QUOTE(versus @ 2015 07 29, 10:23)
bonjour
naktį bemaitindama prisiminiau, kad reiktų užpildyti prašymą Sodrai dėl motinystės pašalpos, nes mano nėštumo ir gimdymo atostogos baigiasi rugpjūčio 10 d.
taip pat naktį nusipirkau daugkartinius įdėklus į liemenėlę iš merino vilnos (LANA Care), bandysiu su jais apsieiti.
jau turime bilietus ir nakvynę rugsėjui į ispaniją, į saldųjį mūsų medaus mėnesio miestą, į miestą, iš kurio grįžau jau laukdamasi dukružės, ot smagu jai bus grįžti ten, iš kur prasidėjo
verdu grikius, dukra miega, bet garantuotai pabus, kai grikius išsivirsiu, visada ji taip pabunda,
kaip tyčia
tokie va reikalai. gražios dienos visoms, su vežimais, nešyklėm ir vaikais ant rankų
Kaip romantiška
QUOTE(BeautifulSoul @ 2015 07 29, 11:53)
Mamos, kurios duodat mažiam BioGaia, ar duodat 5 lašiukus vienu kartu, ar po lašiuką kelis kartus dienoj??
Aš vienu kartu suduodu bet šitą buteliuką pabaigsiu ir viskas.
Buvo daktarė tai sveria 5.65 ūgis 60 galvytė 39 gimė svoris 3.78 ūgis 55 galvytė 36 auga kaip ant mielių o dar tik 6 savaitės
Vakar vakarą ištveriau viena ir šiandien dar gyva

ir nusiprausti spėjau ir pusryčius pavalgyti va su pietumis bus bėdos nes vaiką beuzmieganti tikrino tai isireke

dabar ant krūtinės miega nenoriu judinti
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2015 07 29, 14:34)
Labukas
mes augam augam kasdien vis ,leskutes ir zandukai tik dideja
priiminejam svecius,dabar dar lauksim sveciu is Svedijos draugu

kaledos Lietuvoje bus
o taip dienu visokiu buna,ramesniu,aktyvesniu ir naktu visokiu buna,bet visumoj viskas super

patinka keliaut,sveciai ir vezimelis

labai skirias nuo pirmagimes,tai daug kas man yra pirmas kartas
mmm su pirma po 2 menesiu susirgau ir nepakito nei truputi ,pirma diena su vaistais,kazin kaip dabar bus
Mano irgi skiriasi kaip diena ir naktis žiūrėsim kas toliau bus
Įtariu teks guldyti vaiką nes mano pilvas jį pažadins