Įkraunama...
Įkraunama...

Normalios šeimos pajamos

Apklausa: Kiek normalu uždirbti šeimai, kad jau negalvotų apie pinigus? (262 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 02 03, 14:00)
tarp nieko nedarymo ir tarp nepastatyto buto pirkimo yra tokio dydžio tarpas, jog turbūt net neįsivaizduojat.

Taip yra. 15000 eur tarpas. biggrin.gif plius maziukus butus jau dazniausiai iki namo pridavimo isgraibsto. Tame name jau parduota 40 proc butu o jus kaip sakot jo net nera biggrin.gif Kazkas strigs yra nurodytos baudos, yra garantija 5 metu. Ir imone padori o ne bobutes kontora su neaiskiu finansavinu. Nors draugai is tokiu santariskese pirko, irgi nepastytas tada buvo, kadangi strigo kazkas, garantijos deka dar atgaus 8000 eur. Gyvent jau gyvena. Zodziu dbr ir konkurebcija yra, apie 100 objektu rinkoje, tai nuo to pirkejai tik islosia.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 03, 14:52)
Tai nesistebekit per daug.

as paklausiau, ir NE JUSU. Kur jus koki "nusistebejima" bandot izvelgt, dideli ar maza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 02 03, 14:00)
tarp nieko nedarymo ir tarp nepastatyto buto pirkimo yra tokio dydžio tarpas, jog turbūt net neįsivaizduojat.

Koks jusu reikalas? Is jusu kisenes perka ar kaip? g.gif
Nenorit nepirkit, o kazkas linkes surizikuot. Isijunkit ivairius projektus, kurie dar tik vykdomi. Nustebsit pamacius rezervuotu ir/ar parduotu butu/namu skaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 03 vasario 2016 - 14:28
QUOTE(milaaaa @ 2016 01 28, 23:17)
as neskaiciuoju tu pinigu del ju trukumo biggrin.gif  4u.gif tai savotiskas pries kuri laika atsirades hobis bigsmile.gif

Man nuolaidų medžiojimo "hobis" visiškas laiko švaistymas, ne vienam išaugantis į grimasas (pokalbis neasociatyvinis per Maximos nuolaidas knygoms: Vyras - Žiūrėk, čia kažkokios storos knygos, kaži geros? Žmona - Koks skirtumas, su nuolaida, imk). Taip, mūsų šeimos pajamos tokios, kad irgi tenka pasivaikyti nuolaidas. Bet labai norėčiau, kad visada galėčiau sau leisti pirkti tada, kai reikia be jokių nuolaidų.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 02 03, 22:09)
Man nuolaidų medžiojimo "hobis" visiškas laiko švaistymas, ne vienam išaugantis į grimasas (pokalbis neasociatyvinis per Maximos nuolaidas knygoms: Vyras - Žiūrėk, čia kažkokios storos knygos, kaži geros? Žmona - Koks skirtumas, su nuolaida, imk).  Taip, mūsų šeimos pajamos tokios, kad irgi tenka pasivaikyti nuolaidas. Bet labai norėčiau, kad visada galėčiau sau leisti pirkti tada, kai reikia be jokių nuolaidų.

aga, dar vienas anekdociukas i tema yra, kalbasi du new_russian.gif new_russian.gif vienas: "ziurek, koki kaklaraisti pirkau, ne koks s, 1000$!", antras: "va durnius, vos uz kampo lygiai toks pat uz 1 500$ yra!"

jei eini i maxe, zinai kad tualetke/ arbata/ pampersai/... i pabaiga, ir matai 40% nuolaida, aisku "visiskai berinkalingas laiko svaistymas" paimt pora paku atsargai, juk gali ir be 40% nuolaidos vos po vienos- kitos dienos nusipirkt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 03 vasario 2016 - 21:22
QUOTE(Mergiona @ 2016 02 03, 21:21)
aga, dar vienas anekdociukas i tema yra, kalbasi du  new_russian.gif  new_russian.gif vienas: "ziurek, koki kaklaraisti pirkau, ne koks s, 1000$!", antras: "va durnius, vos uz kampo lygiai toks pat uz 1 500$ yra!"

jei eini i maxe, zinai kad tualetke/ arbata/ pampersai/... i pabaiga, ir matai 40% nuolaida, aisku "visiskai berinkalingas laiko svaistymas" paimt pora paku atsargai, juk gali ir be 40% nuolaidos vos po vienos- kitos dienos nusipirkt hihihi.gif

Ženkliai nesupratot kas turima omeny.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 03, 22:31)
Ženkliai nesupratot kas turima omeny.

zenkliai supratau tongue.gif nesijaudinkit mirksiukas.gif ir pasakiau ta, ka AS norejau pasakyt bigsmile.gif ir ko JUS zenkliai nesupratot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 03 vasario 2016 - 21:58
QUOTE(Mergiona @ 2016 02 03, 21:21)
aga, dar vienas anekdociukas i tema yra, kalbasi du  new_russian.gif  new_russian.gif vienas: "ziurek, koki kaklaraisti pirkau, ne koks s, 1000$!", antras: "va durnius, vos uz kampo lygiai toks pat uz 1 500$ yra!"

Aš ne anekdotą pasakojau, o pati pokalbį girdėjau.

Sėdėti kelias paras laredoute ir visur kitur norint "nukauti" striukę, kurią priaugs po 2 metų, su nuolaida, yra laiko švaistymas. Ir tą darai, kai negali sau leisti vaikui nupirkti striukės tada, kai jam jos reikia. O darai dėl to, kad tavo pajamos nepakankamos normaliam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2016 02 03, 10:26)
Raseleuogele, butu idomu kazkokius skaicius pamatyt, nes tikrai nesuvokiama kaip galima "pritaupyt" vln su net lb padoriom pajamom PIRMAM bustui...

Aš patarimų daviau jau pakankamai. Kas kvaišom nesuvokiama, tai ir nematau reikalo keliadešimt kartų aiškint. Nuomokit toliau ir gyvenkit svetimuose kambariuose lodamos iš pykčio, kad neturit savo ar skęsdamos banko paskolose. Nu ir durnumas žmonių, negaliu atsistebėt...Atvaro iš kaimo su devintukais atestate, bando protingas vaizduot, bet epie gyvenimą neišmano nė kruopelės doh.gif Ilga kelionė iki mano skaičių, nes dirbau ir stengiausi kai jauna buvau, o ne tada kai jau du-trys vaikai ant rankų bliauna...
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2016 02 03, 14:23)
yra  bigsmile.gif ir net asmeniskai pazistu  bigsmile.gif  bigsmile.gif ir?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
niu tai... gerai, aisku, bet kai turi tiek pat uzsidirbt kiekvienam, plius su daug mazesniom laiko galimybem tada jau sunkiau.

Tema, ne kiek uzdirbi, bet kiek reikia oriai gyventi wink.gif Nemenkinkit zmogaus 4u.gif
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 02 03, 15:00)

Yra -daryti arba ne biggrin.gif
QUOTE(Mergiona @ 2016 02 03, 22:21)
eini i maxe, zinai kad tualetke/ arbata/ pampersai/... i pabaiga, ir matai 40% nuolaida, aisku "visiskai berinkalingas laiko svaistymas" paimt pora paku atsargai, juk gali ir be 40% nuolaidos vos po vienos- kitos dienos nusipirkt hihihi.gif

Aha, niekad nepamirsiu kaip draugai uzmate nuolaida "Pampers" uzsipirko ju puse kambario 1 kambario bute, gyvendami 4 lotuliukas.gif Taupe taip unsure.gif
QUOTE(muminukas @ 2016 02 03, 23:11)
Sėdėti kelias paras laredoute ir visur kitur norint "nukauti"  striukę, kurią priaugs po 2 metų, su nuolaida, yra laiko švaistymas. Ir tą darai, kai negali sau leisti vaikui nupirkti striukės tada, kai jam jos reikia. O darai dėl to, kad tavo pajamos nepakankamos normaliam gyvenimui.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 02 03, 23:18)
Aš patarimų daviau jau pakankamai. Kas kvaišom nesuvokiama, tai ir nematau reikalo keliadešimt kartų aiškint. Nuomokit toliau ir gyvenkit svetimuose kambariuose lodamos iš pykčio, kad neturit savo ar skęsdamos banko paskolose. Nu ir durnumas žmonių, negaliu atsistebėt...Atvaro iš kaimo su devintukais atestate, bando protingas vaizduot, bet epie gyvenimą neišmano nė kruopelės doh.gif Ilga kelionė iki mano skaičių, nes dirbau ir stengiausi kai jauna buvau, o ne tada kai jau du-trys vaikai ant rankų bliauna...

Tai bukit maloni, papasakokit man. As juk apie save viska smulkiai papasakojau. Svetimuose kambariuose teko gyventi, is kaimo as, atestate 9- 10, bandau vaizduoti protinga, apie gyvenima neismanau, dirbau ir stengiausi kol jauna buvau, bet noreciau suzinoti ta stebuklinga buto isigyjimo fofmule wink.gif Mazdaug per metus sutaupytais pinigais ir butu kainomis smile.gif Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2016 02 03, 23:28)
Tai bukit maloni, papasakokit man. As juk apie save viska smulkiai papasakojau. Svetimuose kambariuose teko gyventi, is kaimo as, atestate 9- 10, bandau vaizduoti protinga, apie gyvenima neismanau, dirbau ir stengiausi kol jauna buvau, bet noreciau suzinoti ta stebuklinga buto isigyjimo fofmule wink.gif Mazdaug per metus sutaupytais pinigais ir butu kainomis smile.gif Is anksto dekoju  4u.gif

As labai noreciau pamatyti kaip jos vaikai susitaupys pirmam bustui biggrin.gif atvirai pasakius as nepazystu nei vieno. Inasui gal, su vasara darbais uzsienyje ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 03 vasario 2016 - 23:47
QUOTE(muminukas @ 2016 02 03, 22:09)
Bet labai norėčiau, kad visada galėčiau sau leisti pirkti tada, kai reikia be jokių nuolaidų.

Vat ko tikrai nenorėčiau, tai pirkti prispirta būtinybės. Džiaugiuosi, kad užtenka lėšų ir gebėjimų planuoti pirkinius ir kai daiktu reikia naudotis, jis jau yra nupirktas, o ne puolama į parduotuvę pirkti. Ir tokių nenumatytų atvejų, kai reikia pirkti skubiai, būna tikrai retai.

QUOTE(Eularija @ 2016 02 04, 00:28)
Aha, niekad nepamirsiu kaip draugai uzmate nuolaida "Pampers" uzsipirko ju puse kambario 1 kambario bute, gyvendami 4  lotuliukas.gif Taupe taip  unsure.gif
drinks_cheers.gif

biggrin.gif Racionaliai naudotis nuolaidomis irgi reikia išmokti.
Atsakyti