QUOTE(Mergiona @ 2016 02 03, 14:23)
yra
ir net asmeniskai pazistu
ir?
niu tai... gerai, aisku, bet kai turi tiek pat uzsidirbt kiekvienam, plius su daug mazesniom laiko galimybem tada jau sunkiau.
Tema, ne kiek uzdirbi, bet kiek reikia oriai gyventi
Nemenkinkit zmogaus
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 02 03, 15:00)
tarp nieko nedarymo ir tarp nepastatyto buto pirkimo yra tokio dydžio tarpas, jog turbūt net neįsivaizduojat.
Yra -daryti arba ne
QUOTE(Mergiona @ 2016 02 03, 22:21)
eini i maxe, zinai kad tualetke/ arbata/ pampersai/... i pabaiga, ir matai 40% nuolaida, aisku "visiskai berinkalingas laiko svaistymas" paimt pora paku atsargai, juk gali ir be 40% nuolaidos vos po vienos- kitos dienos nusipirkt
Aha, niekad nepamirsiu kaip draugai uzmate nuolaida "Pampers" uzsipirko ju puse kambario 1 kambario bute, gyvendami 4
Taupe taip
QUOTE(muminukas @ 2016 02 03, 23:11)
Sėdėti kelias paras laredoute ir visur kitur norint "nukauti" striukę, kurią priaugs po 2 metų, su nuolaida, yra laiko švaistymas. Ir tą darai, kai negali sau leisti vaikui nupirkti striukės tada, kai jam jos reikia. O darai dėl to, kad tavo pajamos nepakankamos normaliam gyvenimui.
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 02 03, 23:18)
Aš patarimų daviau jau pakankamai. Kas kvaišom nesuvokiama, tai ir nematau reikalo keliadešimt kartų aiškint. Nuomokit toliau ir gyvenkit svetimuose kambariuose lodamos iš pykčio, kad neturit savo ar skęsdamos banko paskolose. Nu ir durnumas žmonių, negaliu atsistebėt...Atvaro iš kaimo su devintukais atestate, bando protingas vaizduot, bet epie gyvenimą neišmano nė kruopelės
Ilga kelionė iki mano skaičių, nes dirbau ir stengiausi kai jauna buvau, o ne tada kai jau du-trys vaikai ant rankų bliauna...
Tai bukit maloni, papasakokit man. As juk apie save viska smulkiai papasakojau. Svetimuose kambariuose teko gyventi, is kaimo as, atestate 9- 10, bandau vaizduoti protinga, apie gyvenima neismanau, dirbau ir stengiausi kol jauna buvau, bet noreciau suzinoti ta stebuklinga buto isigyjimo fofmule
Mazdaug per metus sutaupytais pinigais ir butu kainomis
Is anksto dekoju