Įkraunama...
Įkraunama...

Normalios šeimos pajamos

Apklausa: Kiek normalu uždirbti šeimai, kad jau negalvotų apie pinigus? (262 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Griztant prie temos, pastebejau, kad beveik niekas atidejimo santaupoms nepaminejo. Man tai cia atrodo labiau oraus gyvenimo dalis, negu visokie geri drabuziai ar restoranai - jei, sakykime, susirgtumete ar vyras susirgtu ir nebegaletu uzdirbti, ka tada? Ate ate oriam gyvenimui? Jei, neduok d, susirgtu kas is seimos liga, kurios gydymas yra labai brangus ir tik uzsieny, visokie elgetavimai per laikrascius ir bedu turgus orumo nesuteiktu. Manau, orus gyvenimas reiskia ta, kad del nenumatytu priezasciu dingus visiems pinigu saltiniams eitu pusmeti gyventi kaip gyvenus. Neretai maziau uzdirbantys daugiau santaupu turi, negu prabangiai gyvenantys nuo algos iki algos.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 01 18, 15:53)
yra verslininkų, kurie aria, yra, kurie nearia smile.gif vienok, ko draskaisi - eik geriau dirbt, juk kuo daugiau dirbi - tuo geriau uždirbi, ar ne?  smile.gif

Nesidraskau, uzdirbu tiek, kiek man gana. Dar daugiau dirbt vardan pvz.firminiu rubu tikrai nesiruosiu. Man daug svarbiau gyvenimas po darbo, o ne pats darbas ir pinigu uzkalinejimas. Vienok, as ir forume ne tik, kad kasdien nesedziu, bet ir net ne kiekviena savaite, nes turedama laisvo laiko, randu kaip ji produktyviau praleisti. Bet as del kazkokio isivaizdinamo ivaizdzio forume, neskiedziu nesamoniu, kad dienas leisdama forume uzdirbu valytojom, auklem, privaciom mokyklom, privatiems gydytojams ir kelionems i uzsieny po keliskart metuose, teatruose, spa ir dar nezinia kur. Ypac, kai tos skiedos is forumo neislenda. Bet kazkokiu mistiniu budu ne tik viskam uzdirbineja, bet ir laksto ten visur, kur skelbiasi biggrin.gif tik idomu kada jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 18 sausio 2016 - 18:32
QUOTE(Terroriste @ 2016 01 18, 18:30)
Nesidraskau, uzdirbu tiek, kiek man  gana. Dar daugiau dirbt vardan pvz.firminiu rubu tikrai nesiruosiu. Man daug svarbiau gyvenimas po darbo, o ne pats darbas ir pinigu uzkalinejimas. Vienok, as ir forume ne tik, kad kasdien nesedziu, bet ir net ne kiekviena savaite, nes turedama laisvo laiko, randu kaip ji produktyviau praleisti. Bet as del kazkokio isivaizdinamo ivaizdzio forume, neskiedziu nesamoniu, kad dienas leisdama forume uzdirbu valytojom, auklem, privaciom mokyklom, privatiems gydytojams ir kelionems i uzsieny po keliskart metuose, teatruose, spa ir dar nezinia kur. Ypac, kai tos skiedos is forumo neislenda. Bet kazkokiu mistiniu budu ne tik viskam uzdirbineja, bet ir laksto ten visur, kur skelbiasi  biggrin.gif  tik idomu kada jau  biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2016 01 18, 17:12)
Griztant prie temos, pastebejau, kad beveik niekas atidejimo santaupoms nepaminejo. Man tai cia atrodo labiau oraus gyvenimo dalis, negu visokie geri drabuziai ar restoranai
... jei, sakykime, susirgtumete ar vyras susirgtu ir nebegaletu uzdirbti, ka tada? Ate ate oriam gyvenimui?
....Jei, neduok d, susirgtu kas is seimos liga, kurios gydymas yra labai brangus ir tik uzsieny, visokie elgetavimai per laikrascius ir bedu turgus orumo nesuteiktu. Manau, orus gyvenimas reiskia ta, kad del nenumatytu priezasciu dingus visiems pinigu saltiniams eitu pusmeti gyventi kaip gyvenus.
...Neretai maziau uzdirbantys daugiau santaupu turi, negu prabangiai gyvenantys nuo algos iki algos.

o tai ka pati is keliu paskutiniu lapu atsakymo nesuprantat g.gif
kai atidedi, yra NE ORU, butinai, butiniausiai turi atlikti, nes kitaip gyvenate NE ORIAI 4u.gif

o i sekancia dali jums atsakys, kad reikia taip ''isisukti'', kad verslas jau suktusi pats savaime ir net nedirbant nestu baisini pelna 4u.gif

gydymui, kai prireiks, parduos n+k nuomuojamu nekilnojamu turtu, nes kitaip bus NE ORU smile.gif

del paskutinio sakinio, tai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2016 01 18, 18:30)
Nesidraskau, uzdirbu tiek, kiek man  gana. Dar daugiau dirbt vardan pvz.firminiu rubu tikrai nesiruosiu. Man daug svarbiau gyvenimas po darbo, o ne pats darbas ir pinigu uzkalinejimas. Vienok, as ir forume ne tik, kad kasdien nesedziu, bet ir net ne kiekviena savaite, nes turedama laisvo laiko, randu kaip ji produktyviau praleisti. Bet as del kazkokio isivaizdinamo ivaizdzio forume, neskiedziu nesamoniu, kad dienas leisdama forume uzdirbu valytojom, auklem, privaciom mokyklom, privatiems gydytojams ir kelionems i uzsieny po keliskart metuose, teatruose, spa ir dar nezinia kur. Ypac, kai tos skiedos is forumo neislenda. Bet kazkokiu mistiniu budu ne tik viskam uzdirbineja, bet ir laksto ten visur, kur skelbiasi  biggrin.gif  tik idomu kada jau  biggrin.gif

pati ta nesėdinti, per metus parašei daugiau žinučių, nei aš per 2 metus biggrin.gif ir dar turint galvoje tai, kad skyriuje "tarp mūsų mergaičių" žinutės neskaičiuojamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 01 18, 19:05)
pati ta nesėdinti, per metus parašei daugiau žinučių, nei aš per 2 metus  biggrin.gif ir dar turint galvoje tai, kad skyriuje "tarp mūsų mergaičių" žinutės neskaičiuojamos  biggrin.gif

O tu gali ilist i mano profili ir paziuret kaip daznai sedziu forume. Nustebsi, buna ir po pora savaiciu ir daugiau, kai randu geresniu uzsiemimu nei mirkimas forume. Zinuciu kiekis tikrai ne rodiklis kiek zmogus forumesediu

P.s. nezinojau, kad virs 900 yra daugiau nei 1800 g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 18 sausio 2016 - 19:36
QUOTE(Pireja @ 2016 01 18, 15:54)
Nu toks ispudis ir susidaro, matant kiek laiko SM' praleidziate.

O tai kaip tai matosi? Sekate visą laiką? Fiksuojate? g.gif Tai esate nevykėlė bedarbė ar kaip? Nes mane tai tuo bandote apkaltinti, neva negaliu normaliai dirbti, o pati dar ir sekti suspėjate kažką doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2016 01 18, 16:00)
Kaip visada tu.  lotuliukas.gif Gilios mintys.  biggrin.gif

Tai kokie konkrečiai tie darbai, kai gali perkelti atsakomybę kitiems? O darbas bus svarbus, reikšmingas, rimtas, atsakingas, daug žinių reikalaujantis?

O kas tu tokia, atleisk, kad turėčiau tau atsiverti ir išdėstyti, bene dievas koks paskutiniame teisme? laugh.gif
Atsakyti
Net nuejau paziureti i kalendoriu ar ne pilnatis lotuliukas.gif
Atsakyti
ko jus cia riejates, vieniems vieno reikia, kitiems kito. Vieniems vienas oru, kitiems kitkas. Tai visai normalu.

Sedejimas prie sm niekaip nesusijes su uzdarbiu. Mes su mb uzdirbam pakankamai daug, bet i tai idedam savo darbo, nors galim paprasciausiai nusamdyt zmogu ar du, kurie viska ta pati darys uz mus, o patys isvertus dubces gyvensim Maldyvuose ir retsykiais duosim komandas per skambucius. Bet mums toks variantas nepatinka, man asmeniskai patinka kazka paciai veikti, dirbti su savo verslu ir buti apie viska informuotai is pirmu lupu. Bet tai nereiskia, kad as dirbu diena is dienos ir neturiu sau laiko, nes pagal kai kurias kitaip neuzdirbsi pinigu....
apie pasirodymus forume isvis nusisnekejot tamstos, labai cia kazkam rupi kiek as ar kitos uzdirbam rolleyes.gif nors, kazkam rupi kaip matau.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2016 01 18, 13:59)
I tai as neiskaiciuoju kelioniu i uzsieni 2 kartus, nes ir brangu ir.... o is kur tiek laiko? Tiek atostogu?

na darbo kodeksas kiekvienam dirbanciam pagal darbo sutarti garantuoja bent jau 28 kalendorines dienas atostogu, tai nesuprantu kas cia tokio (laiko atzvilgiu) dvi 7-10 dienu atostogos uzsienyje. Dar ir laisvu atostogu lieka.
Atsakyti
Dėl atostogų, tai pvz pedagogai turi gerokai daugiau, verslininkai, neturintys šefų, gali dažniau atostogauti, o kur dar visokie laisvai samdomi darbuotojai, menininkai, žvaigždūnai ir pan smile.gif
Atsakyti
Dar pridėsiu, kad kai kas pamiršta, kad darbo vieta gali būti prie pat namų, praktiškai namuose ir atkrenta visi kamščiai, važinėjimai, mašinų šveitimai ir pan., nes ne kasdien to reikia. Taip pat dar dėl laiko ir išlaidų, tai būna žmonės tam tikrose srityse nereiklūs, nelaksto po kirpyklas, manikiurus, pedikiurus, nes tai moka pasidaryti patys, o ir mėgsta daryti patys. Būna žmonės natūraliai gražūs, tai daug paišyt savęs nereikia irgi biggrin.gif Taip pat yra žmonės, kurie labai daug ką perka internetu, tai irgi nelaksto per miestus skersai išilgai. Geresnis klausimas būtų kodėl tai taip rūpi kitiems? Pavydu, kiesta ar kas? Gal patys taip norėtų, bet nemoka, tai ir kabinasi?
Atsakyti