QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 29, 17:37)
Visiškai ne tą norėjau pasakyti, bet matosi, kad žmogui ryškiai su teksto suvokimu ne kas. Pasirodo daiktų grožis tiesiogiai priklauso, nuo kainos Visiškas naujųjų rusų mentalitetas. Nesistebėčiau, jei tokį gyvenimo stilių ir propoguojate
Jums neatrodo, kad pritrukus argumentų, pulti įžeidinėti kitą yra daugiau negu nekultūringa Aš jūsų neįžeidinėju dėl kitokios nuomonės, tai praščiau to paties ir mano atžvilgiu
Batų kaina susidaro ne už grožį, o už tai kur, iš kokios odos jie pagaminti, užpatogumą, dizainą ir kt.
Visame pasaulyje yra begalė batų, kurie kainuoja 200 - 300 eur ir daug daugiau. Negi jūs manote, kad žmohės, kurie perka šiuos batus yra totalūs kvailiai?
Pirma, reikia proto turėti, kad tokiems daiktams uždirbti O jei neįperki, tai tie įperkanrys atrodo bepročiai veltui švaistantys pinigus
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2016 01 29, 17:51)
Jei daikto reikia - tai reikia. Negyvensi su neveikiančiu šaldytuvu, kol akciją kas nors padarys. Bet jei nelabai reikia, o tiesiog norisi? Šios žiemos pradžioj pajutau norą nusipirkti naują pūkinį paltą. Spintoj - dar 5 žieminiai rūbai, bet būtent tokio striukės/palto tipo užsimaniau naujo, nes senasis jau pabodęs. Ar labai neoru tai, kad pirmą minutę šovus tai minčiai, kad "hmm, gal norėčiau" nepuoliau pirkti, vaikščiojau su kitais paltais, o nusipirkau sausio gale ir sumokėjau 40 proc mažiau? Ta prasme, man jau einant gatve raudonuoti ar dar galiu eiti oriai?
Na, o jei šalta ir noris jo lapkričio pradžioj ir aš jį nusiperku, tai jau labai kvaila ir pinigus veltui leidzianti ?