QUOTE(Bekasė @ 2016 01 20, 19:33)
tai ivardinciau kaip labai labai keista.
neisivaizduoju kaip reiketu gyventi su zmogumi kuris niekada gyvenime, jokiomis progomis nedovanoja dovanu.
5 dienos, tai cia ilgesnes atostogos?
O is paskutiniu metu patirties galiu pasakyti, kad ne ai atostogos kainuoja kelis kartus brangiau. Palyginimui mano vienos paskutine pazintine kelione kainavo daugiau nei kad pries du metus AI atostogos man ir 10 metu vaikui Tunise.
Taip, 5 dienos
mums yra ilgesnės atostogos. O keliauti patiems galima ir pigiai ir brangiai - čia jau kaip norisi, gaunasi ir kaip sugebate.
Įdomumo dėlei pažiūrėjau šiuo metu AI keliones į Turkiją (Antalija) liepos mėn. su super pasiūlymais ir akcijom 4 naktys 350 eur žmogui, reiškia 700 eur skrydis, maistas ir stogas virš galvos dviems.
Vakar nusipirkau bilietus vasaros atostogoms: 93 eur 2 žmonėm (su papildomu bagažu) į abi puses, taip pat rezervuotas 2 miegamųjų butas miesto centre - 220 eur (keliausime 4se), tad šiai dienai bendra suma gaunasi 203 eur man ir MB. Suprantu, kad įmanoma išleisti per 5 dienas 500 eurų ten vietoj, bet bent jau man tektų pasukti galvą kaip tai padaryti jų nešvaistant.
Neperšu čia savo keliavimo įpročių niekam, tiesiog sakau, kad visi mes skirtingai mėgstame keliauti ir išleidžiama skirtingas sumas. Bendra tik tai, kad tai teikia malonumą (vieniems AI viešbutis kažkur prie jūros, kitiems savarankiškas keliavimas).