Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Glamour @ 2016 01 25, 00:28)
Šiaurės meškute, gerai, kad klausi. Mums visos tie patys klausimai rūpi.

Aš pati daugiau gerų atsiliepimų apie INVICTA kliniką Lenkijoj girdėjusi. Ji populiari tarp kaliningradiečių, nepaisant to, kad Rusijoj IVF nemokamas piliečiams. invicta bendrauja ir el.paštu sėkmingai. Įdomu, gal yra ten besigydžiųsių.

Viena mergina ten ruošiasi ivf. Labai lauksiu atsiliepimų. Gal ir čia parašys kai po visko.
Atsakyti
Mielos merginos, kai man paskambino embriologas ir pasake atvykti trecia diena isodinimui as is karto klausiau ar galima laukti iki penkiu dienu ir tada daryti isodinima, man tiesiai sviesiai pasake jusu atveju butinai reikia isodinima daryti trecia diena, ir kai yra nueita tiek daug ir jau likes tik isodinimas tai man net neliko abejoniu zinoma sutikau isodinti. Klinikoje kalbejausi su kitomis merginomis kitoms isosdinima dare penkta diena. Beje rusaiciu taip pat yra nemazai. Ir dar klausimelis, kuria diena testas jau pradeda vaiduokliuoti?
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 25, 08:06)
Mielos merginos, kai man paskambino embriologas ir pasake atvykti trecia diena isodinimui as is karto klausiau ar galima laukti iki penkiu dienu ir tada daryti isodinima, man tiesiai sviesiai pasake jusu atveju butinai reikia isodinima daryti trecia diena, ir kai yra nueita tiek daug ir jau likes tik isodinimas tai man net neliko abejoniu zinoma sutikau isodinti. Klinikoje kalbejausi su kitomis merginomis kitoms isosdinima dare penkta diena. Beje rusaiciu taip pat yra nemazai. Ir dar klausimelis, kuria diena testas jau pradeda vaiduokliuoti?

Tikiu, kad jie nusprendė kaip geriausia jūsų atveju 4u.gif
Vaiduokliauti pradeda labai įvairiai, bet nepamiršk sprogdukų - jie pasišalina per 7-10 dienų, jei neklystu. Jei labai nekantru, gali pradėti testuotis kasdien nuo kokios 7dpi ir žiūrėti ar yra juostelė, ir ar blanksta ar ryškėja. Bet šiaip čia nervų tampymas, mano asmenine nuomone smile.gif Man neryškėjo tris dienas - buvo vienodo ryškumo, kadangi priklauso nuo suvartotų skysčių kiekio ir kt.
Kada tau paskyrė hcg?
Ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 25, 08:06)

Hcg geriau daryti kokia 7- 8 dpi jei sodino 3 d embrionus. o NT kaip koks....
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 25, 00:40)
Viena mergina ten ruošiasi ivf. Labai lauksiu atsiliepimų.  Gal ir čia parašys kai po visko.

INVICTA maciau ir PGD daro.
Nesigilinau dar, gal kas palyginot kainas? Butu tikrai idomu ziniu sulaukt kas cia gydosi. Kaip ten kas.
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2016 01 25, 20:20)
INVICTA maciau ir PGD daro.
Nesigilinau dar, gal kas palyginot kainas? Butu tikrai idomu ziniu sulaukt kas cia gydosi. Kaip ten kas.

Jų psl yra kainos, tik genetiniuose man truputį painu..
Primečiau, kad panašiai kaip į Tr skristi, jei PGD reikia g.gif Bet tikrai būtų įdomu išgirsti realių pavyzdžių, pasidalinkit, merginos ax.gif
Atsakyti
Bocian klinikoje IVF + ICSI + IMS su konsultacijomis ir vaistais mums kainavo 2300 eur. Idomu butu suzinoti kiek lt kainuoja su viskuo.
Papildyta:
Pradejau stebeti savo temperatura, vakar 5 dpi buvo 37, siandien 37,5 gal kuriai nors ir gi taip yra buve? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 25, 21:57)
Bocian klinikoje IVF + ICSI + IMS su konsultacijomis ir vaistais mums kainavo 2300 eur. Idomu butu suzinoti kiek lt kainuoja su viskuo.
Papildyta:
Pradejau stebeti savo temperatura, vakar 5 dpi buvo 37, siandien 37,5 gal kuriai nors ir gi taip yra buve?  doh.gif

Ziurint kokios dozes vaistu, kokie vaistai vartoti.
Mums paprastas IVf su konsultacijomis, vaistais - bemfola, cetrotide, ovitrelle, crinone, fraxiparine kainavo 2190€ + 400€ saldymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 25 sausio 2016 - 22:16
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 25, 22:57)
Pradejau stebeti savo temperatura, vakar 5 dpi buvo 37, siandien 37,5 gal kuriai nors ir gi taip yra buve?  doh.gif

Jei kitų simptomų nėra, gali būti nuo progesterono, jis kelia temperatūrą 4u.gif Truputį labiau pasaugok save, ir pasistenk nesijaudinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 26, 05:58)
Jei kitų simptomų nėra, gali būti nuo progesterono, jis kelia temperatūrą  4u.gif Truputį labiau pasaugok save, ir pasistenk nesijaudinti smile.gif

Aciu, labai keista nes visiskai nesijauciu kad buciau persalus smile.gif.
Atsakyti
Aš irgi pagalvojau apie progesterona. Man tai visus nėštumus temperatūra būdavo, bet iki 37.4 ir jausdavausi gerai. Beje geriau darykitee hcg, su testais nepatikima.

Šiaurės meškute, labai ir man rūpi atsiliepimai apie Invicta. Tikiuosi pasidalins kas nors įspūdžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 26 sausio 2016 - 22:39
Temperatura bus pakilusi tikrai nuo naudojamu vaistu, nes man ir gi buvo pakilusi, o siandien pasidariau hcg <2 8 dpi. Taip kad lauksime kito karto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku-gele: 27 sausio 2016 - 17:10