QUOTE(Eularija @ 2016 01 28, 19:50)
Labai įdomu ką brauktumėt
Nu ok, iš pirmo žvilgsnio, ko šiuo metu neišleidžiu ir netrūksta:
Būstas, komunalinės paslaugos, internetai, telefonai, tv - pas Jus 900, pas mane - max 450. Atminusuokim
450
namu tvarkytojos neturiu, nes nenoriu net pagalvot apie svetimą žmogų mano namuose, o kadangi pas mus tvarkosi visi namų gyventojai, didelės bėdos nematau, o darbų asmeniškai man nelieka tiek daug, kad nesugebėčiau jų pasidaryt pati. Dar
- 100
Darzeliai, būreliai Jūsų - 100, čia pas mus daugiau gaunasi
Darželis - 60, būreliai - 80 - 90, tai apie 150
vaiku dienpinigiai: Jūsų - 80, aš darželinukui neduodu, o vyresniam gal kokie 50 gaunasi
Nu bet čia neminusuosiu, nes gal ir daugiau karts nuo karto išeina.
auto lizingas. Pas mus tokio nėra, tai
dar - 200
Kažkada turėjom auto lizingu, kai suskaičiavau kiek sumokėjom ir ką už tai gavom, pasakiau sau, kad daugiau - niekada - nebent maras, karas, ar force majore'as
drabuziai (4 asmenys) Pas Jus - 300- 400, pas mus tikrai tikrai mažiau. Gal koks 100 per mėnesį ir susidarys išdalinus. Čia todėl, kad nekenčiu apsipirkinėjimų, perku tik tiek, kiek reikia ir tik tada, kada reikia, o vaikai - bernai, kuriems dzin ką, by tik ne mergaitiška
Tai
dar -200
aukle (kai serga vaikas)_ Nenaudojam. Valgo ledus ir neserga beveik, o vieną kartą metuose jei susloguoja, tai tas kelias dienas vienas arba kitas pasiderinam darbus ir pasibūnam. Dar
-50
sodas. Neturim, dar - 50 (pridėkim šituos prie būrelių)
maistas Jūsų - 1000, mūsų tikrai bent per pusę mažiau. Tikrai netaupom, akcijų nemedžioju, sugalvojam ko norim ir perkam. Bet nekenčiu išmetamo maisto, todėl perku dažnai ir tik tai, ko norisi. Taip pat vengiu užkandukus, saldumynus (išskyrus ledus
), čipsus ir kitą š.. pirkt. Ne todėl, kad taupau, bet todėl, kad toks mano supratimas apie tinkamą mitybą. O kai auga du saldumynus ir šlamštą mėgstantys bahūrai, tai geriau kai pagundų namie mažiau
Vadinasi dar
- 500
Realiai 1500 nusiima nieko neskaičiuojant ir netaupant. Nesu iš tų, kuri ieško akcijų ar jų laukia. Neturiu tam laiko. Bet parduotuvės nėra mano geriausios draugės, tai gal todėl man tiek daug nereikia. Nematau prasmės apsistatyti daiktais tik tam, kad juos turėt. Gal ir ubagė, ką aš žinau