sakai kad atemus is taves vaika, ir pridejus babkiu sokinetum is laimes? o atemus babkes ir palikus vaikus (pvz viska iki nulio isleidi ispirkai) verktum?
beto, jei cia ne "puolimas" o "parodymas", galima butu ir paskaityt ka rasiau- "gali turet nedaug (fiziologiniams poreikiams- maistas, siluma-patenkint) ir but laimingas." prie ko tas "parodymas" apie alkanus vaikus? maisto bankas yra tokiems ubagams kaip as, pasalpos, maitinimas mokykloje ir darzelyje, ismaitins kaip nors gimtoji zemele
ne, apie Ciccio "parodyma". Yra kazkoks minimalus lygis, zemiau kurio laimingas be pinigu nebusi, bet mano akim jis maksimaliai arti ties "buti pavalgiusiam ir siltai".
Eik apie Indija rasyt, as einu tau rasyt apie Europa.
Jeigu jums nesuteikia jokios laimės nupirkti daiktai tai ką žinau. Mano vyrui laimę tarkim suteikia žvejybos reikmenys, nes jis mėgsta žvejoti, man patinka keliauti, kas man suteikia laimę, dukrai patinka žaislai ir jinai labai džiaugiuosia juos gavusi ir t.t. ir t.t. Nepasakokit čia nesamonių apie šeštus paltus ir kaip nereikia pinigų, kad būti laimingiems. Tai išparduokit visą savo turtą, pinigus atiduokit labdaroms, o pati su vaikais kelkitės gyvent į palapinę ir ieškokit laimės
Jeigu jums nesuteikia jokios laimės nupirkti daiktai tai ką žinau. Mano vyrui laimę tarkim suteikia žvejybos reikmenys, nes jis mėgsta žvejoti, man patinka keliauti, kas man suteikia laimę, dukrai patinka žaislai ir jinai labai džiaugiuosia juos gavusi ir t.t. ir t.t. Nepasakokit čia nesamonių apie šeštus paltus ir kaip nereikia pinigų, kad būti laimingiems. Tai išparduokit visą savo turtą, pinigus atiduokit labdaroms, o pati su vaikais kelkitės gyvent į palapinę ir ieškokit laimės
Mergiona, Cicio, as manau, jus kalbat mazdaug apie tuos pacus dalykus, tik kita kalba. taciau atsakymai yra daug platesni nes gyvenimo situacijos irgi platesnes nei penkiu sakiniu postai. as manau, ir viena ir kita esate teisios. niekas is minimumo siame skyrelyje negyvenat (tuomet smagu bandyti "suzaist"i su minimaliom pajamom, nes visuomet turite "uzsimetimui"), ir visai kita itampa butu, jei REALIAI baigtusi pinigai jau 20ta einamo menesio diena.
kita vertus, yra nuolat surugusiu zmoniu, kuriems pinigai niekad nesibaigia, saldytuvas nuolat pilnas, ir ne vien bulku ir makaronu, kurie vyksta i keliones ir ten visus apkeikia.
realiai ir dukroms nelinketumet zento, kuris uz jas kur kas maziau uzdirbtu. nelinketumet ir palapinej gyvent, aisku, jei yra noras, del "zaidimo" galima ir palapine issiskleist.
bet kad lietuviai gerau gyvena nei bet kada, tai pamirsta. ir kaune, vilniuje - spustys masinu (kad ir lizinginu), ir parduotuvese eiles didziausios... o akys galetu daugiau svyteti. (laime, jau daugelio ir ima....)
Given, ne apie ta pati mes kalbam ir as nematau kad lietuviai gyventu geriau kad prisiskoline-prasiskoline- tai taip, bet... prie bloko stovintis bemsas nuliovas tik gailesti sukelia, cia kas link lizinginiu masinu.
Given, ne apie ta pati mes kalbam ir as nematau kad lietuviai gyventu geriau kad prisiskoline-prasiskoline- tai taip, bet... prie bloko stovintis bemsas nuliovas tik gailesti sukelia, cia kas link lizinginiu masinu.
taip taip, labai gaila žmogaus, kuris turi pakankamai pajamų, kad gautų nuliovo automobilio liizngą o pačiai važinėti su prarudijusiu opeliu - savęs negaila?