QUOTE(Pupcis @ 2016 01 28, 21:55)
Kur cia tokios nuolaidos buna? Gal tie batai dar ir nuplysusiu padu buvo arba skirtingo dydzio uz 29,90 vietoje 129 ?
tikrai labai net imanoma
reikia tik noro, siek tiek laiko ir info
as taip neretai nusiperku. ecco batus, kainavusius 170eur, pirkau uz 50. dar kitus, hispanitas, irgi uz 50, kainavo 150eur
dabar kiek sunkiau, anksciau buvo toks www.javari tai prekes siunte uz dyka, dabar tapo amazonu, tai siuntimas kastuoja, bet vistiek pigiau nei lt. jau nekalbu apie tai, kad galima pirktis jav, per ispardavimus, su papildomais kodais, ir t.t. man tai labai sunkus darbas, tai daznai nedarau
bet pasirinkta/norima preke visada kuri laika stebiu ir perku tik pamacius max nuolaidas. ir man tai patinka, tapo tokia savotiska pramoga
Papildyta:
QUOTE(Eularija @ 2016 01 28, 20:44)
na jus tai ne as
poreikiai matomai skirtingi...
man badas butu 350 eur mėnesiui...
apvaliai surašiau, nes nevedu centu statistikos, tik primet is banku saskaitos israsu kiek kam ko. kuno prieziuros priemones gal prie maisto primetu, kosmetika prie drabuziu, bet sitos islaidos nera dideles.
neisivaizduoju kaip ir kam siais laikais taupyti namui ar automobiliui kol sukaupsi visa suma. pinigai juk nuvertėja
o ir kam man namas ant pensijos. tada as bute kur nors siltuose krastuose gyvensiu
o gal sakysit, kad seimai namo nereikia - prabanga
tai skirtingi, niekas tuo neabejoja
bado net kvapo nebuvo
kaip ir maitinimosi kruopom, ar kuo panasiu
mes vedam tiksliai, bent maisto ir dar pagal grupes, ar atskirus produktus, nes man idomu, kiek ir ko suvartojam, kiek tas ar anas kainavo ir kiek kazko mums reikia menesiui
pinigai nuverteja, tas tiesa, bet automobilis taippat nuverteja, nt neretai irgi.
nesakysiu, kad seimai namo nereikia
pati savo laiku, visai samoningai, pasirinkau buta ir ilgai mb atkalbinejau nuo namo
mums jis netiko, esam prie tinginio, darbas specifinis, bet norim grazios aplinkos, o ja lengviau palaikyti bute
nenoriu nei raveti gelynu, nei pjauti zoles, nei kasti sniego, ir samdyti nenoriu, nes nemegstu svetimu zmoniu prie savo trusiku.
kiekvienas renkasi kas jam priimtiniau
bet tai visai nereiskia, kad jei neturi namo, ar namu tvarkytojo, tai esi ubagas