krutim pries vyra pataboluosiu,bo daba pienu taskaus  blush2.gif
Papildyta:

Prisujunk, pamatysi kokios mes lotuliukas.gif

Nealkoholinio vynelio gerk i sveikata!
Man irgi kokio kokteiliuko noris... kartais nuo vyro alaus gurksteliu.
Kazkoks letinis alloholizmas. Treti metai negaliu gert, bet vat noris nors tu ka doh.gif

As ir vos cia paskaitau. Darbines grupes fb uzmeciau - nebespeju...
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2015 07 29, 18:26)
ilgai valgė naktį dukružė, dar kažkaip norėjau ją kuo ilgiau pasilaikyti šalia, tai tikrai priveikiau visko biggrin.gif
keliausime mes į San Sebastianą, pas baskus, ten jau aštuntą rugsėjį leisiu, nes lankome kino festivalį smile.gif tik šiais metais vyras eis į filmus, o mudvi su geriausia drauge Zabeliuke gulėsim prie vandenyno, matyt bigsmile.gif

Aš vis neatsistebiu koks tu optimistiškas žmogus wub.gif

QUOTE(niki0603 @ 2015 07 30, 12:13)
Labas rytas 4u.gif
Nu mano dukra vyresnele tokia gudrute pasidarius biggrin.gif
Vakar nupirkau olandisko surio, gryzus namo ant pakuotes perskaiciau, kad surio gaminys su augaliniais riebalais. Visa tai vyrui igarsinau pasakydama, kad nu kokia nesamone, juk visada maniau, kad tai gaminys is pieno ir jokiu papildomu augaliniu riebalu doh.gif
Sian ryte jau tingiu stovet prie dujines ir kose makalose virti, tai pasiuliau dukrai sumustini su suriu, o ji "fuuuuui, juk cia su augaliniais riebalais-nevalysiu"  doh.gif Nu ka, mama verda grikius. Panele pristato tuo metu kai i puoda dedu sviesta ir vel- "Nevalgysiu, nes tu suri dedi i kose  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir aplamai- aksciau ji viska valge, o dabar gudrute stebi kai valgyt gaminu ir nusprendzia, kad jai tai viens, tai kitas produktas nepatinka ir nevalgo doh.gif

Mano dičkis irgi labai žiūri ką gaminu ir jau nieko neikisi lotuliukas.gif

QUOTE(versus @ 2015 07 31, 11:40)
facebooke labai intensyvūs pokalbiai, man tai visai patinka istorijas ir čia parašinėti  ax.gif aišku, ten patogu - tik paklausi, iškart gausi smile.gif

galvoju apie tai, kaip dukružė pakeitė kai kuriuos įpročius mano - jau per nėštumą negalėjau kvėpintis jokiais kvepalais, nes buvau jautri kvapams, o susilaukus mergiotės net ir šampūną ėmiau pirkt bekvapį - kad ji, būdama šalia, užuostų mane, o ne lorealį kokį; rūbus irgi renkuosi natūralius, švelnius, ypač kai ji nešynėje ir glaudžiasi prie manęs.

Aš jau pamiršau kaip mano kvepalai atrodo lotuliukas.gif

Šiandien pirmą kartą mieste ramiai reikalus susitvarkėm nes vaikas nešynėje buvo thumbup.gif tikiuosi taip pat bus ir oro uoste. Laikas lagaminus pakuotis spėju vienas bus tik Marko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2015 08 01, 19:57)
Aš vis neatsistebiu koks tu optimistiškas žmogus  wub.gif 

Šiandien pirmą kartą mieste ramiai reikalus susitvarkėm nes vaikas nešynėje buvo  thumbup.gif tikiuosi taip pat bus ir oro uoste. Laikas lagaminus pakuotis spėju vienas bus tik Marko  lotuliukas.gif

Ačiū ax.gif kad vien tik laimė aplink, negali būt kitaip.

Gero pasiruošimo kelionei! O vyras keliaus irgi? Vežimėlį imate?
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2015 08 01, 22:18)
Ačiū ax.gif kad vien tik laimė aplink, negali būt kitaip.

Gero pasiruošimo kelionei! O vyras keliaus irgi? Vežimėlį imate?

Aš matyt per savo sarkazma mažai jos matau bigsmile.gif

Aha gi reikia kad kas tašes neštų mirksiukas.gif imam nes aš dar liksiu pas mamą savaitei su trupučiu thumbup.gif o krautis reikia dabar nors skrydis tik antradienį bet aš mėgstu pasiruošti iš anksto tada matau ko trūksta blush2.gif

Va šokam su Marku valsą ir dainuojam visa salė uždainavo visa salė nuo valso bangavo tik man atrodo Markui dar žodžius reikės pasimokyti ax.gif
Atsakyti
Niekas nebesirodo čia verysad.gif

Aš turėčiau paskutinius daiktus pakuotis bet mano zirziukui atrodo kitaip na ir ką padarysi ax.gif pagaliau užluzo ant pilvo gal numigs ir susiruošim. Noriu vištos išsikepti ryt lėktuve ar prieš skrydį pavalgyti nes iki oro uosto beveik 2 valandos plius skrydis 3.5 ilga diena bus ryt. Ir laukiu ir neramu truputį kaip jis. Stengsiuosi kad nebūtų alkanas gal dažniau maitinti reikės kad kur eilės belaukiant klykti nepradėtų jis gi valgyt kai nori turi būti čia ir dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2015 08 03, 12:26)
Niekas nebesirodo čia  verysad.gif

Aš turėčiau paskutinius daiktus pakuotis bet mano zirziukui atrodo kitaip na ir ką padarysi  ax.gif pagaliau užluzo ant pilvo gal numigs ir susiruošim. Noriu vištos išsikepti ryt lėktuve ar prieš skrydį pavalgyti nes iki oro uosto beveik 2 valandos plius skrydis 3.5 ilga diena bus ryt. Ir laukiu ir neramu truputį kaip jis. Stengsiuosi kad nebūtų alkanas gal dažniau maitinti reikės kad kur eilės belaukiant klykti nepradėtų jis gi valgyt kai nori turi būti čia ir dabar  doh.gif

Viskas bus gerai, spėju, kad mažius didžiąją laiko dalį pramiegos rolleyes.gif Iš daiktų tai ko neįsidesi-nusipirksi, juk ne karo metas mirksiukas.gif

Mano tėvai keliom dienom į Birštona išlekia, tai mums teks jų ūkį prožiūrėt-šuo, katė ir kažkiek ančių tėtė laiko, tai teks pagirdyt ir pašert kažkuo lotuliukas.gif įdomu kaip seksis, nes tiek jos manęs bijo, tiek aš jų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niki0603 @ 2015 08 03, 18:13)
Viskas bus gerai, spėju, kad mažius didžiąją laiko dalį pramiegos  rolleyes.gif Iš daiktų tai ko neįsidesi-nusipirksi, juk ne karo metas  mirksiukas.gif

Mano tėvai keliom dienom į Birštona išlekia, tai mums teks jų ūkį prožiūrėt-šuo, katė ir kažkiek ančių tėtė laiko, tai teks pagirdyt ir pašert kažkuo  lotuliukas.gif įdomu kaip seksis, nes tiek jos manęs bijo, tiek aš jų  lotuliukas.gif

Kad tavo žodžiai Markui į ausį bigsmile.gif

Tai jos gal aptvare? Antys bent nesiznaibo kaip žąsys bigsmile.gif galvok kad gali būti blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai fb sedziu nes SM baisiai nepatogu biggrin.gif
Atsakyti
va man keista ,negalvojau,kad taip FB prilips blush2.gif bet man ir cia ir ten smagu ax.gif
Atsakyti