QUOTE(versus @ 2015 07 29, 18:26)
ilgai valgė naktį dukružė, dar kažkaip norėjau ją kuo ilgiau pasilaikyti šalia, tai tikrai priveikiau visko
keliausime mes į San Sebastianą, pas baskus, ten jau aštuntą rugsėjį leisiu, nes lankome kino festivalį
tik šiais metais vyras eis į filmus, o mudvi su geriausia drauge Zabeliuke gulėsim prie vandenyno, matyt
Aš vis neatsistebiu koks tu optimistiškas žmogus
QUOTE(niki0603 @ 2015 07 30, 12:13)
Labas rytas
Nu mano dukra vyresnele tokia gudrute pasidarius
Vakar nupirkau olandisko surio, gryzus namo ant pakuotes perskaiciau, kad surio gaminys su augaliniais riebalais. Visa tai vyrui igarsinau pasakydama, kad nu kokia nesamone, juk visada maniau, kad tai gaminys is pieno ir jokiu papildomu augaliniu riebalu
Sian ryte jau tingiu stovet prie dujines ir kose makalose virti, tai pasiuliau dukrai sumustini su suriu, o ji "fuuuuui, juk cia su augaliniais riebalais-nevalysiu"
Nu ka, mama verda grikius. Panele pristato tuo metu kai i puoda dedu sviesta ir vel- "Nevalgysiu, nes tu suri dedi i kose
Ir aplamai- aksciau ji viska valge, o dabar gudrute stebi kai valgyt gaminu ir nusprendzia, kad jai tai viens, tai kitas produktas nepatinka ir nevalgo
Mano dičkis irgi labai žiūri ką gaminu ir jau nieko neikisi
QUOTE(versus @ 2015 07 31, 11:40)
facebooke labai intensyvūs pokalbiai, man tai visai patinka istorijas ir čia parašinėti
aišku, ten patogu - tik paklausi, iškart gausi
galvoju apie tai, kaip dukružė pakeitė kai kuriuos įpročius mano - jau per nėštumą negalėjau kvėpintis jokiais kvepalais, nes buvau jautri kvapams, o susilaukus mergiotės net ir šampūną ėmiau pirkt bekvapį - kad ji, būdama šalia, užuostų mane, o ne lorealį kokį; rūbus irgi renkuosi natūralius, švelnius, ypač kai ji nešynėje ir glaudžiasi prie manęs.
Aš jau pamiršau kaip mano kvepalai atrodo
Šiandien pirmą kartą mieste ramiai reikalus susitvarkėm nes vaikas nešynėje buvo
tikiuosi taip pat bus ir oro uoste. Laikas lagaminus pakuotis spėju vienas bus tik Marko