Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 22, 19:00)
Sveikos merginos, jau as po isodinimo. Uzderojo 6, 4 uzsisaldeme ir du isidino. Isodinima dare 3 dienu. Na ir dabar lieka laukimas...

thumbup.gif Ramaus laukimo ir didelių hcg skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 22, 19:00)
Sveikos merginos, jau as po isodinimo. Uzderojo 6, 4 uzsisaldeme ir du isidino. Isodinima dare 3 dienu. Na ir dabar lieka laukimas...

laikom kumscius 4u.gif
o kodel sodina 3-ju dienu ? ne 5 ? neklauset ? ir visus kitus salde triju dienu ? ar cia tokia klinikos politika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 22, 23:49)
laikom kumscius  4u.gif
o kodel sodina 3-ju dienu ? ne 5 ? neklauset ? ir visus kitus salde triju dienu ? ar cia tokia klinikos politika? g.gif

Sodino triju dienu, nes bijojo kad gali neuzaugti iki 5 dienu, kai pradejome sake bandys auginti iki penkiu dienu. Bet embriologas primygtinai rekomendavo sodinti triju. Saldeme taip pat triju dienu.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 23, 10:43)
Sodino triju dienu, nes bijojo kad gali neuzaugti iki 5 dienu, kai pradejome sake bandys auginti iki penkiu dienu. Bet embriologas primygtinai rekomendavo sodinti triju. Saldeme taip pat triju dienu.

Na bet jei neužauga iki 5 d tai neužauga ir pas mus... Ir nėra aišku kur bėda ar implantacijoj ar vystymosi procese...
Kazkaip nelabai va tas mane ir žavi šioje klinikoje. Ar čia jie nepasitiki savo labe.. Ar kas.. Tuo labiau kad tiek daug embrioniuku buvo..

Kumstukai suspausti už jūsų kruopiukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 23, 12:26)
Na bet jei neužauga iki 5 d tai neužauga ir pas mus... Ir nėra aišku kur bėda ar implantacijoj ar vystymosi procese...
Kazkaip nelabai va tas mane ir žavi šioje klinikoje. Ar čia jie nepasitiki savo labe.. Ar kas.. Tuo labiau kad tiek daug embrioniuku buvo..

Kumstukai suspausti už jūsų  kruopiukus  wub.gif  wub.gif

Nenoreciau buti tokia kategoriska, juolab kad nemazai kam pavyko susilaukti vaikuciu su 3 dienos isodinimu. Belieka lauikti rezultatu ir neprarasti tikejimo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 23, 23:40)
Nenoreciau buti tokia kategoriska, juolab kad nemazai kam pavyko susilaukti vaikuciu su 3 dienos isodinimu. Belieka lauikti rezultatu ir neprarasti tikejimo  smile.gif .

Ir jums pavyks thumbup.gif wub.gif pamatysit kaip mes sveikinsim!!!

Aš ne kategoriška tik biški nesupratau kada tada augina iki blastų? Nes sakė merginos kad augina g.gif aš tik buvau gal susigundžius kad nereiktų į tr. Bet man netinka kad neaugina iki 5 parų. Mums per abu ivf labai gražiai augo iki 3 paros. O blastu nepasiekė tad ir klausinejuosi kaip šioje klinikoje nepykite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 24 sausio 2016 - 00:24
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 24, 00:19)
Ir jums pavyks  thumbup.gif  wub.gif pamatysit kaip mes sveikinsim!!! 

Aš ne kategoriška tik biški nesupratau kada tada augina iki blastų?  Nes sakė merginos kad augina  g.gif aš tik buvau gal susigundžius kad nereiktų į tr. Bet man netinka kad neaugina iki 5 parų. Mums per abu ivf labai gražiai augo iki 3 paros.  O  blastu nepasiekė tad ir klausinejuosi kaip šioje klinikoje nepykite  4u.gif

Sioje klinikoje ir gi augina iki penkiu dienu, kalbejausi su merginomis kol laukem operacijos, tik zinoma man gaila kad musu neaugino. Ir niekas tikrai cia nepyksta drinks_cheers.gif . o kur darete ivf? Nenuleiskite ranku tikrai jums pavyks tapti nestuke.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku-gele: 24 sausio 2016 - 07:32
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 24, 01:19)
Ir jums pavyks  thumbup.gif  wub.gif pamatysit kaip mes sveikinsim!!! 

Aš ne kategoriška tik biški nesupratau kada tada augina iki blastų?  Nes sakė merginos kad augina  g.gif aš tik buvau gal susigundžius kad nereiktų į tr. Bet man netinka kad neaugina iki 5 parų. Mums per abu ivf labai gražiai augo iki 3 paros.  O  blastu nepasiekė tad ir klausinejuosi kaip šioje klinikoje nepykite  4u.gif

Būs viskas gerai-reikia tikėti.UK sodindavo embrionus trijų dienų ir, kiek iš žinomų ,geri rezultatai.
Atsakyti
[quote=siaures meskute,2016 01 23, 12:26]

Kumstukai suspausti už jūsų kruopiukus wub.gif wub.gif
[/quote

Puikus pvz is Turkijos su Tino, 2-ju dienu isodino tik viena embrioniuka,ir turi identiskas mergaiciukes wub.gif thumbup.gif
Apie Lenkija mazai atsiliepimu yra dar, todel dar anksti spresti zavi klinika sita ar ne..kiekvienas atvejis individualus, o atveju kol kas labai mazai rolleyes.gif Bet kol kas man labai patinka kaip ten viskas vyksta, ir rupinasi pries IVF,ir nepaleidzia tusciomis po IVF, na ir nera ko slepti kaina prieinamesne ir lokacija patogesne,tiems kas negali 3 savaitems isvaziuoti i Tr. Laikas parodys kokie rezultatai pas juos nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Foksiuke,2016 01 24, 23:46]
Puikus pvz is Turkijos su Tino, 2-ju dienu isodino tik viena embrioniuka,ir turi identiskas mergaiciukes wub.gif thumbup.gif
Apie Lenkija mazai atsiliepimu yra dar, todel dar anksti spresti zavi klinika sita ar ne..kiekvienas atvejis individualus, o atveju kol kas labai mazai
[/quote
Merginos aš tik paklausiau... Nugi negi tik pagyras čia galima rašyti?
Tiesiog pasidomėjau kodėl iš tokio gausaus būrio embrioniukų neaugina iki 5 paros... Ir toks embriologės atsakymas manęs netenkintų. Nes Lt man atsakė tą patį..bet gi mes visos tikimės ne tik įsodinimo..
Tino turėjo vieną folį... tuom viskas ir pasakyta kodėl sodino dviejų dienų.

Bet dažna pastoja su trijų dienų embrioniukais tad ir laukų gėlėi pavyks! Tikrai pavyks thumbup.gif wub.gif

Tavo situacija vėl kita... Tau atkrenta labai daug klinikų...

Kažkaip net nemalonu paliko kad garsiai paklausiau... Nereikia bijoti klausymų kritikos ar gerų atsiliepimų nes tik taip lengviau apsispręsti juk mes visos norim tik sėkmės ir objektyvios nuomonės ir atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Šiaurės meškute, gerai, kad klausi. Mums visos tie patys klausimai rūpi.

Aš pati daugiau gerų atsiliepimų apie INVICTA kliniką Lenkijoj girdėjusi. Ji populiari tarp kaliningradiečių, nepaisant to, kad Rusijoj IVF nemokamas piliečiams. invicta bendrauja ir el.paštu sėkmingai. Įdomu, gal yra ten besigydžiųsių.
Atsakyti

O tai as cia ir pyktu pasisakymu nematau g.gif schmoll.gif As tai tikrai jau ne 4u.gif Pati kol kas zinau is 3 atveju,viena nesekme... O pas mane kol kas gera nuomone vien tik is asmenines patirties ir palyginimo su LT ir LV klinikomis. Tiesa buvau ir Kriobank klinikoje(del tam tikru priezasciu teko nesenai pabuvoti ir ten) zmoniu laabai daug, rusiu,baltarusiu daug labai, bet kazkaip nepatiko... nors aisku svarbiausias rezultatas mums nestuke.gif
Asmeniskai jei pasakytu man, kad iki 5 neisgyvens turbut vistiek prasyciau bent 3 dienu sodinti,na o maza kas... rolleyes.gif Netgi jei "mano atvejis" butu kitoks nesirinkciau nei LT nei Lv klinika(Embrions) doh.gif As jei tik yra galimybe tik uz Tr, bet jei nera... nail.gif Siaures meskute group.gif

O siaip mano patarimas kuo daugiau klausineti ir kalbeti su daktaru, kodel situos vaistus,o ne anuos, kodel taip o ne kitaip, kokie variantai dar gali buti, kokie salutiniai gali buti ir t.t. NEBIJOTI, mes mokame pinigus jiems ir tikimes geriausio..o daktarai irgi ne Dievai, kartais ir pacios sau galime padeti,isigylindami daugiau i visa "sistema"... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foksiuke: 24 sausio 2016 - 23:37