QUOTE(Eularija @ 2016 02 01, 13:41)
bet 1000 eur žmogui, tai nematau aš čia jokių turtų
Tol kol, tas žmogus vienas, taip, uždirbti galima. Nėra čia daug. Bet jei yra šeima ir pav. 2 vaikai ( apie 3 jau nekalbu) tai vienam iš tėvų reikia uždirbti 2000 eurų. Kur čia LT tokios algos?
Aišku, ateis Ciccio ir sakys, kad galima ne vienoje darbovietėje ir aš su tuo sutiksiu. Aišku, kad galima. Bet tuo ir pasibaigia žmogaus orus gyvenimas, pagal mane. Nes darbas keliose darbovietėse, turi savo kainą. Tai nuovargis, įtampa, tai atėmimas laiko iš vaikų, šeimos, tai laisvalaikio ,,palaidojimas'', tai savaitgalių praradimas, tai prarastas laikas kai gali tiesiog nieko neveikti, kai po darbo pasiimi knygą ir skaitai, kai tiesiog baigiasi darbo valandos ir tu laisvas ( čia kalbėjau apie įvairų darbą). Tai dažniausiai yra lėkimas. Todėl, kalbėti apie 1000 eurų vienam žmogui, kaip normalias pajamas, pamiršus koks nenormalus gyvenimas dažniausiai laukia, kad juos uždirbtum, tiesiog kvaila. Nesakau, kad dirbti keliose darbovietėse yra blogai, pati kažkada dirbau, bet man asmeniškai tie papildomi pinigai būdavo daug brangesni, negu pagrindinės darbovietės, nes jiems gauti aš paaukodavau daugiau, todėl mėtyti jų nesinorėjo bet kam ir bet kaip. Todėl pasikartosiu, pagal mane orus gyvenimas ne tik pinigų kiekiu matuojamas, o reikia žiūrėti visumą.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!