QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 01 15, 21:35)
Man užtektų uždarbio 1500 ir MB 1500, bet su salyga, kad nepasikeistų darbo krūvis nei dabar. To užtektų ir sau išlaikyt ir vaikams padėt. Bet paskaičiavus kiek nuo vaikystės buvo investuota į mūsų išsilavinimą, tai nė toks atlyginimas per daug metų neatsipirks. Ne rankinėse yra gyvenimo laimė, mielosios, o piniginėse
man gyvenant paciai vienai savo bute ir dirbant savo mieste, manau, kad ir 500 nemazai butu. Bet cia man. Ir GAL. Neskaiciavau.
O jei ziureti velgi as+vaikas, tai reiketu priskaiciuoti jo poreikius. Jei mano mieste, tai velgi mazesni, nei kur kitur gyvenant, nes net transportas nekainuoja. Jei butu koks gabus sokejas, tai nemazai atseitu sokiu pamokos, batai, rubai ir dar kazkas Dabar kai lanko tik nemokamai sachmatus, tai velgi maziau pinigu reikia ir tai nera SAVES RIBOJIMAS.
Jei ziuret as+vaikas+vyras, tai vel reikia ziuret kiek ko vyrui reikia. Net nezinau kaip reiketu paskaiciuot, bet lyginant su mano pacios poreikiais pvz. jam daugiau reiketu pinigu maistui (valgo tai daugiau ir brangesni maista, nes mesa 3 kart dienoj praktiskai turi but), bet maziau reikia rubams, ir siaip kaip vyrui ir darbe devi uniforma. Del pramogu ar hobiu, tai velgi, man tiek ir tokiu, kaip jiems nereikia.
O apie laime kalbant, ne apie pinigines sakoma. Sakoma, laime ne piniguose, o pirkiniuose