Įkraunama...
Įkraunama...

Normalios šeimos pajamos

Apklausa: Kiek normalu uždirbti šeimai, kad jau negalvotų apie pinigus? (262 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Mergiona @ 2016 01 31, 23:02)
ir liks laime  tongue.gif o jei nesi laimingas- pridek ar atimk- jos nebus ir babkes jos neatnes.

čia tą bandai įkalti vaikams, kai jie prašo valgyt? Mama, noriu valgyt...labai noriu, mama --- ša, koks dar valgyt, mes juk ir taip laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 01, 00:09)
čia tą bandai įkalti vaikams, kai jie prašo valgyt? Mama, noriu valgyt...labai noriu, mama --- ša, koks dar valgyt, mes juk ir taip laimingi.

idomu, kodel jus mane puolat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2016 01 31, 23:12)
idomu, kodel jus mane puolat?  g.gif

nepuolu, tik parodau, kad tavo teorija apie laimę yra visiškai kiaura.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 01, 00:15)
nepuolu, tik parodau, kad tavo teorija apie laimę yra visiškai kiaura.

sakai kad atemus is taves vaika, ir pridejus babkiu sokinetum is laimes? g.gif o atemus babkes ir palikus vaikus (pvz viska iki nulio isleidi ispirkai) verktum?

beto, jei cia ne "puolimas" o "parodymas", galima butu ir paskaityt ka rasiau- "gali turet nedaug (fiziologiniams poreikiams- maistas, siluma-patenkint) ir but laimingas." prie ko tas "parodymas" apie alkanus vaikus? g.gif maisto bankas yra tokiems ubagams kaip as, pasalpos, maitinimas mokykloje ir darzelyje, ismaitins kaip nors gimtoji zemele bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 31 sausio 2016 - 23:34
mergiona, cia tu apie save? unsure.gif maisto bankas....

sutinku su Cicio. bet sutinku ir su Mergiona. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 02 01, 00:40)
mergiona, cia tu apie save?  unsure.gif maisto bankas....

lotuliukas.gif ne, apie Ciccio "parodyma". Yra kazkoks minimalus lygis, zemiau kurio laimingas be pinigu nebusi, bet mano akim jis maksimaliai arti ties "buti pavalgiusiam ir siltai".

Eik apie Indija rasyt, as einu tau rasyt apie Europa. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 01 vasario 2016 - 00:03
Jeigu jums nesuteikia jokios laimės nupirkti daiktai tai ką žinau. Mano vyrui laimę tarkim suteikia žvejybos reikmenys, nes jis mėgsta žvejoti, man patinka keliauti, kas man suteikia laimę, dukrai patinka žaislai ir jinai labai džiaugiuosia juos gavusi ir t.t. ir t.t. Nepasakokit čia nesamonių apie šeštus paltus ir kaip nereikia pinigų, kad būti laimingiems. Tai išparduokit visą savo turtą, pinigus atiduokit labdaroms, o pati su vaikais kelkitės gyvent į palapinę ir ieškokit laimės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 01, 00:05)
Jeigu jums nesuteikia jokios laimės nupirkti daiktai tai ką žinau. Mano vyrui laimę tarkim suteikia žvejybos reikmenys, nes jis mėgsta žvejoti, man patinka keliauti, kas man suteikia laimę, dukrai patinka žaislai ir jinai labai džiaugiuosia juos gavusi ir t.t. ir t.t. Nepasakokit čia nesamonių apie šeštus paltus ir kaip nereikia pinigų, kad būti laimingiems. Tai išparduokit visą savo turtą, pinigus atiduokit labdaroms, o pati su vaikais kelkitės gyvent į palapinę ir ieškokit laimės  bigsmile.gif

nebesiginčyk, varguoliai sako, kad ne piniguose laimė, reiškia žino smile.gif kitąsyk nebepirksiu produktų maisto bankui, tegul dar stipriau pajunta laimę.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 01, 01:14)
nebesiginčyk, varguoliai sako, kad ne piniguose laimė, reiškia žino smile.gif kitąsyk nebepirksiu produktų maisto bankui, tegul dar stipriau pajunta laimę.

ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Mergiona, Cicio,
as manau, jus kalbat mazdaug apie tuos pacus dalykus, tik kita kalba.
taciau atsakymai yra daug platesni nes gyvenimo situacijos irgi platesnes nei penkiu sakiniu postai.
as manau, ir viena ir kita esate teisios. niekas is minimumo siame skyrelyje negyvenat (tuomet smagu bandyti "suzaist"i su minimaliom pajamom, nes visuomet turite "uzsimetimui"), ir visai kita itampa butu, jei REALIAI baigtusi pinigai jau 20ta einamo menesio diena.

kita vertus, yra nuolat surugusiu zmoniu, kuriems pinigai niekad nesibaigia, saldytuvas nuolat pilnas, ir ne vien bulku ir makaronu, kurie vyksta i keliones ir ten visus apkeikia.

realiai ir dukroms nelinketumet zento, kuris uz jas kur kas maziau uzdirbtu. nelinketumet ir palapinej gyvent, aisku, jei yra noras, del "zaidimo" galima ir palapine issiskleist.

bet kad lietuviai gerau gyvena nei bet kada, tai pamirsta. ir kaune, vilniuje - spustys masinu (kad ir lizinginu), ir parduotuvese eiles didziausios... o akys galetu daugiau svyteti. (laime, jau daugelio ir ima....)
Atsakyti
Given, ne apie ta pati mes kalbam schmoll.gif ir as nematau kad lietuviai gyventu geriau unsure.gif kad prisiskoline-prasiskoline- tai taip, bet... prie bloko stovintis bemsas nuliovas tik gailesti sukelia, cia kas link lizinginiu masinu.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2016 02 01, 09:02)
Given, ne apie ta pati mes kalbam  schmoll.gif ir as nematau kad lietuviai gyventu geriau  unsure.gif kad prisiskoline-prasiskoline- tai taip, bet... prie bloko stovintis bemsas nuliovas tik gailesti sukelia, cia kas link lizinginiu masinu.

taip taip, labai gaila žmogaus, kuris turi pakankamai pajamų, kad gautų nuliovo automobilio liizngą smile.gif o pačiai važinėti su prarudijusiu opeliu - savęs negaila?
Atsakyti